40αρα Τηλεόραση για υπνοδωματιο

Link

Senior Member
1 March 2011
561
Hyrule
Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα γίνει αγορά νεας τηλεόρασης για το υπνοδωμάτιο. Θα ήθελα τη γνώμη σας.
Αν ειναι δυνατόν να ειναι samsung-lg-panassonic.
Δεν με ενδιαφέρει το 3d!Το μονο που με ενδιαφέρει ειναι να ειναι full hd 100 hz και μεχρι 400 ευρω.
Ευχαριστώ.

Last edited:
Re: Απάντηση: 40αρα Τηλεόραση για υπνοδωματιο

OTE=Michalis3;1056896499]Η φθηνότερη στα 100 Hz είναι η Samsung F6100, στα 450 ευρώ.[/QUOTE]
Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ αύτη είχα στο μυαλό μου απλα είπα μήπως βρω κάτι οικονομικότερο. Κατι ακόμα αξίζει να δώσω 100 ευρω παραπανω για τα 100hz μιας και ειναι για το υπνοδωματιο η να παω σε 50 hz? Η χρηση της θα ειναι σειρες,ταινίες HD και ίσως λίγο gaming.Έχω δει και τις 40eh5000 και 42f5000 αν και για την δεύτερη διάβασα οτι το πάνελ της δεν είναι Samsung και για αυτό την εβγαλα απο τις επιλογές.Ευχαριστώ και παλι.

Αν δε βλέπεις αθλητικά και κάθεσαι παράλληλα σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο μέτρων, δε θα έχεις πρόβλημα με μια στα 50 Hz. Κοίταξε επίσης τις LG LN5400 και Sony R470.

Αν δε βλέπεις αθλητικά και κάθεσαι παράλληλα σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο μέτρων, δε θα έχεις πρόβλημα με μια στα 50 Hz. Κοίταξε επίσης τις LG LN5400 και Sony R470.
Μιχάλη ευχαριστώ για την βοήθεια. τελικά αγόρασα την 42LN5200 μετα απο αρκετό διάβασμα στα 353 ευρω. Νομίζω οτι στο θέμα εικόνας είναι ιδια με την ln5400 και προτίμησα να γλιτώσω τα 50 ευρώ.Η γνώμη σου?Και παλι ευχαριστώ. :2thumb22sup:

Σε εικόνα ίδιες είναι, απλά έχασες κάποιες περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας. Καλορίζικη. ;)

Σε εικόνα ίδιες είναι, απλά έχασες κάποιες περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας. Καλορίζικη. ;)
Ευχαριστώ.Tο ξέρω για τις περισσότερες επιλογές συνδεσιμοτητας απλα μιας και ειναι για το υπνοδωμάτιο το μονο που με ενδιαφέρει ειναι τα hdmi.Ελπίζω στην εικόνα να ειναι ικανοποιητική μιας και στο σαλόνι υπάρχει ηδη μια 55et60 και ο πήχης είναι λίγο ψιλά :music-smiley-005:

Απο οτι καταλαβα καναμε την ιδια τιμια αγορα, δοκιμασες καθολου ps3 η γενικα σημα εισοδου απο αλλη πηγη? Σε ρωταω γιατι εμενα μου κανει κοψιματα στον ηχο απο το ps3 με hdmi και απο dvd με scart τα ιδια. Απο τα καναλια τα ψηφιακα ακουγεται τζαμι...

Απο οτι καταλαβα καναμε την ιδια τιμια αγορα, δοκιμασες καθολου ps3 η γενικα σημα εισοδου απο αλλη πηγη? Σε ρωταω γιατι εμενα μου κανει κοψιματα στον ηχο απο το ps3 με hdmi και απο dvd με scart τα ιδια. Απο τα καναλια τα ψηφιακα ακουγεται τζαμι...
Δεν έχω παραλάβει ακόμα μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα παραλάβω και θα δοκιμάσω. Είδες μήπως εχεις πρόβλημα με τα καλώδια?αλλιώς μίλα με το κατάστημα για αντικατασταση. Απο εικόνα σε full hd τι λέει?Το usb διαβαζει ταινιες mkv?

Τις ταινιες που εχω δοκιμασει τις παιζει ολες κανονικα, και απο εικονα απο ps3 μου φαινεται πολυ καλη( για την τιμη της). Και μαλλον βρηκα τι φταιει για τα κοψιματα στον ηχο, αλλαξα τις ργθμισεις ηχου απο το ps3 και εστρωσε μαλλον

Οταν με το καλο την παρεις και εσυ ενημερωσε αν εχεις και εσυ το προβλημα με τον ηχο, εγω ακομα το ψαχνω απο τις ρυθμισεις ηχου ps3. Απο το usb ολα καλως

HTML:
Οταν με το καλο την παρεις και εσυ ενημερωσε αν εχεις και εσυ το προβλημα με τον ηχο, εγω ακομα το ψαχνω απο τις ρυθμισεις ηχου ps3. Απο το usb ολα καλως
Παρέλαβα και δοκίμασα την tv με hdmi ote tv και xbox360 και δεν είχε κανένα θέμα με τον ήχο. Αν δεν βρήκες άκρη μίλα με το service.