40άρα TV για ps4 και ταινίες από kodi

Re: Απάντηση: Re: 40άρα TV για ps4 και ταινίες από kodi

Μιχάλη θα με κάνεις να πάρω 48αρα ? :-P Μια 40αρα θα μου πέσει κελεπούρι σε σχέση με την 26αρα που έχω.. Εξάλλου και οι περισσότερες ταινίες που βλέπω σε HD από kodi είναι 720p.. Αθλητικά θα βλέπω από digea αγώνες.. Δεν διαθέτω OTE TV ή nova.. Μόνο αν βλέπω μέσω streaming αγώνες που είναι και σε κακή ποιότητα.. ΑΣ βγάλουμε απέξω την 4k (όπως λέει και ο ducksong ,πιο πολύ marketing παίζει εκεί και δεν θα καταλάβω διαφορες με μια full HD).. Η j6300 που είναι curved αξίζει η να πάω στην h6400? Και οι δυο αυτές νομίζω ότι έχουν 120hz on panel.. Η μια έχει και 3D και το remote control και η άλλη είναι curved.. Τώρα τι διαφορές μπορεί να έχουν στην επεξεργασία δεν γνωρίζω.. Αλλά για όριο στα 500 ευρώ δείχνουν δυνατές TV με καλά specs.. Μόνο αν παίζει κάτι καλύτερο σε αυτό το ευρό τιμής ..

Στις 40" ουσιαστικά κοιτάζεις σε Samsung H6400, J6200 και Panasonic CS630 εντός budget και στις 43" σε Sony W75cX και W8xxC, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να περιμένεις.

Για πόσο ακόμα λες να παίζω με την 26αρα ps4 Μιχάλη? Το θέμα είναι να πέσουν οι τιμές και όχι να περιμένω και να βγει παράδειγμα out of stock η H6400 ..Μπορεί όμως να σταθώ και τυχερός και να την πάρω 50 ευρώ παρακάτω.. Τα μοντέλα της Sony που μου προτείνεις είναι καλύτερα από της Samsung.. ααα και για την Panasonic έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλές τηλεοράσεις.. Ειδικά κάποια μοντέλα είναι vfm..Οι Phillips δεν ξέρω πλέον τι παίζουν και βλέπω αρκετά μοντέλα 4k στα 400 ευρώ να έχουν.. Αλλά από ότι ξέρω αντιπρόσωποια στην Ελλάδα γιοκ.. Οι LG λένε όλοι ότι είναι τίμιες τηλεοράσεις, αλλά στις πολύ μεγάλες ίντσες δίνουν ρέστα.. Γενικά ο περισσότερος κόσμος θα σου πει πάρε Samsung αν ψάχνεις TV.. Το θέμα είναι οτι δεν έχω κόλλημα στην μάρκα αρκεί να με καλύπτει στα θέλω μου..

Last edited:
Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα που ολοκληρώνονται οι εκπτώσεις. Επίσης, γύρω στα 40 ms είναι το lag στις Samsung σειράς 6. Αν δεν ασχολείσαι με online ανταγωνιστικά παιχνίδια, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δηλαδή άμα παίζω Fifa 16 ή drive club online , θα έχω θεματακια με την h6400? Οι Sony που προτείνεις είναι καλύτερες στο σύνολο σαν εικόνα και κίνηση?
Ααα βρε Μιχάλη εκεί που πας να με μπερδέψεις με τις ίντσες τώρα με σκαλώνεις με τα ms.. Γενικά τώρα μπαίνω στο πραγματικό κόσμο των specs στις TV.. Μαθαίνω.. :ears:

Με racing ίσως και να έχεις πρόβλημα, αν και στην περίπτωση του Driveclub μπορεί να οφείλεται στους servers... Τώρα, οι συγκεκριμένες Sony είναι εκτός budget, όμως σε θέμα εικόνας είναι αρκετά κοντά με τις Samsung και έχουν panels με 100 Hz ρυθμό ανανέωση, ίδιο δηλαδή. Καλό θα είναι να τις δεις και από κοντά, πριν γίνει η αγορά. Αν βιάζεσαι, η Sony R550C στις 48" είναι σχετικά καλή λύση, με 50 Hz panel όμως.

Από κοντά πέτυχα την 4k j6000 και την curved j6300 που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.. Την Η6400 δεν την έχω πετύχει από κοντά.. Αλλά είναι ένα μοντέλο που έχει περπατήσει πολύ και έχει αρκετά καλά σχόλια.. Ευχαριστώ Μιχάλη για τον κόπο σου να μου απαντάς και να μου δίνεις πληροφορίες..

Σε σύγκριση με τις δύο που έτυχε να δεις από κοντά η H6400 είναι καλύτερη λύση. Η J6300 είναι πανομοιότυπη με την flat H6200. Με την H6400 από την άλλη, παίρνεις και μερικά extras στη συσκευασία. Πάντως, μπορείς να δεις από κοντά την συμπεριφορά μιας 50 Hz στην γρήγορη κίνηση, με ένα usb stick με στιγμοτύπα από κάποιον αγώνα και να συγκρίνεις το αποτέλεσμα με μια 100 Hz. Δηλαδή, ακόμα και η R550C ή κάποια άλλη με 50 Hz panel μπορεί να σε ικανοποιήσει, δοκιμάζοντας να δεις σε απόσταση θέασης όπως και στο σπίτι σου.

Στο τέλος με βλέπω να παίρνω την H6400 γιατί έχει τα πάντα σαν πακέτο εκτός από το 4k.. Αλλά καλό θα είναι να την δω και από κοντά τι λέει.. Μην φάω καμιά φλασια στο τέλος και πάρω την j6300 που όντως μου έκανε εντύπωση από κοντά.. Στην ίδια τιμή παίζουν αυτές οι δυο πάνω κάτω.. Ευχαριστώ και πάλι Μιχάλη.. Αν και πιστεύω όποια και να πάρω από αυτές θα είμαι Ευτυχής σε σχέση με αυτήν που έχω τώρα.. Ένα συν με τη h6400 είναι ότι την έχει στα public και μπορώ να την πάρω και με δώσεις άτοκες με πιστωτική .. Αλλιώς την curved θα την έπαιρνα από skroutz και θα τα έδινα ντούκου.. Δεν μένω Αθήνα.. Γιατί τα public κοτσοβολος ηλεκτρονική την j6300 την έχουν στο 600αρι..

Δύσκολη η επιλογή παιδιά της TV.. Όσο το ψάχνεις το θέμα τόσο περισσότερο σκαλωνεις ..Όταν πάω στα καταστήματα το μάτι μου απολαμβάνει περισσότερο τις 48 ίντσες παρά τις 40άρες ..Αλλά πιστεύω θα μου πέσει αρκετά μεγάλη στο δωμάτιο .. Έτυχε να δω και την Sony KDL-43W805C..Δείχνει αρκετά καλή .. samsung 40H6400 ή Sony KDL-43W805C ?

Last edited:
Εν τω μεταξύ, στις 43" και 49" συνήθως χρησιμοποιούνται IPS panels. Δηλαδή, με σχετικά καλές γωνίες θέασης, αλλά με χαμηλή αντίθεση. Η W755C έχει VA πάντως.

Last edited:
Μιχάλη αν ήσουν στη θέση μου εσύ ποια θα έπαιρνες (Βγάλε έξω τις ίντσες)? Από samsung κοιτάω πλέον για πρώτη επιλογή H6400(σαν πακέτο τα έχει όλα,3D γυαλιά,remote control) αλλά παλιό μοντέλο και δυσεύρετο..μετά από sammy κοίταγα την j6300 curved και την παραπλήσια σε flat j6200.. Τώρα από sony, την w805c και τα παρόμοια μοντέλα όπως και το μοντέλο w775c που ανέφερες ..Τώρα άμα είναι καλύτερη η w8xxC από την w7xxC δεν γνωρίζω .. Δηλαδή είμαι ανάμεσα σε samsung και sony .. Γενικά ψάξιμο και μπέρδεμα η κατάσταση ..Παράδειγμα αν αύριο έβλεπα την 40j6200 στα 400 ευρώ , θα την έπαιρνα κατευθείαν και ας είχα μια προτίμηση στην H6400..Δηλαδή έρχομαι στα λόγια σου να περιμένω λίγο .. Αλλά αν ξέρω ότι από αυτές τις TV η καλύτερη είναι η X,Ψ κτλ θα την έπαιρνα και ας ήταν και η ποιο ακριβή ..Αρκεί να είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτά που ζητάω για τα χρήματα που θα δώσω , VFM που λέμε ..

ΥΓ.. Στο ζώδιο είμαι δίδυμος :Banane0:

Η αλήθεια είναι πως οι προτάσεις που έχουν αναφερθεί στις 40"-43" είναι σχετικά ακριβές. Περίπου 100 ευρώ είναι η διαφορά μεταξύ H6400 και W755C. Για τρεις παραπάνω ίντσες μάλλον δεν αξίζει η επιπλέον επένδυση. Η πιο value for money λύση θα ήταν η 48" J6200 κοντά στα 500 ευρώ.

Τελικά παιδιά δεν θα πάρω 40 ίντσες.. Θα πάω σε 48-50 ίντσες γιατί μου κάθονται πιο ευχάριστα στο μάτι.. Και άμα έκανα την υπέρβαση θα έπαιρνα την 55άρα j6300 curved ,είναι απόλαυση η TV στις τόσες ίντσες να είναι κυρτη, είναι σαν ψευτο3D , το βάθος κάπως.. σου κάθεται πολύ ωραία στο μάτι... Δίπλα από την curved στεκόταν δυνατά η 50αρα Sony w809c.. Πολύ καλή σε χρώματα η Sony μπορώ να πω.. Τελικά αλλάξανε τα πλάνα μου στις ίντσες.. Μιχάλη είσαι υπεύθυνος γιαυτό, δεν με άφησες να πάρω μια 40αρα να τελειώνουμε... Αναγκαστικά πλέον ανεβαίνουμε σε ίντσες και σε τιμή και πάμε για τα ίδια χαρακτηριστικά που έψαχνα... Να είναι 100~120 hz on panel ,την θέλω για ταινίες μέσω streaming από kodi 720p & 1080p (έχω TV box για kodi ) και για παιχνίδια από το ps4.. Αθλητικά θα βλέπω τα ελεύθερα από την digea και από streaming όσο είναι εφικτό ..
Η καλύτερη επιλογή θα ήταν στο 500αρικο η j6200 vfm για αυτά που ζητάω και τα χρήματα που θα έδινα.. Αλλά πλέον δεν υπάρχει σε προσφορά κάτι αξιόλογο για αυτά που ζητάω..

Πρακτικά κοιτάς τις ίδιες λύσεις, στις 48"-50". Ανάλογα και με το budget που προτίθεσαι να δώσεις φυσικά. Επίσης, η Panasonic CS630 είναι καλή επιλογή.

Ευχαριστώ Μιχάλη ... Ελπίζω να την προλάβω την προσφορά ...Είπες να περιμένω και όντως έκατσε η προσφορά :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μόλις έριξα την παραγγελεία Μιχάλη ..Ευχαριστώ :)

Ευχαριστώ Μιχάλη ..Σήμερα έπαιζα με την TV όλη μέρα και ακόμα ανοιχτή την έχω με συνδεμένο εξωτερικό από το μεσημέρι και δεν έχει ανεβάσει θερμοκρασίες ..Δεν την κρέμασα την άφησα στο έπιπλο (μου καλύψε όλη την επιφάνεια) ..Δοκίμασα και μερικές ταινίες 720p και έδειχναν καλές και με πολύ ωραία κίνηση ..Δοκίμασα τα τεστ lcd και δεν είδα κάτι παράξενο ...Ακόμα έχω μέλλον μέχρι να την επεξεργαστώ ..Η τυπική και η φυσική εικόνα βλέπετε και χωρίς παρεμβολές ..Εγώ το cinema mode έχω πειράξει προς το παρών ..Με ρυθμίσεις δικές μου , όπως μου κάθονται στο μάτι καλύτερα , όχι από τα γνωστά site που έχουν καλιμπράρισμα ..Το καλό είναι ότι δεν με κούρασε στα μάτια μέχρι στιγμής ...Αααα λίγο που έβαλα το ps4 αν και δείχνει καλύτερα από την 26άρα , νιώθω κάπως παράξενα :P ..Είχα συνηθήσει με την μικρή ..Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σου Μιχάλη , να σαι καλά :)