40αρες LCD FULL HD

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Simos.I

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
33,917
Land of Dystopia
Μιας και το FULL HD, ξεκινάει από τις +40"', θα ήθελα να γνωρίζω ποιά είναι τα μοντέλλα εκείνα που πληρούν την συγκεκριμένη προδιαγραφή και με
" ταβάνι "τιμής, τα 2500 χιλιάρικα.
Πρόκειται για φίλο που ψάχνεται προς αυτή την κατεύθυνση.
Του πρότεινα φυσικά την Samsung M86, ωστόσο η αγορά σίγουρα βρίθει και άλλων μοντέλλων - κατασκευαστών.

Τι λέτε μπορούμε να βοηθήσουμε?:operator:

Κι εγώ μάλλον την Samsung θα προτιμούσα. Μερικές ακόμα επιλογές είναι :

Sony 40W2000
Sharp 42XD1E
Philips 42PFL7662D
Toshiba 42X3030D

Λογίκα θα υπάρχουν κι άλλες ...

Eki Από το thread Προσφορές ρίξε μια ματιά και σε αυτές… ειδικά η Χ θεωρούνται κορυφαίες και σε τιμή μέσα στο budget του φίλου σου (όχι ότι η 46W είναι κακή αν χρειάζεται το μέγεθος ;) )

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=220532&postcount=23

SONY 40W2000 1750E
SONY 46W2000 2295E!!!!!!!
SONY 40X2000 2450E

Kαποια απο αυτες

Samsung 46M86Β , Sony 46W2000 , Sharp 46XD1E

Εγω μαλλον θα επαιρνα την Μ86 η οποια μπορει να υποστηριξει μελλοντικα (αναμενεται firmware update) 24p.

Kατα την γνωμη μου αφου το budget το επιτρεπει καλυτερα να παρει 46". Αλλωστε "το μεγεθος μετραει" οπως λεει και ο Νασος.-bye-

Παιδιά ευχαριστώ, ήδη ο φίλος μου "επεξεργάζεται", τις πολυ ενδιαφέρουσες επιλογές σας, αλλά μάλλον θα κλείσει ή στην Sharp 42xd1e, η στην Samsumg M86.

Παιδιά ευχαριστώ, ήδη ο φίλος μου "επεξεργάζεται", τις πολυ ενδιαφέρουσες επιλογές σας, αλλά μάλλον θα κλείσει ή στην Sharp 42xd1e, η στην Samsumg M86.

Καλυτερα 46ΧD1E (made in Japan). H 42ΧD1E ειναι made in Taiwan.

Kαποια απο αυτες

Samsung 46M86Β , Sony 46W2000 , Sharp 46XD1E

Εγω μαλλον θα επαιρνα την Μ86 η οποια μπορει να υποστηριξει μελλοντικα (αναμενεται firmware update) 24p.

Kατα την γνωμη μου αφου το budget το επιτρεπει καλυτερα να παρει 46". Αλλωστε "το μεγεθος μετραει" οπως λεει και ο Νασος.-bye-

Και εγώ προς την M86 θα έκλεινα για τους ίδιους λόγους... Προσφατα την πήρε ο κουμπάρος μου και ομολογώ οτι μου αρέσει πολύ :worshippy:

Φαντάζομαι ότι οι τιμές αυτές "διαφορροποιούνται" προς τα κάτω όταν αναφερόμαστε για "καταστήματα", στα οποία το μετρητοίς έχει αξία.