40c650 - 42ld750-42s20

Απ'ότι ξέρω ματρόσκες αν δεν κάνεις μετατροπή τον ήχο σε ac3 δεν παίζουν πουθενά(λόγω δικαιωμάτων).Παράληψή μου που δεν το ανέφερα.
Λίγο πριν μετά της θυγατέρας μου έβλεπα ένα υπέροχο κόκκινο δωμάτιο(το σήριαλ)ο λ ο κ ά θ α ρ α.
Υ.Γ.Δεν έχω νόβα.(απάντηση σε άλλο post)

οχι δεν σωστο αυτο
οι καινουργιες samsung παιζουνε ηχο DTS

Ανακεφαλαιώνοντας:
lcd sam 40c650 από ότι διάβασα εδώ σε όλα? καλύτερη από lg 42
ld750 αλλά πολύ ακριβή για lcd και πιθανώς κάποιο μόνιμα ανοικτό ή κλειστό pixel(από επίσημο ελληνικό review)και ίσως πολύ αργή για games(δεν δοκίμασα την lg ούτε και κάποιος άλλος δυστυχώς).
Από την άλλη η pany με αβυσσαλέο μαύρο(για πόσο άραγε???ελέω φωσφόρου ) και γρήγορη απόκριση???(διάβασα review g20 που είναι και πιο ακριβό μοντέλο)
Επειδή την τηλεόραση την αγοράζουμε για να βλέπουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτά που επιλέγουμε να δούμε(τηλεοπτικό πρόγραμμα,βίντεο κλπ)με τα δικά μας μάτια μία είναι η λύση.
Πηγαίνουμε σε κατάστημα που έχει και τις τρεις.Δοκιμάζουμε να δούμε όσα μπορούμε και όσα μας επιτρέπουν να δούμε.Βλέπουμε πόσα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε και προβαίνουμε σε αγορά.
Αυτά από μένα και τέλος...

Τελικα πηρα 40c653 προσφορα απο Saturn .ελπιζω καλη επιλογη κ να επεσα σε sq01 πανελ...

Last edited:
αμ δε,μονο οι 750/7000/8000/9000 εχουν σιγουρο S-PVA,ολες οι αλλες ειναι μικτες με AUO και μαλιστα πολλες εχουν τριπλο panel lottery με CMO επισης

αμ δε,μονο οι 750/7000/8000/9000 εχουν σιγουρο S-PVA,ολες οι αλλες ειναι μικτες με AUO και μαλιστα πολλες εχουν τριπλο panel lottery με CMO επισης

Θα έλεγα πως είμαι σχεδόν απόλυτα σίγουρος πως και η 650 έχει σίγουρα s-pva.

Θα έλεγα πως είμαι σχεδόν απόλυτα σίγουρος πως και η 650 έχει σίγουρα s-pva.

οχι δυστυχως και αυτη εχει AUO σε ολα τα μεγεθη της,για CMO δεν θυμαμαι 100% αλλά A-MVA της AUO σιγουρα

ε εισαι απο τους τυχερους με S-PVA,δυστυχώς όμως δεν ειναι ολες αυτό είναι το κακο.

Πρεπει να βαλω προστασια ετσι?καπια πρωταση σε σταθεροποιητη ?ποσο μεγαλος πρεπει να ειναι? θα βαλω πανο την tv το home cinema και το PS3...καποιο καλο οικονομικο?

Τι να σου πώ εγώ Αν εχεις προβλήματα υπέρτασης πάρε αλλιώς δεν νομίζω οτι χρειάζεται...