40W4000, 42PFL7603D ή 40A656A1F ?

Filip

New member
20 October 2008
8
Καλησπέρα και καλως σας βρήκα.

Εχω διαβάζει αρκετα posts του forum γυρω απο τις τηλεοράσεις που αναφέρω στον τίτλο, αλλα ακόμη αισθάνομαι λιγο μπερδεμένος ως προς την τελική επιλογή.

Θα ήθελα την προσωπική σας γνώμη γύρω απο το ποια θα επιλέγατε τελικά.
Ετσι οπως εχω το θέμα στο μυαλό μου αυτη τη στιγμή θα τις επέλεγα με την εξής σειρα:

Sony 40W4000 .
Samsung 40A656A1F .
Philips 42PFL7603D .

Θα ήθελα πολύ να διαβασώ την γνώμη σας και την κριτικής σας.
Ευχαριστώ θερμά.

Tigran said:
Για τι είδους χρήση προορίζεται η τηλεόραση;

70% High Definition (ριπαρισμένο) συνδεδεμένη με pc, 20% ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και το υπολοιπο 10% για οτιδήποτε άλλο.

GeoGeoGeo said:
αν μπορεις δώσε καμια 100Ε παραπανω και παρε την 40W4500

H αληθεια ειναι πως την είδα κι αυτή, αλλα είμαι αρκετά πιεσμένος οικονομικά.
Οι τιμές που εχω βρεί μεχρι στιγμής ειναι
40W4000 -> 1.149 , 40A656A1F -> 1.250 , 42PFL7603D -> 1.130 , 40W4500 -> 1.380 .

Τώρα βέβαια θα μου πεις, στα 130 κολλάς, αλλα ένα μικρο προβληματάκι υπάρχει!:BXVZCBXZ6: Βεβαια δεν ειναι αξεπέραστο, αλλα είναι αρκετά καλύτερη η W4500 απο την 656?

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις.:2thumb22sup:

Επειδή την θες και για σύνδεση με το PC, προσωπικά θα ρίξω άκυρο στην Philips. Τώρα μεταξύ των W4000 και και A656, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, αλλά θα πω την Samsung.

Πάντως σε γενικές γραμμές, συμφωνώ με τον φίλο GeoGeoGeo...αξίζει να δώσεις 130 παραπάνω για να πάρεις την 4500. Στην τελική δώσε αυτά τα 130 με δόσεις να μην σου φανούν...:p

70% High Definition (ριπαρισμένο) συνδεδεμένη με pc, 20% ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και το υπολοιπο 10% για οτιδήποτε άλλο.

H αληθεια ειναι πως την είδα κι αυτή, αλλα είμαι αρκετά πιεσμένος οικονομικά.
Οι τιμές που εχω βρεί μεχρι στιγμής ειναι
40W4000 -> 1.149 , 40A656A1F -> 1.250 , 42PFL7603D -> 1.130 , 40W4500 -> 1.380 .

Τώρα βέβαια θα μου πεις, στα 130 κολλάς, αλλα ένα μικρο προβληματάκι υπάρχει!:BXVZCBXZ6: Βεβαια δεν ειναι αξεπέραστο, αλλα είναι αρκετά καλύτερη η W4500 απο την 656?

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις.:2thumb22sup:

ναι τα αξιζει.Μπορει να πιεστεις οτι θα δωσεις λιγα παραπάνω αλλα θα σαι σιγουρος οτι εκανες την καλυτερη αγορά

Έχω κι εγώ με τη σειρά μου διαβάσει αρκετά στο forum κι έχω καταλήξει στις 40W4000 ή 40A656A1F. Βλέπω οι πιο πολλοί γέρνουν προς τη Sony, αλλά διαβάζω εξίσου θετικά σχόλια και για τη Samsung. Με μια ματιά στο Skroutz, παρατηρείς μεγάλη διαφορά σε τιμές (λόγω παραεισαγωγών). Μπορείς να είσαι άραγε σίγουρος για το τι θα πάρεις; Μάλλον γέρνω πιο πολύ προς τη Samsung απλά προβληματίζομαι από που θα την αγοράσω.

Απλά σε αυτά που κάνουν παραεισαγωγή, το πρόβλημα ειναι οτι άμα πάθει κάτι το προιόν και πρέπει να σταλεί στην αντιπροσωπεία, θα πρέπει να το στείλεις κατευθείαν στο εξωτερικό. Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν θα στο αναγνωρίσει.

Πάντως αν δε κάνω λάθος αυτό ειναι παράνομο εκ μέρους των ελληνικών εταιριών. Θα πρέπει κάποια στιγμή να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας στην προστασία του καταναλωτή, να δοθεί ένα οριστικό τέλος σε όλη αυτή την γελοιότητα που διακατέχει τις ελληνικές αντιπροσωπείες.

Ο καθένας δουλεύει με διαφορετικά περιθώρια κέρδους και έχει διαφορετικά λειτουργικά έξοδα. Το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που σε ενδιαφέρει και να ρωτήσεις αν η τηλεόραση έχει την εγγύηση του ελληνικού διανομέα (Φουρλής).

Στον σύνδεσμο που έβαλες, Pixmania και Technixx φέρνουν από έξω και πιθανόν το ίδιο να ισχύει για το 123market (δεν είμαι σίγουρος). Με όλους τους υπόλοιπους δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν θες να είσαι 100% καλυμμένος κάνε το τηλέφωνο που ανέφερα.

Καλησπέρα! θα συμφωνήσω κι εγώ για την Samsung 40A656A1F, ανάμεσα στις επιλογές που έχεις είναι μακράν η καλύτερη.