40X3500, 40ZF355..... 42PX80

μην ξεχνας οτι ουσιαστικα αγορασα 2 d3000(smooth-bye-)
εδωσα 1300 σημερα και 1300 μετα απο ενα χρονο(ουσιαστικα) αλλιως οχι Χ δεν θα επαιρνα αλλα ουτε V :flipout:
οτι και να παρεις μακαρι να το χαρεις και να σε κανει χαρουμενο γιατι δεν εμειναν και πολλα στη ζωη μας-bye-

Re: Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Οποιος εχει την Toshiba εδω ειμαστε ας την προτεινει στον φιλο mezzanine.Δεν βλεπω κανεναν ομως να την εχει και να την προτεινει!

Υπαρχουν ηδη 10 ατομα που την προτεινουν εδω και συντομα θα προστεθουν και αλλα 10-12 ατομα που ετοιμαζονται μεσα σε Μασονικη στοα με μυστικισμο Βατικανου. Αν δεν φτανουν 20-22 ατομα να πεισουν για την ZF, τοτε γιατι 22 κατασκευαστες πλυντηριων μας πειθουν να περνουμε Skip? :grandpa:

Nα υποθεσω οτι ανηκεις σε εκεινους που θεωρουν και τα Audi και τα Daewoo αυτοκινητα αρα καλυπτουν τις ιδιες αναγκες!

Εξαρτάται, αν το audi είναι 1.6 καλύπτει πολύ λιγότερες ανάγκες από ένα daewoo και περνάει στην κατηγορία "έπιπλο".

Στο θέμα μας τώρα, συμφωνώ μαζί σου οτι η X3500 είναι μια πολύ καλή τηλεόραση αλλά σε αυτό το forum την έχουμε βάλει πολύ ψηλά. Σαν να συγκρίνουμε daewoo (που είναι μια χαρά αυτοκίνητα και αξιόπιστα σε αντίθεση με τα audi που είναι τα χειρότερα χρέπια σε αυτό το θέμα) με Murcielago.
Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα και αυτό το γνωρίζουν όσοι μπαίνουν και σε ξένα forums που ο κόσμος είναι περισσότερο αντικειμενικός και δεν έχει συνηθίσει στο ελληνικό: αυτοκίνητο BMW, τηλεόραση Sony και κινητό Nokia.
Πρόκειται λοιπόν για ενα κοινό panel που το έχουν πάρει σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές και οι μόνες διαφορές είναι τα film που βάζουν μπροστά για να βελτιώσουν το μαύρο και ο επεξεργαστής εικόνας. Ολες οι τηλεοράσεις που έχουν λοιπόν αυτό το panel είναι όντως οι καλύτερες LCD αυτή την στιγμή, αλλα οι διαφορές μεταξύ τους είναι τόσο μικρές που είναι καθαρά θέμα γούστου η τελική απόφαση.

Υπαρχουν ηδη 10 ατομα που την προτεινουν εδω

Δεν την προτεινουν ακριβως..την αγορασαν και μιλανε γιαυτην..
Περα απο αυτο ο ανθρωπος ανοιξε νημα..για πες τους να ερθουν απο δω την προτεινουν γιατι και εχω εχω αποθηκευμενα τοσα μνμ(ευχαριστηρια η που μου ζητουν πληροφοριες για την αγορα της Χ) που το inbox μου γεμισε και για 10 μερες δεν ερχονταν νεα μνμ:flipout:

Εξαρτάται, αν το audi είναι 1.6 καλύπτει πολύ λιγότερες ανάγκες από ένα daewoo και περνάει στην κατηγορία "έπιπλο".

Στο θέμα μας τώρα, συμφωνώ μαζί σου οτι η X3500 είναι μια πολύ καλή τηλεόραση αλλά σε αυτό το forum την έχουμε βάλει πολύ ψηλά. Σαν να συγκρίνουμε daewoo (που είναι μια χαρά αυτοκίνητα και αξιόπιστα σε αντίθεση με τα audi που είναι τα χειρότερα χρέπια σε αυτό το θέμα) με Murcielago.
Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα και αυτό το γνωρίζουν όσοι μπαίνουν και σε ξένα forums που ο κόσμος είναι περισσότερο αντικειμενικός και δεν έχει συνηθίσει στο ελληνικό: αυτοκίνητο BMW, τηλεόραση Sony και κινητό Nokia.
Πρόκειται λοιπόν για ενα κοινό panel που το έχουν πάρει σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές και οι μόνες διαφορές είναι τα film που βάζουν μπροστά για να βελτιώσουν το μαύρο και ο επεξεργαστής εικόνας. Ολες οι τηλεοράσεις που έχουν λοιπόν αυτό το panel είναι όντως οι καλύτερες LCD αυτή την στιγμή, αλλα οι διαφορές μεταξύ τους είναι τόσο μικρές που είναι καθαρά θέμα γούστου η τελική απόφαση.

Κατι μου λεει οτι δεν την γουσταρεις την Χ και δεν καταλαβαινω γιατι ζητας απο εμας να την προτεινουμε:huh2:
Ελπιζω να βρεις και αλλους να σου προτεινουν φανατικα καποια αλλη(την οποια ηδη υποθετω εχεις αποφασισει) και αγνοησε τα μνμ των Geo,Rivers και αλλων που δεν θυμαμαι

1. και η lamborgini στην AUDI ανήκει...
2. η Χ3500 είναι η καλύτερη LCD στον κόσμο, καλύτερη όμως TV στον κόσμο είναι η KURO...
3. ο επεξεργαστής εικόνας κάνει σημαντική διαφορά στην απεικόνιση κινούμενης εικόνας, οπότε ναι μεν το πάνελ κοινό και άριστο, όμως οι τηλεοράσεις έχουν αρκετές διαφορές, αν ήταν ίδιες θα παίρνανε όλοι την φθηνότερη...
4. η ΡΧ80 είναι εδώ!

Και στο AVforums στην ίδια (ίσως και καλύτερη) εκτίμηση έχουν την Χ3500 με μας εδώ:2thumb22sup:
Η sony X αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη lcd της αγοράς και όποιος θέλει το καλύτερο αυτήν αγοράζει.
Η ZF από οτι φαίνεται ώς τώρα είναι μια παρα πολύ καλή τηλεόραση, στα σίγουρα θα ξέρουμε όταν την τεσταρει το HDTVtest.co.uk...

Δεν την προτεινουν ακριβως..την αγορασαν και μιλανε γιαυτην..
Περα απο αυτο ο ανθρωπος ανοιξε νημα..για πες τους να ερθουν απο δω την προτεινουν γιατι και εχω εχω αποθηκευμενα τοσα μνμ(ευχαριστηρια η που μου ζητουν πληροφοριες για την αγορα της Χ) που το inbox μου γεμισε και για 10 μερες δεν ερχονταν νεα μνμ:flipout:

Εμμ, για τραβα βρες τους. Αφαντοι!
Δεν θυμαμαι ποιος εδω μεσα ειχε πεταξει το εξης σοφο και σε πιο θρεντ...
"Οποιος τα σκασε και πηρε καλη TV δεν ξαναπατησε εδω μεσα, οι υπολοιποι εδω ειμαστε ακομα".

Κατι μου λεει οτι δεν την γουσταρεις την Χ και δεν καταλαβαινω γιατι ζητας απο εμας να την προτεινουμε:huh2:
Ελπιζω να βρεις και αλλους να σου προτεινουν φανατικα καποια αλλη(την οποια ηδη υποθετω εχεις αποφασισει) και αγνοησε τα μνμ των Geo,Rivers και αλλων που δεν θυμαμαι

Οχι βρε παιδιά, μου αρέσει πολύ η Χ3500 και πρίν απο μερικούς μήνες ήταν σίγουρα με διαφορά η καλύτερη. Τώρα όμως έχουν μπεί και άλλες στο παιχνίδι και προσπαθώ να καταλάβω αν ακόμα αξίζει αυτή την διαφορά τιμής. Μην ξεχνάμε οτι αναμένονται πολύ σύντομα νέα μοντέλα και απο την Samsung(βελτιωμένα 100Hz) αλλα και απο την Sony (46W4000 με MotionFlow2).

Εμμ, για τραβα βρες τους. Αφαντοι!
Δεν θυμαμαι ποιος εδω μεσα ειχε πεταξει το εξης σοφο και σε πιο θρεντ...
"Οποιος τα σκασε και πηρε καλη TV δεν ξαναπατησε εδω μεσα, οι υπολοιποι εδω ειμαστε ακομα".

ΑΑΑΑΑ..αυτος ο ιδιος ειπε οτι δεν προκειται να αγορασει ποτε προιον απο τους Loosers
οτι η Χ ειναι η καλυτερη της αγορας
και αλλα πολλα..ας μην εχουμε επιλεκτικη μνημη:antlers:
και την Px70-80 πηραν πολλοι.
Αnyway εγω την "δουλεια" μου την εκανα στο νημα,σειρα σας τωρα να προτεινετε στον ανθρωπο να αγορασει μια τηλεοραση.

Σκοπος του φορουμ δεν ειναι να κανουμε ενα powerbuy και μετα να ποσταρουμε μονο σε ενα νημα και να εκθειαζουμε την επιλογη μας.Σκοπος ειναι ολοι εμεις που αγορασαμε την Χ η την Ψ να απανταμε με τις εμπειριες μας σε οσους το ζητουν,μη τυχον και τους βοηθησουμε.Εγω να παω να τους βρω?(Θου Κυριε....)

Last edited:

...και συντομα θα προστεθουν και αλλα 10-12 ατομα που ετοιμαζονται μεσα σε Μασονικη στοα με μυστικισμο Βατικανου...
Ωχ μας πήρανε χαμπάρι!
:devil-smiley-029:
Η ZF από οτι φαίνεται ώς τώρα είναι μια παρα πολύ καλή τηλεόραση, στα σίγουρα θα ξέρουμε όταν την τεσταρει το HDTVtest.co.uk...
Ποιό HDTVtest.co.uk??? Αμα δεν την εγκρίνουν τα ματάκια μου...
:grinning-smiley-043
Οχι βρε παιδιά, μου αρέσει πολύ η Χ3500 και πρίν απο μερικούς μήνες ήταν σίγουρα με διαφορά η καλύτερη. Τώρα όμως έχουν μπεί και άλλες στο παιχνίδι και προσπαθώ να καταλάβω αν ακόμα αξίζει αυτή την διαφορά τιμής.
Μα αυτό ακριβώς λέμε όλοι!
Μακάρι να είχα την άνεση να διαθέσω τα λεφτά και να έπαιρνα την X.

Δηλαδή για να ακριβολογώ, τα λεφτά τα έχω, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει να δώσω τα παραπάνω που απαιτεί η Χ όταν με την ZF355 έχω κάτι λίγο παρακάτω (και σε μερικά πράγματα εφάμιλλο-αν όχι καλύτερο) από την Χ που με καλύπτει.

Α ξέχασα να πω ότι είδα και την 42PX80. Ωραία πράγματι, και φτηνή (ιδίως με το powerbuy που τρέχει) αλλά έχει φοβηθεί το μάτι μου τα φίδια και τα ζούδια που βγαίνουν σ' αυτές και δεν θα το δοκίμαζα. Άσε που είμαι και LCDάκιας...

Last edited:
παιδια εχω αγορασει την Χ3500 εδω και 3 μηνες
ειναι παρα πολυ καλη τηλεοραση στο σημα SD
πραγμα που δεν το περιμενα
στο ΗD θα την δοκιμασω σε 1 μηνα

ΑΑΑΑΑ..αυτος ο ιδιος ειπε οτι δεν προκειται να αγορασει ποτε προιον απο τους Loosers
οτι η Χ ειναι η καλυτερη της αγορας
και αλλα πολλα..ας μην εχουμε επιλεκτικη μνημη:antlers:
και την Px70-80 πηραν πολλοι.
Αnyway εγω την "δουλεια" μου την εκανα στο νημα,σειρα σας τωρα να προτεινετε στον ανθρωπο να αγορασει μια τηλεοραση.

Σκοπος του φορουμ δεν ειναι να κανουμε ενα powerbuy και μετα να ποσταρουμε μονο σε ενα νημα και να εκθειαζουμε την επιλογη μας.Σκοπος ειναι ολοι εμεις που αγορασαμε την Χ η την Ψ να απανταμε με τις εμπειριες μας σε οσους το ζητουν,μη τυχον και τους βοηθησουμε.Εγω να παω να τους βρω?(Θου Κυριε....)

Αυτο το Loosers μου θυμισε ποιος το'χε πει! :flipout:
Στις 2 παρα, δεν ειναι επιλεκτικη μνημη, ειναι Νυστα System Error.
Αν μια Brand, απετυχε στο ταδε προιον, τοτε δεν πρεπει να ξαναγορασουμε τιποτα απο δαυτην??? (Δηλαδη δεν επρεπε να αγορασω το ps3, γιατι πριν 10 χρονια εσκασα 200,000δρχ για ενα Sony Mini Disc Walkman το οποιο ειχε την ιδια καταληξη με το HD-DVD).
Και απο την αλλη πλευρα, επειδη η Nissan εβγαλε ενα Skyline, σημανει οτι θα πρεπει να συγκαταλεγεται μεταξυ των Supercars εταιριων???

Σκοπος ειναι ολοι εμεις που αγορασαμε την Χ η την Ψ να απανταμε με τις εμπειριες μας σε οσους το ζητουν,μη τυχον και τους βοηθησουμε.
+1...Ομερτα....

Δεν μου αρέσει το design της ZF, μου θυμίζει οθόνη απο desktop, κατα τα άλλα πολύ καλή η απόδοση της. Aποφάσισα να βάλω όριο τα 2000 euro (γιατί μετά θα με φάνε οι τύψεις) και τις 46 ίντσες (γιατί μεγαλύτερη θα μου φαίνεται γκουμούτσα). H 46W3000 μόλις αρχίσει να εμφανίζεται η W4000 (δηλαδή σε κανα μήνα απο ότι φαίνεται) θα πέσει κάτω απο τις 2000 (ήδη τόσο έχει στα γερμανικά online shops). Σκεφτόμουν πως όταν βλέπω Blu-Ray ούτως η άλλως θα σβήνω το MotionFlow για να μην χάνω την κινηματογραφική αίσθηση των 24p. Στην κανονική τηλεόραση δεν με ενδιαφέρουν τα 100hz, δεν βλέπω ποδόσφαιρα κτλπ. Οπότε δεν έχω λόγο να πάω στην X3500.

Ωραία, το μόνο που μου λείπει τώρα είναι τα 2 χιλιάρικα.
Είναι ανοιχτός ο ιππόδρομος τις κυριακές;

Σαν προην κατοχος δυο Αudi (A3 και Α4) στο παρελθον σε διαβεβαιωνω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και καλοκατασκευασμενα αυτοκινητα.

Η συγκριση κρινεται εντελως ατυχης.

Σαν προην κατοχος δυο Αudi (A3 και Α4) στο παρελθον σε διαβεβαιωνω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και καλοκατασκευασμενα αυτοκινητα.

Η συγκριση κρινεται εντελως ατυχης.

"Πρώην" Audi γιατί πλέον έχεις Daewoo... χαχα :BDGBGDB55: