40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Τυχερός ήσουν.
Στα γερμανικά προϊόντα το Quality Control έχει πάει περίπατο εδώ και αρκετά χρόνια. Γίνεται πολύ καλή δουλεία στα υλικά της καμπίνας και την συναρμολόγηση τους και πετσοκόβουνε τον έλεγχο των μηχανικών με αποτέλεσμα η αστοχία υλικού να πηγαίνει σύννεφο.
Οσα βλέπει η πεθερά δηλαδή.

οταν βλεπω αγγλικο ποδοσφαιρο στην χ νομιζω οτι εχω μυωπεια .Πολυ χαλια το σημα και καθομαι και στα 3 μετρα.
Ετσι μουρχεται να ψαχτω για sky digital!!!!!

εχω τη 40Χ3500 εδω και 1 μηνα δεν ειμαι και ο ειδικος αλλα νομιζω οτι πρεπει να πω τις εντυπωσεις μου.παιχνιδια απο πσ3 σε 720ρ και 1080ρ με εχει εντυπωσιασει.ντοκιμαντερ σε 1080ι πολυ ωραια εικονα.ταινιες σε 1080ρ/24 μου τα χαλαει λιγο.σε σκηνες με μαυρο ειτε το βλεπεις λιγο γκριζο η δεν βλεπεις καθολου ολη την εικονα.σε κινησεις λες και αφηνει καταλοιπα της εικονα πισω δεν ξερω μηπως εχω κανει λαθος με τις ρυθμισεις?απο λαπτοπ βαιο ar51j με εξοδο hdmi ταινια σε divx αθλια εικονα!εχω χασει λιγο τη μπαλα

Όσον αφορά την ταινία divx,φταίει η ποιότητα της ταινίας και όχι η Tv. Στο θέμα της κίνησης δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα 100hz,στη δικιά μου δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα με ίχνη κλπ. Μπες στο site: http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/11/12/sony-kdl40x3500-settings/
και ρύθμισέ τη όπως σου λέει,θα δεις μεγάλη διαφορά.Συμβουλή,στο sd σήμα μην την βάλεις σε cinema mode αλλά σε κανονική λετουργία.

Re: Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

"Πρώην" Audi γιατί πλέον έχεις Daewoo... χαχα :BDGBGDB55:

Καλα το "πρωην" με ομικρον το εγραψα?

Sorry σφαλμα λογω ταχυτητας...:BDGBGDB55:

Οχι δεν εχω Daewoo φιλε , αλλωστε πλεον δεν υπαρχει αυτη η εταιρεια , λεγεται Chevrolet.

Τυχερός ήσουν.
Στα γερμανικά προϊόντα το Quality Control έχει πάει περίπατο εδώ και αρκετά χρόνια. Γίνεται πολύ καλή δουλεία στα υλικά της καμπίνας και την συναρμολόγηση τους και πετσοκόβουνε τον έλεγχο των μηχανικών με αποτέλεσμα η αστοχία υλικού να πηγαίνει σύννεφο.
Οσα βλέπει η πεθερά δηλαδή.

Ενω το quality control σε αλλες μαρκες παει καλα...φιλος μου που εχει Τoyota Corolla 2ετιας μου ελεγε πριν 2 ημερες οτι τριζει ολοκληρο και καει και τα αντερα του...

Eπειδη ξεφτιλισαμε την συζητηση επιγραμματικα...

Χ3500 - Kορυφη σε ολα με το αναλογο κοστος
ΖF355 - Σχεδον οσο καλη οσο η Sony και με λιγοτερα χρηματα
PX80 - Χτυπαει ανετα πολυ ακριβοτερες LCD και εχει κορυφαιο value for money

gataros ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν καταλαβα σχετικα με το game mode.ποτε πρεπει να το εχω off και ποτε on?

Eπειδη ξεφτιλισαμε την συζητηση επιγραμματικα...

Χ3500 - Kορυφη σε ολα με το αναλογο κοστος
ΖF355 - Σχεδον οσο καλη οσο η Sony και με λιγοτερα χρηματα
PX80 - Χτυπαει ανετα πολυ ακριβοτερες LCD και εχει κορυφαιο value for money

Από που προκύπτει ότι η Χ3500 είναι κορυφή; Ο μόνος που τις σύγκρινε εδώ είναι το πρώτο πόστινγκ που ουσιαστικά βγάζει την Toshiba καλύτερη στα περισσότερα (καλύτερο χρώμα, καλύτερη κίνηση, η X3500 η πιο αργή από όλες...)

Πριν 6 μήνες η Χ3500 μπορεί να ήταν κορυφή. Τώρα πιθανόν παραμένει η ακριβότερη χωρίς να είναι η καλύτερη γιατί μέχρι να το πάρει ο κόσμος χαμπάρι θα βγει νέα σειρά και ξανά μανά από την αρχή.

Το καλό που έχει η X3500 είναι οτι κάνει και 24p χωρίς interpolation (φυσικά χάνοντας τα προνόμια του) και δίνει πιο κινηματογραφική αίσθηση. Αν και πιστεύω πώς για κινηματογραφική αίσθηση και για dedicated home cinema η pioneer είναι η καλύτερη.

Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Αν και πιστεύω πώς για κινηματογραφική αίσθηση και για dedicated home cinema η pioneer είναι η καλύτερη.

Για dedicated home cinema φίλε mezzanine δεν υπάρχει άλλη λύση πλην ενός καλού προβολέα. -bye-

Από που προκύπτει ότι η Χ3500 είναι κορυφή; Ο μόνος που τις σύγκρινε εδώ είναι το πρώτο πόστινγκ που ουσιαστικά βγάζει την Toshiba καλύτερη στα περισσότερα (καλύτερο χρώμα, καλύτερη κίνηση, η X3500 η πιο αργή από όλες...)

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα βγαζει κρεμασταρια...:BDGBGDB55:

εχεις δικιο η Χ ειναι χαλια..
μακρια..
κανει και μια περιουσια
χτυπα μια Toshiba να δεις την υγεια σου αλλωστε εχεις πεισθει οτι ειναι κορυφη τι να λεμε εμεις τωρα

Ελεος με τις κορυφες και τους πατους..λες και παιρνεται ποσοστα κανετε...
Υγ-Η Σαμυ ειναι κορυφη ρεεεεε!!!!!!!!!!!! :SFGSFGSF::flipout::ernaehrung004:

δεν παιρνουμε ποσοστα
παιρνουμε σωστες αποφασεις
και καποιοι θελουμε να βοηθησουμε και καποιον αλλο να παρει μια σωστη αποφαση
καλο το χιουμορ και η πλακα αλλα καποια μνμ λες και γραφονται επιτηδες για να ξεγελασουν τον κοσμο
απο κατι τετοιους την πατησα και εγω και ημουν ετοιμος να παρω την sony 46v2000 καθως τοτε η Χ2000 δεν αξιζε τα παραπανω χρηματα

παιρνεις οτι πληρωνεις
η ζεις με αυτο η κανεις πως δεν ισχυει
(δεν αναφερομαι σε καποιον μιλαω γενικα)

Ρε παιδιά, αφού γνωρίζετε το θέμα γιατί δεν γράφετε κάτι με ουσία για να βοηθήσετε και όσους προσπαθούν να κάνουν μια νέα αγορά, και μάλιστα ενόψει του Ευρω 2008 (δύο μήνες έμειναν!).

Γράψτε που είδατε και συγκρίνατε τις Sony με τις νέες Toshiba, τι υλικό έπαιζαν, σε ποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ήταν καλύτερες, σε ποια ήταν χειρότερες κλπ... Έτσι ώστε να μπορέσουν μετά και όσοι δεν έχουν δυνατότητα άμεσης σύγκρισης να ζυγίσουν τα πράγματα καλύτερα.

to sony x3500 to exo 1 mina tora ke ime iperevxaristimenos to protino anepifilakta se olus idika gia podosfero se hd tha pathete plaka

Πριν 6 μήνες η Χ3500 μπορεί να ήταν κορυφή. Τώρα πιθανόν παραμένει η ακριβότερη χωρίς να είναι η καλύτερη γιατί μέχρι να το πάρει ο κόσμος χαμπάρι θα βγει νέα σειρά και ξανά μανά από την αρχή.

Κοιταξε εδώ πέρα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον καθένα όσο μπορούμε να κάνει τη σωστή επιλογή,ούτε πλασαρουμε όύτε τιποτα.Η αλήθεια είναι ότι η Χ3500 είναι ΑΚΟΜΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ LCD ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και άλλες εξαιρετικές τηλεοράσεις,μια από αυτές είναι η 40ZF355 που κατά την γνώμη μου είναι αμέσως καλύτερη μετά την 40Χ3500

...συμφωνώ με GEOGEOGEOGEOGEOGEOGEO....δεν είναι τυχαίο που ακόμα και εγώ είμαι πιστός fun της X2000 &3500 ! Είναι απίστευτα ποιοτικές στα πάντα!!!

Χθές, μπάλα, με ρυθμίσεις στο standard, και ήταν σαν να ήμουν στο γήπεδο χωρίς υπερκορεσμένο γκαζόν, χωρίς φανέλες που δεν διακρίνεις τα γράμματα πάνω τους, και προς θεού, χωρίς 2,3 η 4 μπάλες!!!

Ρε παιδιά γιατί το ζαλίζετε τόσο πολύ το θέμα ?

1) Εχεις τα φράγκα και θελεις να τα δώσεις για το καλύτερο ? Πάρε την Χ3500 και τέλος..

2) Θες την αμέσως καλύτερη επιλογή ? Το ονομά της είναι 40ΖF355

3) Θέλεις το 70% της εικονας της Χ3500 με 1000 Ευρώ αλλά σε Πλάσμα ?
Η 42PX80 φαινεται μονόδρομος, αλλά εγώ θα έβαζα και την καινούργια LG στο παιχνίδι..

Re: Απάντηση: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

...συμφωνώ με GEOGEOGEOGEOGEOGEOGEO....δεν είναι τυχαίο που ακόμα και εγώ είμαι πιστός fun της X2000 &3500 ! Είναι απίστευτα ποιοτικές στα πάντα!!!

Χθές, μπάλα, με ρυθμίσεις στο standard, και ήταν σαν να ήμουν στο γήπεδο χωρίς υπερκορεσμένο γκαζόν, χωρίς φανέλες που δεν διακρίνεις τα γράμματα πάνω τους, και προς θεού, χωρίς 2,3 η 4 μπάλες!!!

Aυτες ακριβως τις σποντες δεν παω...Ενταξει ειπαμε οτι ισως μερικοι να παινρουν ποσοστα η να εχουν μεγαλυτερο κερδος...:SFGSFGSF: