40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Re: Απάντηση: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Aυτες ακριβως τις σποντες δεν παω...Ενταξει ειπαμε οτι ισως μερικοι να παινρουν ποσοστα η να εχουν μεγαλυτερο κερδος...:SFGSFGSF:
δεν πειραζει αγορι μου. Αυτοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εμεις με τα ιδια λεφτα βλεπουμε περισσοτερες μπαλλες. Πον να ξερουν αυτοι...

Πάντως πλακα πλακα σας το ξαναειπα εγω με την f86 δεν το εχω το προβλημα αυτο. Ισως βεβαια και γιατι βλεπω τα πάντα μεσα απο τον panasat

Ρε παιδιά γιατί το ζαλίζετε τόσο πολύ το θέμα ?

1) Εχεις τα φράγκα και θελεις να τα δώσεις για το καλύτερο ? Πάρε την Χ3500 και τέλος..

2) Θες την αμέσως καλύτερη επιλογή ? Το ονομά της είναι 40ΖF355

3) Θέλεις το 70% της εικονας της Χ3500 με 1000 Ευρώ αλλά σε Πλάσμα ?
Η 42PX80 φαινεται μονόδρομος, αλλά εγώ θα έβαζα και την καινούργια LG στο παιχνίδι..

Αν η εικόνα κινείται κάντο 120%.....τουλάχιστον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Aυτες ακριβως τις σποντες δεν παω...Ενταξει ειπαμε οτι ισως μερικοι να παινρουν ποσοστα η να εχουν μεγαλυτερο κερδος...:SFGSFGSF:

Θα το αφήσω να πέσει το παραπάνω καθώς είναι στα όρια της προσβολής !!!

Οποιος θέλει να βλέπει 1 μπάλα και χωρίς artifacts πάει σε panasonic pz70, με 1080 motion resolution.

Και επιμένω οτι μπροστά σε μια καλή καλιμπραρισμένη plasma δεν στέκεται καμία LCD.

Last edited:
Συμφωνώ!!!
Η Plasma είναι η απόλυτα οικονομική αλλά χωρίς συμβιβασμούς όταν πρόκειται για τηλεοπτικό, κινηματογραφικό & αθλητικά!

Απάντηση: Re: Απάντηση: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Φίλε bmw318cabrio, θα σε παρακαλέσω να μην επιτίθεσαι χωρίς λόγο, αφού στο συγκεκριμένο post το μέλος psixakias-ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έγραψε τίποτα το κακό, αλλά απλά εξέφρασε τη γνώμη του.
Πάμε σας παρακαλώ παρακάτω χωρίς να δοθεί καμια συνέχεια. Οποιοδήποτε ποστ πάνω στο συγκεκριμένο θα διαγραφεί.
Σας ευχαριστώ και καλημέρα σε όλους -bye-

Οποιος θέλει να βλέπει 1 μπάλα και χωρίς artifacts πάει σε panasonic pz70, με 1080 motion resolution.

Και επιμένω οτι μπροστά σε μια καλή καλιμπραρισμένη plasma δεν στέκεται καμία LCD.

Εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά μετά ποιος ακούει οσους έδωσαν 2500+ για την (οντως άριστη) Χ3500 ή την ΖF355 και τώρα έρχεται ενα πλασματάκι με τη μισή τιμή και τους κάνει να αισθάνονται λίγο άβολα..

Ε αυτοί θα συνδέσουν και PC όμως και θα δουν και με όλα τα φώτα ανοιχτά...

(άσχετα αν κάποιους δεν μας ενδιαφέρουν αυτά).

Δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ πλάσμα και LCD....

Οι πλάσμα πραγματικά αξίζουν πλέον σαν αγορά, και είναι πραγματικά προσιτές!!!!
Οι LCD είναι απλά μια άλλη πρόταση...απλά διαλέγεις και παίρνεις...ποικιλία υπάρχει μπόλικη! για όλες τις τσέπες...

Ε αυτοί θα συνδέσουν και PC όμως και θα δουν και με όλα τα φώτα ανοιχτά...

(άσχετα αν κάποιους δεν μας ενδιαφέρουν αυτά).

Δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία ανήκω και η LCD είναι μονόδρομος.
Το δωμάτιο που θα βάλω την τηλεόραση έχει πολύ φώς και φοβάμαι οτι την μέρα δεν θα φαίνεται τίποτα με plasma. Μια μικρή lcd 20" που έχω τώρα φαίνεται μια χαρά ακόμα και τις ώρες που ο χώρος είναι ηλιόλουστος.

Δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ πλάσμα και LCD....

Οι πλάσμα πραγματικά αξίζουν πλέον σαν αγορά, και είναι πραγματικά προσιτές!!!!
Οι LCD είναι απλά μια άλλη πρόταση...απλά διαλέγεις και παίρνεις...ποικιλία υπάρχει μπόλικη! για όλες τις τσέπες...

Αν και καθήμενος, ορθά ομίλησες :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ρε παιδιά γιατί το ζαλίζετε τόσο πολύ το θέμα ?

1) Εχεις τα φράγκα και θελεις να τα δώσεις για το καλύτερο ? Πάρε την Χ3500 και τέλος..

2) Θες την αμέσως καλύτερη επιλογή ? Το ονομά της είναι 40ΖF355

3) Θέλεις το 70% της εικονας της Χ3500 με 1000 Ευρώ αλλά σε Πλάσμα ?
Η 42PX80 φαινεται μονόδρομος, αλλά εγώ θα έβαζα και την καινούργια LG στο παιχνίδι..

Σωστα τα ειπε ο Γιωργος.

Αν και η PX80 ειναι στο 90% της εικονας μαι X3500 η μιας Kuro.

Τελικά, εκτός από τον φίλο που έγραψε το πρώτο πολύ-καλό ποστ υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει δει και τις δύο (τρεις) και να μας γράψει κάποια εμπεριστατωμένη σύγκριση;

Όχι γενικόλογα πράγματα ότι "η τάδε είναι η καλύτερη". Αλλά σε ποιά ακριβώς πράγματα είναι καλύτερη. Σε ποιά πράγματα είναι χειρότερη. Συγκριτικό τεστ δηλαδή, όπως υπονοεί και το θέμα.

Τις αστήρικτες γενικόλογες θριαμβολογίες νομίζω ότι είναι καλύτερα να τις γράφουμε στο θέμα της αντίστοιχης τηλεόρασης.

Σωστό, αλλά και τα φόρουμ δεν είναι για να κάνουν συγκριτικά τεστ επαγγελματικού επιπεδόυ ούτε για να υποκαθιστούν την προσωπική μας γνώμη και να παίρνουν αποφάσεις για μας.... -bye-

υπαρχει ποτε περιπτωση να δοκιμασει καποιος τρια μοντελα σπιτι του σε ιδανικες συνθηκες?
γιαυτο ειναι τα περιοδικα
αφου ο ανθρωπος ζηταει συγριση εγω του λεω για την Χ,αλλος για την Tosh και αλλος για την πανασονικ και ας κρινει μονος
τι αλλο να κανουμε να παμε να τις αγορασουμε και τις 3?

...πέσαμε σε δύσκολο πελάτη !!!

το θέμα με εσένα όμως NIKOSGX είναι ότι δεν τις έχεις δεί απο κοντά ποτέ για να σχηματίσεις άποψη απο μόνος σου, για αυτό και θες να μπείς σε κουβέντα στατιστικών & συγκρίσεων.

Άν είσαι της λεπτομέρειας, κατέβασε ότι specs βρίσκεις εδώ και εκεί, μπες στο cnet που κάνουν και κουβέντα πάνω σε αυτά που δοκιμάζουν και μετά πήγαινε δες τα και απο κοντά!

Να ξέρεις όμως ένα πράγμα, κανείς δεν αγόρασε τηλεόραση λόγω specs μόνο!!!

Δες πως είναι και θα καταλάβεις

...πέσαμε σε δύσκολο πελάτη !!!

το θέμα με εσένα όμως NIKOSGX είναι ότι δεν τις έχεις δεί απο κοντά ποτέ για να σχηματίσεις άποψη απο μόνος σου, για αυτό και θες να μπείς σε κουβέντα στατιστικών & συγκρίσεων.

Άν είσαι της λεπτομέρειας, κατέβασε ότι specs βρίσκεις εδώ και εκεί, μπες στο cnet που κάνουν και κουβέντα πάνω σε αυτά που δοκιμάζουν και μετά πήγαινε δες τα και απο κοντά!

Να ξέρεις όμως ένα πράγμα, κανείς δεν αγόρασε τηλεόραση λόγω specs μόνο!!!

Δες πως είναι και θα καταλάβεις
Αυτο ειναι η αληθεια τελικά...

ΑΝ ΔΕΝ δεις ο ιδιος με τα ματια σου τις διαφορές εικονας στα μοντελα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χρηματων και χαρακτηριστικών, ο,τι και να σου πουμε εμεις απο δω ΔΕΝ εχει κανενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ νοημα...
Γι αυτό, παρε και τη γνωμη του φορουμ, αλλά ΚΥΡΙΩΣ κοιταξε να κανεις "παιχνιδι" μονος σου....-bye-

Υ.Γ. Αν δεν ακουσεις την παραπανω συμβουλη προβλεπω αυτο το thread να γινεται παρα πολυ μεγαλο, και ο καθενας να γραφει τα πραγματα με το δικο του τροπο και απο τη δικη του "σκοπιά" ΧΩΡΙΣ τελικά να σου παρεχουμε ουσιαστική βοηθεια στην επιλογή σου.... Μαλλον θα μπερδευτεις χειρότερα και θα μεινεις ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ πιο πολύ και απο όσο ήσουν πριν ανοιξεις αυτο εδώ το thread...

Last edited:
Εγώ έχω πάρει την απόφαση μου, W4000. Αν δεν είχα το πρόβλημα με το πολύ φως στον χώρο θα πήγαινα στην PZ85. Το μόνο που μένει τώρα είναι να αποφασίσω αν θα πάρω την 46 ή την 52....