42.000 δολλάρια για 1 μέτρο καλώδιο......

Που θα πάει θα βγάλουν και jumperάκια.....:music-smiley-005:
Θα χτυπήσω μια τετράδα.......:smash:
Αν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ ενδιαφέρον απο αλλους συμφορουτμίτες επικοινωνήστε μαζί μου για να πάρουμε καλύτερη τιμή.....:rifle:
jumperάκια των 10.000 USD......H ANABAΘΜΗΣΗ για τα PMC μου....Αμ την
αξία μεταπώλησης????Που το βάζεις αυτό???
Θα τα δώσω σκαντζα για 50άρια ενεργά SCM και θα πάρω και διαφορά cash..:idea:
Πρόκειται για την ΑΓΟΡΑ:music-smiley-005:

Mου χάλασες την εκπληξη βρε σύ!

Αυτό κανονίζαμε με τον Αντρέα!

Ωραία! :music-smiley-005:
Σύμφωνα με τη φιλοσοφία ότι τα καλώδια δεν πρέπει να ξεπερνούν το 10 - 20% της αξίας του συστήματος μπορώ να έχω... μία φωτογραφία του;

καποιος θα βρεθει να το παρει και μετα σιγουρα θα ορκιζετε ποσο καλυτερα ακουγετε το συστημα του.

προτινω να ανοιξει ενα νεο νημα με τις πλεον ψιλες τιμες ανα μηχανημα-περιφερειακο.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία ότι τα καλώδια δεν πρέπει να ξεπερνούν το 10 - 20% της αξίας του συστήματος μπορώ να έχω... μία φωτογραφία του;

Όχι μόνο μπορείς να έχεις φωτογραφία του, οσονούπω μπορείς και να το ακούσεις στο σύστημά μου (για την περίσταση θα γυρίσω τα μηχανήματα ανάποδα για να μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τα θαυμάσει). αυτά φυσικά αφού κερδίσω το τζάκποτ στο τζόκερ-λίγη υπομονή, αύριο κληρώνει :drummer::award:

Υ.Γ. Σχετικά με την καινούρια υπογραφή σου, νομίζω ότι το σωστό είναι Ia, Ia, Cthuluh ngahr garl phtagn, και όχι απλά Ia, Ia, Cthuluh phtagn.Ας μην τσατίζουμε τους Μεγάλους Παλαιούς, δεν ξέρεις μέχρι που μπορεί να φτάσουν. :grandpa:

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία ότι τα καλώδια δεν πρέπει να ξεπερνούν το 10 - 20% της αξίας του συστήματος
Η νεα ταξη πραγματων λεει οτι το συστημα δεν πρεπει να ξεπερνα το 10-20% της αξιας των καλωδιων :laugh:

Υ.Γ. Σχετικά με την καινούρια υπογραφή σου, νομίζω ότι το σωστό είναι Ia, Ia, Cthuluh ngahr garl phtagn, και όχι απλά Ia, Ia, Cthuluh phtagn.Ας μην τσατίζουμε τους Μεγάλους Παλαιούς, δεν ξέρεις μέχρι που μπορεί να φτάσουν. :grandpa:

Μη μου λες τέτοια! :blink:
Εγώ έτσι θυμόμουν...
Έτσι την έχει και εδώ...

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtan
Ia! Ia! Cthulhu fhtagn
Cthulhu R'lyeh fhtagn

Λες να σκάσει μύτη κανένα Shoggoth και να ψαχνόμαστε βραδυάτικα; :bigcry:
Όχι τίποτα άλλο αλλά έχει μείνει ζωντανός και ένας χαρακτήρας μου!*

*δεν τελειώσαμε το session :flipout:

πάντως με κάτι τέτοιους τύπους εξευτελίζεται κάθε έννοια "υπεραξίας" στον χώρο της υψηλής πιστότητος. Λίγο κράξιμο προς συμμόρφωσιν από την συμπαθή τάξη των reviewers, αγγλιστί κριτών επιδόσεως, δεν θα έβλαπτε.

Last edited by a moderator: