42-50' με split screen

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Μπορειτε να μου πειτε μερικα μοντελα που χωριζει η οθονη στη μεση και βλεπεις 2 καναλια ταυτοχρονα; Ειναι για ενα φιλο. Μεχρι 2000.

ευχαριστωωωω

Άκυρο, υπάρχει η πλάσμα LG 50PT81 από την περσινή σειρά της LG που παίζει σε χαμηλή τιμή σε ορισμένα μαγαζιά:

http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...modelCategoryId=0101&modelCodeDisplay=50PT81#

Edit:
Στις 3000 και κάτι ψιλά παίζει η Sharp 46HD1E που έχει πέντε δέκτες και σκληρό, αλλά είναι πολλά τα λεφτά για 46άρα. Λίγο πιο κάτω έχει η πλάσμα Hitachi 50XR01, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει δύο αναλογικούς.

Last edited:
H LG έβγαλε την 50PG6900 που έχει 2 δέκτες και σκληρό με λειτουργίες PVR, αλλά δεν νομίζω πως κάνει PAP.

Γενικά οι τηλεοράσεις με διπλό δέκτη είναι δείγμα προς εξαφάνιση.

(όπου να ναι θα πει και ο petasis το παράπονο του :D)

Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιον δεύτερο εξωτερικό δέκτη ? Αν ναι υπάρχουν αρκετές επιλογές (κυρίως σε Samsung).

Last edited:
Άκυρο, υπάρχει η πλάσμα LG 50PT81 από την περσινή σειρά της LG που παίζει σε χαμηλή τιμή σε ορισμένα μαγαζιά:

http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...modelCategoryId=0101&modelCodeDisplay=50PT81#

Edit:
Στις 3000 και κάτι ψιλά παίζει η Sharp 46HD1E που έχει πέντε δέκτες και σκληρό, αλλά είναι πολλά τα λεφτά για 46άρα. Λίγο πιο κάτω έχει η πλάσμα Hitachi 50XR01, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει δύο αναλογικούς.
Η ΧΙΤΑΤΣΙ ΕΧΕΙ 2 ΔΕΚΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΘΟΝΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΠΛΗΣ Η ΠΟΛΑΠΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

UPDATE!

Τελικά υπάρχει NOVA και κεραία σταθερά. Αλλάζει τα δεδομένα? Μισή οθόνη αναλογική μισή NOVA???

Αν ναι, πως λέγεται αυτή η λειτουργια? PAP. Και θα ήθελα να ρίξουμε πάλι το μπάτζετ στα 2000 αυστηρά και αν είναι δυνατόν 46-50'. Τεχνολογία δεν μας ενδιαφέρει. Ότι ναναι.

Ευχαριστώ! -bye-

attachment.php

Νομίζω πως οι Sony 52V4000 και 52W4000 σε καλύπτουν, αν και ο τελευταίος περιορισμός στην φώτο με προβληματίζει. Κάνε μια ερώτηση στο νήμα της δεύτερης να το σιγουρέψεις:a0210:

PAP κάνει και η Panasonic 50PZ800, αλλά ανεβαίνει η τιμή. Το ίδιο και οι Pioneer 428XD/508XD, αλλά η μία είναι 42άρα και η άλλη επίσης έχει πάνω από 2000 .

Y.Γ Νόμιζα πως υπήρχε και η δυνατότητα σχεδόν σε όλες τις Samsung, αλλά στο manual της PS50A656 είδα πως δεν γίνεται μεταξύ τηλεοπτικού και scart. Αν κάποιος φίλος με Samsung έχει γνώση επί του θέματος ας μας διαφωτίσει.

Attachments

• W4000PAP.JPG
    W4000PAP.JPG
    38.8 KB · Views: 45
Last edited: