42'' για ταινιες κ καναλια, με μπατζετ γυρω στα 500?

xifias

Established Member
12 December 2007
179
Γεια χαρα,θελω μια τιβι 42''-46" περιπου με χαλαρο μπατζετ γυρω στα 500..

χρηση για καναλια κ ταινιες,οποτε κατι με καλη αντιθεση χωρις ξεπλυμενα μαυρα,κ χωρις θορυβους κ μουστακιασματα στα γρηγορα περασματα γιατι 8α στεναχωρηθω.
motion interpolation υποχρεωτικα 8α ελεγα συνεπως..

τυχον σμαρτ 3δ κ λοιπες φιοριτουρες με αφηνουν αδιαφορο αν εχουμε μια σοβαρη περιπτωση καλου πανελ.

θα θελα ομως μια παθητικη 3D αν γινεται.για την ποικιλια περισσοτερο καθως εχω ηδη μια 40F6800 samsung με ενεργο 3D.κατευχαριστημενος απτην εικονα της κ τα ολα της,αλλα αφενος δε θελω να δωσω παλι 600αριες+ κ επισης δε θελω ενεργο 3D γιατι ειναι πρακτικα αχρηστο για μενα καθοτι με κουραζει.

ευχαριστω για το χρονο σας.

Καλή περίπτωση για την τιμή της είναι η Sony W585B, στα 50 Hz και χωρίς 3D παρ' όλα αυτά. Με passive 3D ουσιαστικά περιορίζεσαι σε LG και δη σε μικρότερο μέγεθος. Αν η απόσταση θέασης είναι περίπου στα δύο μέτρα, χρειάζεσαι μεγαλύτερη τηλεόραση από 42" για παρακολούθηση 3D.

Ευχαριστω για την απαντηση.

οντως το passive παιζει σε LG αλλα αφενος εχω ακουσει ασχημα λογια για τα πανελ της,για μικρες αντιθεσεις-σκιες-κ γενικη δυσαρεσκεια απο καποια φετινα κ περσινα μοντελα της οταν εψαχνα για την αλλη τιβι,που με απομακρυνουν απο τη συγκεκριμενη εταιρια.

τα 50HZ βλεπονται?η θα κοιτω την αλλη κ θα ξενερωνω που τσιγκουνευτηκα για παραπανω?

βασικα καμια ταινια θελω να βλεπω κ καναλια..

Τα επιπλέον Hz είναι χρήσιμα για παρακολούθηση αθλητικών κυρίως.

Re: Απάντηση: 42'' για ταινιες κ καναλια, με μπατζετ γυρω στα 500?

Γνώμη μου είναι ότι, 500 ευρώ είναι πολλά για 42'' σήμερα. Πόσο μάλλον αν τα smart και 3d δεν πολυενδιαφέρουν. Με αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα σίγουρα για πιο μεγάλη (ανάλογα και την απόσταση θέασης βέβαια).

εχουν πεσει οι τιμες,κ θα παιρνα καποια μεγαλυτερη χωρις να ρωτησω,αλλα ειδα οτι παιζει πολυ 50ΗΖ σαυτες τις τιμες κ ιντσες κ φοβηθηκα οτι θα πεταξω τα λεφτα μου.
δε ξερω αυτο ποσο εμφανες ειναι αυτο στην πραγματικοτητα.καποιος που εχει 50ΗΖ τηλεοραση ας πει.

Η sony 42w651 50hz που πηρα περσι δειχνει μια χαρα.σε ταινιες,και να ειχε motion interpolation,δε θα το βαζα γιατι δε μ αρεσει να βλεπω τη ταινια να θυμιζει home video,το γνωστο soap opera effect!