42 ιντσες αγορα απο Αγγλια...

BASILISP

New member
2 October 2010
73
Σε συνεχεια του θεματος http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=67029 και με σκοπο να βαλω νεο τιτλο ανοιξα αυτο το θεμα.
Με τις προτροπες πολλων μαλλον θα παρω 42 ιντσες samsung 42C450 η C530 η LG PJ550. Τελικα θα υπαρχει θεμα εαν κανω την αγορα απο Αγγλια η οχι; Η εγγυηση δεν με απασχολει και πολυ. Θελω να ξερω εαν θα εχω τηλεοραση με αναλογικο σημα. Τι αλλο πρεπει να προσεξω; Ευχαριστω !!!

Οι 2 πρώτες είναι καλές...Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα παραπάνω από αυτά που είπαμε στο άλλο θέμα...ένας συντονιστής ας τα κάνει merge και να αλλάξει τον τίτλο.

Αν ετσι κρινουν οι συντονιστες ας το κανουν. Ο σκοπος μου δεν ειναι να ανοιγω θεματα αλλα να καταληξω καπου. Απλα με τον προηγουμενο τιτλο μπορει να μην διαβασουν το θεμα καποιοι οι οποιοι θα μου δωσουν τα φωτα τους με αυτον. Πραγματικα θα ηθελα να μαθω τι προδιαγραφες ειναι αυτες που εχουν στην Αγγλια και τελικα εαν θα παιζει στην Ελλαδα. Ευχαριστω !

Καλημέρα. Αυτό που πρέπει να τσεκάρεις πριν αγοράσεις από έξω είναι αν η tv υπάρχει στο ελληνικό site της κατασκευάστριας εταιρείας. Αν όχι, ενδέχεται να έχει πρόβλημα λειτουργίας εδώ. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Πριν λίγο καιρό ήθελα να πάρω την C679 της Samsung, εδώ η εταιρεία αρνήθηκε να μου δώσει λεπτομέρεις για κάτι που δε κυκλοφορεί Ελλάδα και από έξω για να πουλήσουν εννοείται πως είπαν θα δουλέψει μια χαρά. Οπότε τρέχα γύρευε. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω. Τα μοντέλα που γράφεις πάντως υπάρχουν κι εδώ.

Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι μαλλον περισσοτερο για το μοντελο Samsung C450. Θα ειναι συμβατης τασης και θα εχει το προτυπο ψηφιακης της ελλαδας,η οχι ; Θα υπαρχει καποιο προβλημα αλλο; Ευχαριστω και παλι!
Υ.Γ.
Γραφει
1)DTV Reception (DVB-T/T2/C/S2): DVB - T / C
2)DTV Tuner Built-in: Yes
3)MHP/ MHEG (version): No
4)Power Supply: AC100 - 240V 50 / 60Hz

Last edited:
Ξεχασα να υπενθιμισω οτι στα Δωδεκανησα εχουμε αναλογικο σημα. Δηλαδη με απλη κεραια,θα εχω καποιο προβλημα; Ευχαριστω και παλι. :a0210:

ξεχνα την αγγλια δεν ειναι συμβατες οι συσκευες
και δεν θα εχεις και εγγυηση.
Ειναι επισης πολλα τα μεταφορικα και δυσκολη η μεταφορα.
Πας να γλυτωσεις 100 ευρω και θα πληρωσεις πολλα περισσοτερα..

Φίλε BASILISP,
νομίζω ότι το θέμα της εγγύησης θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.
Μηχανήματα είναι και πάντα μπορεί να χαλάσουν...Τρέχα γύρευε με Αγγλία, τρέχα γύρευε από ελληνική αντιπροσωπεία με μοντέλο που αγοράστηκε από έξω κλπ κλπ, όρεξη να έχεις να τσακώνεσαι...
Η πρώτη μου πλάσμα τη δεύτερη μέρα, έβγαζε μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά σε διάφορες στιγμές. Πήρα τηλέφωνο, ήρθαν την πήραν και σε 2 μέρες μου την ξαναέφεραν, λέγοντας ότι είχε ξεκουμπωθεί μια φύσσα και όλα οκ.
Τον Ιούνιο πήρα την panasonic plasma P37X20E, 100hz, 768p, mpeg4, 370e, μια χαρά. Ανάλογες προσφορές θα υπάρξουν νομίζω.
Από την άλλη, είναι αυτές εποχές για να βγαίνει χρήμα έξω ???:fahne90:

Τα μεταφορικα δεν ειναι θεμα. Η τιμη μαζι με αυτα ειναι και παλι αρκετα χαμηλοτερη. Το θεμα ειναι μονο εαν η συσκευη θα ειναι συμβατη στην Ελλαδα.
Εφοσον παντως λετε οτι δεν,τοτε θα το ξανασκεφτω και θα κοιταξω τις επιλογες μου για την καλυτερη τιμη που μπορω να πετυχω στην Ελλαδα... Αρα με δεδομενο οτι οι προτιμησεις των περισσοτερων ειναι για plasma μαλλον καταληγω σε LG PJ550 η εαν δωσω 100 ευρω παραπανω σε Samsung C450. Σας ευχαριστω ολους! :ernaehrung004:

Τελευταιο μηνυμα για το θεμα,μολις εψαξα για τιμες και η διαφορα ειναι στα 150 ευρω γιατι για την LG υπαρχει δωρεαν αποστολη. Μαλλον κατεληξα σε αυτην! Ευχαριστω και παλι!