42 ιντσες TV για τον πεθερο μου HELP

ikarapas

New member
11 July 2011
11
Την προυγουμενη εβδομαδα αποφασισε ο πεθερος μου να παρει τηλεοραση και το μπαλακι επεσε σε μενα. Μετα απο ερυνα τιμων (οχι αγορας) μας φανηκε η samsung UE40D5500 (http://www.skroutz.gr/s/330458/Samsung-UE40D5500-40.html?keyphrase=UE40D5500) μια καλη επιλογη γιατι θελαμε οπωσδηποτε (δεν εχω καταλαβει βεβαια το γιατι) να ειναι LED, 100 hz και ιδιαιτερα λεπτη (δλδ 2-4 ποντους). Εντομεταξυ ειδαμε και την LG 42LV5500 (http://www.skroutz.gr/s/330924/LG-42LV5500.html#specs_container) στα ιδια λεφτα.

Ποια απο τις 2 προτεινεται? Θα ηθελα να εχει καλο player και να παιζει με στικακι ταινιουλες.

Πραφανως η μια ειναι 40αρα και η αλλη 42. θα προτιμουσαμε ισως την 42αρα αλλα και η αλλη θα κανει τη δουλεια της

Ευχαριστω πολυ

"ο ταλαιπωρημενος γαμπρος"

Οπως και να εχει μην παρεις εσυ την αποφαση.
Μονο αυτο σου λεω.

δε βοηθας- δε βοηθας...

Εχω μεχρι την πεμπτη να την πρω γιατι σ-κ θα παω επισκεψη.

Ειναι τοσο ομοιες οι τηλεορασεις; Δεν αξιζει κάποια ~650 ευρω; ή αντιπροτεινε καποια αλλη τελοσπαντων

Θέλουμε να είναι "ΛΕΝΤ" έε;;;

Επειδή έτσι λένε τα φυλλάδια του "Βοϊδούμπασσης και Μπριόλας Ηλεκτρονικά Α.Ε." που του πετάξανε κάτω από την πόρτα εε;

Τηλεόραση με βάσης το πάχος της έε;

Μην κάνεις το λάθος και επιλέξεις εσυ!!

Θα την βαλει σε ενα ντουβαρι διπλα στη σκαλα και δεν εχει καθολου χωρο, γιαυτο και το θεμα του παχους της...

LED γιατι ολοι του οι φιλοι εχουν τετοιες! :award:

Οσοι παντρεμενοι προσελθεται να βοηθησετε :)

Παρε μια Panasonic 42U30 η αν θελεις να εχει και media player μια LG 42PT353.

Μολις δει ο πεθερος τηλεοπτικο σε αυτες τις δυο που αναφερεις παραπανω (LV , D5000) ισα που πας απευθειας για διαζυγιο.

δε θελω να τον πείσω για κατι που απορρίπτει εξαρχής. Γιαυτο και γω παράθεσα τα "θελω" του για να εχω το μυαλο μου ήσυχο

Παρε μια Panasonic 42U30 η αν θελεις να εχει και media player μια LG 42PT353.

Μολις δει ο πεθερος τηλεοπτικο σε αυτες τις δυο που αναφερεις παραπανω (LV , D5000) ισα που πας απευθειας για διαζυγιο.

Εγω λέω να παίξεις "άμυνα" και να τον αφήσεις να πάρει αυτή που θέλει ο ίδιος -bye-

Αν δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις θα είναι μια χαρά με την Samsung :a0210:

Εγω παντως εχω την απορια γιατι τον ενδιαφερει το μικρο παχος. Η εικονα δεν το ενδιαφερει δηλαδη?

Εκτος βεβαια και επεσε σε κανενα πωλητη που του ειπε οτι οσο πιο λεπτη η τηλεοραση τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να πιασει το λαχειο.

Συμφωνώ.Καλύτερα να πάει σε plasma.Ακόμη και να μην του αρέσει και να την χαρακτηρίσει ''μουντή'' ή ότι άλλο.Επειδή βλέπεις εντυπωσιακή εικόνα δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή. +1 U30.

:singer: ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΕΘΕΡΟ
ΜΗΝ παρεις πλασμα γιατι αντε να του εξηγεις μετα .
πηγαινε τον σε κανενα καταστημα (οδηγησε εσυ δηλαδη)να δει τι του αρεσει και το μονο που θα κανεις ειναι να του βρεις απο το σκρουτζ καλυτερη τιμη να το παιξεις καλος γαμπρος.
λεντ ο πεθερος? λεντ ο γαμπρος.
ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΕΘΕΡΟ

εγώ πάλι λέω να πάρεις αυτή που έχει το μοδάτο σχεδιασμό και τα περισσότερα hz ή ενναλακτικά κάνε αυτό που λέει ο Γιώργος. πηγαίνετε μαζί και να πάρετε όποια του αρέσει.

οι πλάσμα έχουν πολλά μειονεκτήματα
1) πάχος
2) μουντά χρώματα
3) αυξημένη κατανάλωση
4) μειωμένη διάρκεια ζωής
5) σκαλώματα φωφόρου
6) ραδιενέργεια
7) κάνουν το σπίτι σου κέντρο διερχομένων.

τζαμπα τα λεφτα του γαμου ρε παιδια !!! και γω στο μοδατο σχεδιασμο το βλεπω να καταληξω γιατι δε θα καταλαβει ο πεθερος τι ειναι καλο και τι ειναι κακο. Μονο και μονο που παντρευτηκα την κορουλα του ειναι αρκετο!!!

προτεινετε βρε σεις να σωσετε εναν ταλαιπωρο...

Last edited:
Εγω, που ειμαι πεθερος (χωρις...δωρακι ομως!) θα σου προτεινω πλασμα, για εναν κυριως λογο: οι led/lcd για να αποδωσουν ο,τι εντυπωσιακο τελος παντων αποδιδουν, χρησιμοποιουν εντονη (μεγαλη) αντιθεση, με αποτελεσμα σε λιγο καιρο ο δικος σου να χρειασθει σκυλο και λευκο μπαστουνι :) Προστατεψε τον και παρε του πλασμα και ας μην εντυπωσιασθει αρχικα - αλλα θα βλεπει πολλες ωρες ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ! και πιο ποιοτικα και αληθινα! Ακουσε με σε λεωωω:)

Re: Απάντηση: 42 ιντσες TV για τον πεθερο μου HELP

Εγω, που ειμαι πεθερος (χωρις...δωρακι ομως!) θα σου προτεινω πλασμα, για εναν κυριως λογο: οι led/lcd για να αποδωσουν ο,τι εντυπωσιακο τελος παντων αποδιδουν, χρησιμοποιουν εντονη (μεγαλη) αντιθεση, με αποτελεσμα σε λιγο καιρο ο δικος σου να χρειασθει σκυλο και λευκο μπαστουνι :) Προστατεψε τον και παρε του πλασμα και ας μην εντυπωσιασθει αρχικα - αλλα θα βλεπει πολλες ωρες ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ! και πιο ποιοτικα και αληθινα! Ακουσε με σε λεωωω:)
φιλε βαλε μπρος για παιδι. μπας και βρει χαρα στο εγγονακι και ξεχασει την πλασμα.
ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ.:grandpa:
μια που το συζηταμε πριν τι ειχε ? γιατι εαν ειχε καμια crt 20αετιας 21' οτι και να του παρεις καλυτερο θα ειναι οποτε σαν να γλυτωνεις.

Re: Απάντηση: 42 ιντσες TV για τον πεθερο μου HELP

μια που το συζηταμε πριν τι ειχε ? γιατι εαν ειχε καμια crt 20αετιας 21' οτι και να του παρεις καλυτερο θα ειναι οποτε σαν να γλυτωνεις.

Μπα μην το λες.
Ισα ισα, το αντιθετο!

Ακομα και μαπα κεραια να ειχε, τι να δεις απο μια 20" σε τρια μετρα αποσταση...
HD σου φαινεται. Ακομα και να χιονιζει...

Αν λοιπον δεν εχει καλη κεραια και ειναι και σε περιοχη που δεν πιανει τα ψηφιακα τοτε ειναι τελιωμενος...
Οι φθηνες τηλεορασεις εχουν μαπα φιλτρα, ή μαλλον δεν εχουν καθολου, για την βελτιωση εικονας στα αναλογικα καναλια.
Βαλε και την μαπα κεραια που ειπαμε σαν σεναριο και εδεσε το γλυκο.

Το μονο σιγουρο -> οτι και να παρεις για λογαριασμο του, ακομα και δωρο, θα κριθεις.
Και το σιγουρο ειναι οτι αν ολα πανε καλα δεν θα κριθεις θετικα. Αλλωστε μια παλιοτηλεοραση διαλεξες, δεν εκανες τιποτα σπουδαιο.
Αν ομως δεν πανε καλα, και αν μετα απο λιγο χαλασει κιολας, τοτε την εβαψες.
Χα, χα.