42 ιντσες TV για τον πεθερο μου HELP

Παιδια μηπως εχετε σκεφτει καθολου το αρχικο μου δίλημμα; samsung UE40D5500 είτε η LG 42LV5500

Θα ηθελα να εχει καλο player και να παιζει με στικακι ταινιουλες.

"ο ταλαιπωρημενος γαμπρός":bigcry:

Απο τις δυο αυτες την LG.

Αν και ειμαι σιγουρος οτι ο πεθερος σου αποκλειεται να εχει ζητησει τηλεοραση LED , λεπτη και με media player και αυτα ειναι δικα σου.:p

και σε βρε παιδάκι μου στον samsung έπεσες. τόσες κόρες έχει ο πανασονικ.

+1 για lg. είναι και 2 ίντσες παραπάνω. το media player παίζει ταινίες αν και στις περσινές σειρές δεν αποδικωποιούσε dts.

ακυρα ολα...βρε τι τραβαω και δεν το μαρτυραω. Τωρα μου ειπε οτι θελει οπςσδηποτε ειτε panasonic ειτε sharp.

εγω λεω να του προτεινω την Panasonic TX-L42E30E

(http://www.skroutz.gr/s/322030/Panasonic-TX-L42E30E-42.html#specs_container)

Τι λετε να επιμεινω και λιγο και να σταματησω να σας πριζω και να μου τα πριζει;

εγώ σου λέω να πάρεις την 42g30 και αν σου πεί τι είναι αυτή να του πείς - πανασονικ δεν μου είπες μπαμπαααααααά.

προσοχή μόνο γιατί κάθε βράδι θα έχει όλους τους φίλους του με τις λεντ των 100 hz και των 2 πόντων πάχος.

sharp θέλει αυτή με τις 3 γκόμενες (μπλέ - πράσινη - κόκκινη) ή αυτή με τις 4(+κίτρινη)???

Last edited:
ακυρα ολα...βρε τι τραβαω και δεν το μαρτυραω. Τωρα μου ειπε οτι θελει οπςσδηποτε ειτε panasonic ειτε sharp.

εγω λεω να του προτεινω την Panasonic TX-L42E30E

(http://www.skroutz.gr/s/322030/Panasonic-TX-L42E30E-42.html#specs_container)

Τι λετε να επιμεινω και λιγο και να σταματησω να σας πριζω και να μου τα πριζει;

:a0210:

Προχώρα το γρήγορα γιατί την άλλη εβδομάδα μπορεί να σου ζητήσει καμιά Nordmende ή Telefunken :flipout:

Ειναι σαραβαλα οι Panasonic μην αγορασεις αυτη την μαρκα!

Λεμε καμια μακακια να περασει η ωρα!

τον εστειλα να την δει στο μαγαζι. ευχαριστω πολυ παιδια. ελπιζω σε 1 ωριτσα να σας γραψω τα ευχαριστα :firstprize:

ολε-ολε

χα....χα.... το καλύτερο τόπικ ever!
να σαι καλά φίλε μου και καλά ξεμπερδέματα!

Re: Απάντηση: 42 ιντσες TV για τον πεθερο μου HELP

χα....χα.... το καλύτερο τόπικ ever!
να σαι καλά φίλε μου και καλά ξεμπερδέματα!

μπα δε βλεπω να ξεμπερδευω ευκολα. αφου πηρα την κορη του θα τον λουζομαι σε καθε αγορα που θα κανει... ηδη μου ζητησε και πλυντηριο... γνωριζετε κανα forum με experts στο στιψιμο και με στατιστικα για την ταχυτητα που πλενονται τα λευκα σε συγκριση με τα μαυρα;

προς το παρον τα νεα απο τηλεοραση θα ερθουν απο αυριο. Τα προλαβε κλειστα τα μαγαζια... και ειχε κ 2 ωρες μπροστα του...

γαμωτο μου...ηλπιζα σε ησυχο σ-κ

Update:

Τιλικα βρεθηκε η συμβιβαστικη λυση. Εβαλα την γυναικα μου (κορη) να διαλεξει μια και αυτη διαλεξε την Samsung UE40D5500 και τελειωσε ευτυχως το μαρτυριο της σταγονας. Καλη ή κακη επιλογη δεν ξερω, γιατι ο πεθερος δεν ειχε την καλωδιωση του σπιτιου ετοιμη το σ-κ οποτε και δεν δοκιμαστηκε η τηλεοραση. Παντως εγω γλιτωσα :firstprize:

Update:

Τιλικα βρεθηκε η συμβιβαστικη λυση. Εβαλα την γυναικα μου (κορη) να διαλεξει μια και αυτη διαλεξε την Samsung UE40D5500 και τελειωσε ευτυχως το μαρτυριο της σταγονας. Καλη ή κακη επιλογη δεν ξερω, γιατι ο πεθερος δεν ειχε την καλωδιωση του σπιτιου ετοιμη το σ-κ οποτε και δεν δοκιμαστηκε η τηλεοραση. Παντως εγω γλιτωσα :firstprize:

Κάτσε μην χαίρεσαι .. μπορεί να ενθουσιαστεί τώρα με την εικόνα και να θέλει και κάνα σύστημα 5.1 ο πεθερός :flipout::flipout::flipout: