42 με 50 μέχρι 1000

iceman

AVClub Enthusiast
22 July 2006
1,239
Αθήνα
Τώρα έχω 46αρα άρα μάλλον πάω για ίδια ή παραπάνω!
Θέαση TV, δορυφορικά SD, Nova (μπάλα), λίγο PS3 και mkvs
Θέλω πολλές HDMI, καλή εγγύηση και αντιπροσωπεία, 100hz τουλάχιστον usb dlna ευπρόσδεκτα
Τι προτείνεται;
Σημείωση: δεν έχω κόλλημα με LCD ή plasma (αν και δεν είχα ποτέ)

Για τα χρήματα που διαθέτεις σε αυτές τις ίντσες, θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Yperion.

Με άλλα 246 ευρώ παίρνεις αυτή.............

http://www.skroutz.gr/s/272101/Samsung-PS50C6900-50.html?keyphrase=50c6900

που θα αρέσει και στη γυναίκα σου.

Καλό το WAF, αλλά απο εικόνα πώς συγκρίνονται τα 2 τους; Είναι δικαιολογημένη η διαφορά των 250 Ευρώ; Γιατί καλό το WAF δε λέω, αλλά η τηλεόραση παίζει ανοιχτή ;)

Καλό το WAF, αλλά απο εικόνα πώς συγκρίνονται τα 2 τους; Είναι δικαιολογημένη η διαφορά των 250 Ευρώ; Γιατί καλό το WAF δε λέω, αλλά η τηλεόραση παίζει ανοιχτή ;)

Δεν ρωτάς τον κατάλληλο άνθρωπο. Εγώ πραγματικά βρίσκω απλά "καλές" τις πανασόνικ και τπτ παραπάνω. Στα δικά μου γούστα η φτηνότερη σαμσουνγκ πλάσμα είναι καλύτερη από την VT20 (που λέει ο λόγος). Άλλωστε ο φίλος ζητάει να έχει και καλούδια η τηλεόραση που η κακομοίρα S20 δεν διαθέτει.

Δεν ρωτάς τον κατάλληλο άνθρωπο. Εγώ πραγματικά βρίσκω απλά "καλές" τις πανασόνικ και τπτ παραπάνω. Στα δικά μου γούστα η φτηνότερη σαμσουνγκ πλάσμα είναι καλύτερη από την VT20 (που λέει ο λόγος). Άλλωστε ο φίλος ζητάει να έχει και καλούδια η τηλεόραση που η κακομοίρα S20 δεν διαθέτει.

Ρώτησα επειδή έδωσες την εντύπωση οτι έχεις εμπειρία και απο τις δυό τους, δεν πήρα θεση υπερ της μιας ή της άλλης...
Αλλά 250 Ευρώ παραπάνω είναι +27%, δεν είναι και λίγο. Για αυτό και θα πρέπει να δικαιολογούνται με κάποιο τρόπο, πέρα απο το design, σε πιο πρακτικά ζητήματα ;)

Ρώτησα επειδή έδωσες την εντύπωση οτι έχεις εμπειρία και απο τις δυό τους, δεν πήρα θεση υπερ της μιας ή της άλλης...
Αλλά 250 Ευρώ παραπάνω είναι +27%, δεν είναι και λίγο. Για αυτό και θα πρέπει να δικαιολογούνται με κάποιο τρόπο, πέρα απο το design, σε πιο πρακτικά ζητήματα ;)

Επαναλαμβάνω ότι για εμένα η C6900 είναι καλύτερη και σε εικόνα από την S20.
Και τις 2 τις έχω δει σε καταστήματα μόνο.

Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε εμφύλιο , είμαστε που είμαστε λίγοι οι πλασματακηδες ,αν τσακωνόμαστε και μεταξυ μας...:p

Ενδιάφερουσα η επιλογή etien!
Πλεονεκτήματα:
Το 3D option και όλα τα άλλα (dlna, 4 HDMI) που δεν θα χάλαγαν
Κατά:
Το γεγονός ότι σε Samsung είχα παλιότερα μια 32αρα LCD και είχε βγάλει κόκκινο pixel στη βδομάδα και ταλαιπωρήθηκα για να μου την αλλάξουν \
Η άποψη ότι η Pany είναι καλύτερες
και ότι δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά μιας και λόγω αλλαγής τεχνολογιών πάνε χαμένα σε χρόνο ρεκόρ (μετά τα 2100 της Tosh της υπογραφής μου έχω ξαναπεί να μην ξαναδώσω τόσα χρήματα)

Επαναλαμβάνω ότι για εμένα η C6900 είναι καλύτερη και σε εικόνα από την S20.
Και τις 2 τις έχω δει σε καταστήματα μόνο.

ΟΚ ! Αυτό μου φτάνει :smile:

Ξαναλέω οτι δεν έχω προσωπική άποψη, γι αυτό και ρώτησα !

Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε εμφύλιο , είμαστε που είμαστε λίγοι οι πλασματακηδες ,αν τσακωνόμαστε και μεταξυ μας...:p

Όποιος τολμήσει να πει μπροστά μου ότι οι πανασόνικ πλάσμα είναι καλύτερες από τις σάμσουνγκ ναούμε, θα του στείλω 2 "παιδάκια" σπίτι να του εξηγήσουν πόσο λάθος κάνει. :slapface::slapface::flipout::flipout::flipout:

επισης η samsung διαφημιζει οτι οι δικες plasma καινε λιγοτερο ρευμα απο τις αλλες δεν ξερω κατα ποσο εχει βαση αυτο ..
Τις εχει μετρησει κανεις ?

επισης η samsung διαφημιζει οτι οι δικες plasma καινε λιγοτερο ρευμα απο τις αλλες δεν ξερω κατα ποσο εχει βαση αυτο ..
Τις εχει μετρησει κανεις ?

Οντως το διαφημιζει αλλα στις μετρησεις καινε αρκετα παραπανω απο τις Panasonic!

50C7000 -> 260 Watt

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1283773778

50GT20 -> 174 Watt

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1285749683

Οντως το διαφημιζει αλλα στις μετρησεις καινε αρκετα παραπανω απο τις Panasonic!

50C7000 -> 260 Watt

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1283773778

50GT20 -> 174 Watt

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1285749683

δεν ισχυει αυτο γιατι στην δοκιμη παραπανω η samsung ειναι η 50αρα ενω η panasonic η 42αρα και γι αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα..

Παλι καλα που πηρα lcd γιατι στις plasma με αυτες τις καταναλωσεις
θα κανεις πλουσια τη δεη!

Ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμα η προσφορά με τα γυαλιά και 3D BD με τη C6900; και αν ναι που;

Παλι καλα που πηρα lcd γιατι στις plasma με αυτες τις καταναλωσεις
θα κανεις πλουσια τη δεη!

Kαι η δική σου δεν καίει λίγο, στα 165W μέση κατανάλωση (IEC 62087 Ed.2), δηλώνεται από την Samsung...

Oι 46G20E και 46S20E για παράδειγμα, έχουν μικρότερη κατανάλωση (150W και 136W, αντίστοιχα), κατά την ίδια μέτρηση...

Η 46VT20E, που είναι και 3D, ώστε να είναι πιο δίκαιη η σύγκριση, βρίσκεται στα 216W κατά IEC 62087 Ed.2. Αν υποθέσουμε πως η τηλεόραση θα λειτουργεί 8 ώρες τη μέρα, η Panasonic θα κάψει 148,92KWh παραπάνω από τη Samsung σου σε ένα χρόνο. Η διαφορά στον λαγαριασμό της ΔΕΗ, θα είναι από 11,86 μέχρι 31,36 ευρώ ετησίως, υπολογίζοντας με την ελάχιστη και μέγιστη τιμή κιλοβατώρας και συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 11%...