42'' ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2

vasilis_1

New member
21 November 2009
34
Καλησπερα σε ολους,

Σκεφτομαι να αντικαταστησω την 25 CRT απο το υπνοδωματιο με μια απο τις ακολουθες 42'' (ποια λετε?):

Panasonic TX-P42U30 Plasma TV 42''

LG 42LD450 LCD

(χρηση θα ειναι video k TV, οχι παιχνιδια)

42" στο υπνοδωμάτιο ρε θηρίο? Κι εγώ νόμιζα οτι εγώ είμαι υπερβολικός με την 37"...!!!

Καλησπερα,

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Μολις την παραλαβω απο βδομαδα θα σας πω νεα.

42" στο υπνοδωμάτιο ρε θηρίο? Κι εγώ νόμιζα οτι εγώ είμαι υπερβολικός με την 37"...!!!

Ηθελα να βαλω την TX-P50G10E που εχω στο σαλονι στο υπνοδωματιο κ να παρω την TX-P65VT30 για το σαλονι αλλα αν εισαι παντρεμενος.........ας πουμε υπαρχει γκρινια....

Καλημερα,

2 τελευταιες ερωτησεις.

Στο Σκρουτζ ειδα οτι την 42U30Ε την εχουν στα 475 Ε

Επισης ειδα την 42C3E στα 379 Ε

Μηπως με την δευτερη κανω μια χαρα την δουλεια μου (τηλεοπτικο σημα κ κανα dvd) κ γλιτωνω κ 100 ευρω ???????

Τελος ξερετε καποιο καταστημα που να κανει καλυτερη τιμη?

Ευχαριστω

σε τηλεοπτικό και dvd θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και με την c3. θεωρώ ότι δύσκολα μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή απο αυτή ποιυ βλέπεις. είναι ήδη χώμα για τηλεόραση 42 ιντσών.

Εχω την 50U10E και την 42C3E.

Σε τηλεοπτικο δεν κερδιζεις τιποτα με την παραπανω αναλυση , ισα ισα μην σου πω οτι με την χαμηλοτερη αναλυση δειχνει λιγο καλυτερα. Σε HD και παλι απο τα 2 μετρα δυσκολα βλεπεις διαφορα σε 42".

Εγω την C3 την πηρα πριν 2 μηνες στα 430 ευρω , τοτε αυτη ηταν η χαμηλοτερη τιμη της αγορας.

Εχω την 50U10E και την 42C3E.

Σε τηλεοπτικο δεν κερδιζεις τιποτα με την παραπανω αναλυση , ισα ισα μην σου πω οτι με την χαμηλοτερη αναλυση δειχνει λιγο καλυτερα. Σε HD και παλι απο τα 2 μετρα δυσκολα βλεπεις διαφορα σε 42".

Εγω την C3 την πηρα πριν 2 μηνες στα 430 ευρω , τοτε αυτη ηταν η χαμηλοτερη τιμη της αγορας.

Ειδα ενα μνμ σου που ανεφερες την LG 42PT353 και εκει που ειχα καταληξει στη C3E τωρα σκεφτομαι κ για αυτη, μηπως ειναι καλυτερη συγκριτικα σε εικονα κτλ.?????

Σε εικονα φανταζομαι δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες.

Η LG εχει καλυτερο σχεδιασμο ομως και πιο συχρονα μενου , ισως να παιζει και αρχεια απο usb.

H C3 ειναι πιο γερη σαν κατασκευη και μαλλον θα ελεγα οτι θα εχει και πιο μεγαλη αντοχη στον χρονο.