42PQ6000 ή 40Β650

stred

New member
1 November 2009
45
Παίδες μια βοήθεια..

για τηλεοπτικο σήμα 50%(μπαλα εγω-σειρες το αισθημα)
και avi αρχεία οχι HD 30%
και wii 20%

ποιά είναι καλύτερη?

μου αρέσει πολύ η εικόνα της 40Β650 στα 800

απο την αλλη υπάρχει και η 42pq6000 στην καταπληκτική τιμή των 485 ..

επιπλέον σκέφτομαι πως

1.αφου δε θα βλέπω υλικο υψηλής ανάλυσης δεν είναι πλεονέκτημα τα 1024 x 768p εναντι των 1920×1080p??
2.μειονέκτημα ειναι πως δεν ειχα ποτε πλασμα και δε ξέρω τπτ για στρωσίματα κτλ κτλ κτλ
3.ή μήπως να περιμένω τα νεα μοντέλα του 2010 μιας και εφτασε φλεβαρης?

Δυσκολη ερωτηση...

Αν δεν βλεπεις καθολου HD ισως να ειναι καλυτερη αγορα η LG , προσπαθησε να την δεις παντως γιατι μερικους τους ενοχλουν στις πλασμα 1024x768 το μεγαλο μεγεθος των pixel (screendoor effect λεγεται)...ισως εσενα να μην σε ενοχλει...

Δυσκολη ερωτηση...

Αν δεν βλεπεις καθολου HD ισως να ειναι καλυτερη αγορα η LG , προσπαθησε να την δεις παντως γιατι μερικους τους ενοχλουν στις πλασμα 1024x768 το μεγαλο μεγεθος των pixel (screendoor effect λεγεται)...ισως εσενα να μην σε ενοχλει...

θα προσπαθησω να τη δω απο κοντα.. ευχαριστω

αλλη εναλλακτικη που σκέφτηκα ειναι να δωσω 100 παραπάνω στα 595 και παω προς την 42U10...

εγώ 800 θα έδινα μόνο για 50"
LG 50PQx000 από 640

Panasonic 46S10 750

Panasonic 50U10 880-900

βασικα εγινε αμοιβαία υποχώρηση και απο 32' ανεβήκαμε στις 42.. για 50 ούτε λόγος:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

οπως και να'χει επειδή 42 εχω και τώρα είμαι ικανοποιημένος, απλα στα μαγαζιά μου άρεσε παρα παρα πολυ η εικόνα της 40Β650 σε αντίθεση με την τιμή της! δύσκολοι καιροι γαρ!

ετσι ψάχνω να βρω κάτι ισάξιο αλλα στο πιο οικονομικό! να πω την αληθεια τις πλασμα δεν τις πολυκοίταξα αλλα δε θυμάμαι να με εντυπωσίασε κάποια...

και να ρωτήσω αν ξέρετε, τώρα με τη νεα φουρνια του 2010 θα πέσουν και άλλο οι τιμες ή οτι πέσανε πέσανε?

Μαλλον καταλήγω στην Β650 εναντι της U10...

1.οι εξτρα ικανότητες (media player-ethernet) και η πολυ καλη συνολική εικόνα..

2. οτι λογω του wii φοβαμαι για κανα burn in αν παω σε πλασμα.. ειναι εκνευριστικό να παίζεις κανα παιχνιδάκι και συνέχεια να κοιτάς το ρολόι σου μην εχεις παίξει πολυ ώρα.. και καλα εγω αλλα η κοπελιά μου τη κόβω να γκρινιάζει

παντως ισως το καθυστερήσω περιμένωντας να δω και τα νεα μοντέλα του 2010..

Καλησπέρα και από εμένα.

Ενημερωτικά φίλε stred σε ποια καταστήματα έχεις δει την Β650; Με ενδιαφέρει και εμένα η συγκεκριμένη τηλεόραση και θα ήθελα να την δω από κοντά.

Καλησπέρα και από εμένα.

Ενημερωτικά φίλε stred σε ποια καταστήματα έχεις δει την Β650; Με ενδιαφέρει και εμένα η συγκεκριμένη τηλεόραση και θα ήθελα να την δω από κοντά.

Φιλε στο media markt στην κηφισίας είχε μέχρι πρόσφατα ολες τις διαστάσεις που κοίταξα (32-37-40) απο την Β650..

σαββατο που πήγα είδα σίγουρα την 40αρα γιατί βιαζόμουν.. είχε βέβαια πολλές κενές θέσεις στα ράφια,ετοιμάζονται για τις νέες προφανως..

Φιλε στο media markt στην κηφισίας είχε μέχρι πρόσφατα ολες τις διαστάσεις που κοίταξα (32-37-40) απο την Β650..

σαββατο που πήγα είδα σίγουρα την 40αρα γιατί βιαζόμουν.. είχε βέβαια πολλές κενές θέσεις στα ράφια,ετοιμάζονται για τις νέες προφανως..

Ok thanks για την ενημέρωση θα πεταχτώ μια από αυτές τις μέρες να τις δω και απο κοντά.

37 με 40' σου φανηκε διαφορά? για την 650 πάντα...