43" LCD SAMSUNG SP43J6HD

konstantain

New member
17 November 2006
56
Ενδιαφέρομαι να πουλήσω την παρακάτω LCD

Μοντέλο: 2000-2001
Ευρυγώνια Οθόνη: 16:9
Ονομαστική Διαγώνιος: 43”
Τεχνολογία: LCD
Σύστημα Χρώματος: PAL/SECAM/NTSC 4.43
Αριθμός Καναλιών: 100
Ήχος: A2, NICAM STEREO, DOLBY Prologic, 3D Sound
Κατανάλωση Ρεύματος: 170 Watts
Ακουστική Ισχύς: 3x15 W (στερεοφωνική)
Κεντρικά Ηχεία: 1
Stereo Ηχεία: 2
Υποδοχές: 1 RGB Scart, 1 S-Video Scart,1 Video Scart, 1 S-Video/RCA, 1 RCA Έξοδος
Διαστάσεις: 75x107x40 cm (Υ x Π x Β)
Βάρος: 31 kg
Τα κάθετα πλαϊνά στο TV set είναι από αληθινό αλουμίνιο ΟΧΙ βαμμένο πλαστικό.
Είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς γρατσουνιές η τηλεόραση.
Μικρή εμφανή εξωτερική φθορά στα χρώματα/σχέδια (ενεργοποιούνται τέλεια) σε κάποια πλήκτρα στο Remote Control.

Κόστος: 1600 ευρώ
Ενδιαφερόμενοι μόνο από την Αττική
Ευχαριστώ μόνο σοβαρά ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούνε στο 6937334343
(ώρες 10:00 – 14:00) (Κωνσταντίνος)

http://www.homecinemachoice.com/reviews/hccreviews/CRTTVs/Samsung/SamsungTantusSP43J6HD.php

http://www.digitalhomemag.com/revie...d=18498&subsectionid=1306&subsubsectionid=961

Attachments

• SAMSUNG0.jpg
    SAMSUNG0.jpg
    21.4 KB · Views: 34
  • SAMSUNG1.jpg
    SAMSUNG1.jpg
    32.1 KB · Views: 31
  • SAMSUNG2.jpg
    SAMSUNG2.jpg
    23.8 KB · Views: 22
  • SAMSUNG3.jpg
    SAMSUNG3.jpg
    16.7 KB · Views: 30
Last edited:
Extra φώτο πίσω πλευράς με Scart υποδοχές + Ακροδέκτες Rear Ηχείων + 1 RCA Έξοδος

Attachments

• Samsung4.jpg
    Samsung4.jpg
    9.3 KB · Views: 24
Last edited:
www.homecinemachoice.com

The SP43J6HD is Samsung's second generation of LCD rear projection TV.
Arrives in April 1998 with HCC as the proud winner of this year's CES Show's 'Innovation 2000 Design and Engineering Award'.

Colour separation: Excellent - minimal bleed, no edge tizz or colour flaring.
Geometry: Perfect.
Convergence: Perfect.
Frequency response: Excellent - detail resolved through to 5.8MHz.
Progressive scan: Conventional TVs present pictures using an 'interlaced' scanning system, which presents odd - and even - numbered lines alternately, only 25 times a second. Progressive scan presents all 625 picture lines in order, 50 times a second, to greatly enhance the image's stability.

REVIEWS
The progressive scan image is utterly stable too, without throwing up too many digital artefacts such as smearing, and image lag. Finally, I was impressed by the lack of image noise; edges of text were sharp without tizziness, fine details were well presented without colour flaring, and rolling dot crawl is largely absent. I hate to say it about what is a marvellous piece of engineering, but on this evidence LCD rear projection remains a hope for the future rather than a genuine option for the present.

RATINGS
Highs : Big screen action, decent connections and impressive sonics; the set also looks the part
Lows : Picture compares slightly unfavourably to other technologies

Other features : Progressive scan; AV-Link; demo mode; black stretch; noise reduction; multiple picture zoom modes; dynamic, mild, movie, custom and standard picture modes; tint adjustment; rear speaker delay; audio test tone; child lock; sleep timer; picture freeze; teletext

Φιλε μου σου ευχομαι καλοπουλητη η τηλεοραση σου.Δε θελω να παρεις στραβα αυτο που σου γραφω ομως το κανω απλα και μονο για να σε γλυτωσω απο καποιες "ταλαιπωρειες".Οπως θα εχεις δει στις αγγελιες,λιγο ποιο κατω απο τη δικη σου,καποιο αλλο μελος πουλαει μια 44αρα back-projection,1 ετους σχεδον παλια στην τιμη των 650euro.Οσο και να σε στεναχωρει μια τηλεοραση 5-6 ετων,οσο καλη και ακριβη και αν ηταν τοτε,σημερα διστυχως δεν πωλειται.Απλα η τιμη των 1600 euro ειναι εντελως απλησιαστη και εξωπραγματικη για τηλεοραση 6 ετων.Συνηθως τετοιες τηλεορασεις η τις χαριζουμε η τις κραταμε η προσπαθουμε να τις "σκοτωσουμε" σε τιμες κατω των 500 euro και θα ειμαστε και πολυ τυχεροι αν το καταφερουμε! Φαντασου μονο οτι οποιος την αγορασει θα χρειαστει και καινουργια λαμπα αρα.....
Εντελως φιλικα στα εγραψα τα παραπανω και απλα για να σε ενημερωσω...
Φιλικα,Θανος.

Last edited:
Φίλε Θάνο,

Ευχαριστώ για το καλοπροαίρετο σχόλιο.
Δεν πνίγομε να την πουλήσω την LCD. Απλά η πιο φτηνή LCD νομίζω ότι είναι στα 1500 και εδώ μιλάμε για μια LCD που στην εποχή της ήτανε «κάποια» στην κατηγόριας της.

Όταν αγοράζουμε κορυφαία μοντέλα δύσκολα χάνουνε την άξια τους με την πάροδο του χρόνου απλά η τεχνολογική εξέλιξη τα προσπερνάει, αυτό δεν σημαίνει ότι η αρχική λάμψη τους χάνετε.
Αν τα μάτια μας το 2000 βλέπανε κάτι καλό ε τότε και το 2006 την ίδια εικόνα θα βλέπουνε.
Όσο για νέα λάμπα όπως προαναφέρεις νομίζω ότι έχει αρκετά "χιλιόμετρα" να κάνει, διότι εδώ και 6 χρόνια έχει εργαστεί ελάχιστα λόγου ότι δεν εμένα στη Ελλάδα, και την χρησιμοποιούσα όταν ερχόμουνα κάποιες φορές. Δηλαδή είναι σχεδόν «αβάδιστη».

Δεν προσπαθώ να ξεγελάσω κανέναν με την αγγελία μου υπάρχουνε τόσοι ειδήμονες στο forum εδώ (και τόσα περιοδικά περί του θέματος) που από την πλευρά μου αυτό θα ήτανε χαζομάρα. Απλά αν δεν πουληθεί την κρατάω έτσι και αλλιώς δεν έχω σκοπό να αγοράσω νέα LCD διότι ακόμα γίνετε μάχη με την τεχνολογία επί του θέματος.

Ευχαριστώ
Κωνσταντίνος