46-47 Inches TV ... Αναζητειται !!

tigerxxx

Established Member
29 June 2007
201
Παιδια.. τα φωτα σας !!!

Θα ηθελα να μου πειτε ότι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη σε Plasma TV , ή που θα υπαρξει στο αμεσο μελλον (Δηλαδη μεχρι τελη Ιουνιου)
Μιλαω παντα για Full HD και στις 46-47 ιντσες.
Λεω να παρω Plasma γιατι η εικονα θεωρω οτι ειναι καλυτερη απο τις LCD αλλα εχω και μια επιφυλαξη διοτι θα συνδεσω και κονσολα PS3 επανω. Ελπιζω να μην εχω προβλημα.
Για τις Panasonic τι λετε ... και ποιο μοντελο να κοιταξω ?? Να περιμενω καποιο καινουριο η να προβω σε αγορα αμεσα???

Απο λεφτα 2500+ . Απο Ιντσες 46-47. Full HD Και 24p. Κατα προτιμηση και εισοδο για pc.
H 46pz800 ποτε ερχεται (μπορω να περιμενω το πολυ ως τελη Ιουνιου) και με τι money???

Βασικά σε 46'' και πλάσμα μόνο οι Panasonic PZ80 και PZ800 υπάρχουν. Νομίζω πως η 46PZ800 θα είναι γύρω στα 2000 και με βάση τα πρώτα reviews είναι αισθητά καλύτερη της PZ80.

Παιδιά η pz800 θα κυκλοφορήσει μόνο σε 42 και 50 και όχι 46 . Στις 46 είναι η pz85 την οποία η αντιπροσωπεία απο ´τι φαίνεται δεν θα φέρει στη χώρα μας. Κρίμα γιατι πρέπει να είναι καλύτερη απο την pz80. Έτσι λένε οι Γερμανοί τουλάχιστον... Πάντως το Technixx.gr την έχει στο site του για 1899 euro και παράδοση 5-10 ημέρες μου είπαν.

Δεν παιζει αυτο που λες , γιατι ηδη κυκλοφορει η PZ800 σε 46'.
Απο το επισημο site δειτε το παρακατω συγκριτικο.
http://www2.panasonic.com/webapp/wc...00000000000005702&items=227173|221679|221167|

Τελικα η TH-46PZ85U κυκλοφορει στην ελλαδα?? Αυτη που πουλανε στο technixx ( http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1020980&ext=skroutz ) ποια ειναι ?? Στο τελος του κωδικου εχει ενα "Ε" αντι για "U" (δηλ. 46PZ85E). Ειναι η ιδια με αυτη που βλεπω στο επισημο site η άλλη ???

Η 46pz800 παίζει μόνον για την αμερικάνικη αγορά και οχι για Ευρώπη. 'Οσον αφορά τίς pz85 η U με την E είναι το ίδιο μοντέλο. Η διαφορά στον κωδικό έχει να κάνει με τον προορισμό του κάθε μοντέλου. Πάντως επίσημα στην Ελλάδα δεν κυκλοφορεί.

Στις 46 είναι η pz85 την οποία η αντιπροσωπεία απο ´τι φαίνεται δεν θα φέρει στη χώρα μας. Κρίμα γιατι πρέπει να είναι καλύτερη απο την pz80. Έτσι λένε οι Γερμανοί τουλάχιστον... Πάντως το Technixx.gr την έχει στο site του για 1899 euro και παράδοση 5-10 ημέρες μου είπαν.

Αρα η 46PZ85 κυκλοφορει στην χωρα μας απο την technixx.gr η οχι?? Μπερδευτηκα τωρα!!!

Αρα η 46PZ85 κυκλοφορει στην χωρα μας απο την technixx.gr η οχι?? Μπερδευτηκα τωρα!!!

στην ελλαδα δεν ερχεται,το technixx φερνει απο γερμανια και μαλιστα είναι καταστημα χειριστης φημης

στην ελλαδα δεν ερχεται,το technixx φερνει απο γερμανια και μαλιστα είναι καταστημα χειριστης φημης

Δηλαδη αν αγορασω απο εκει , τι προβλημα θα εχω ?? Καθυστερηση στην παραλαβη , υποστηριξη απο αποψη σερβις ... δεν καταλαβαινω?
Μια και η PZ85 τελικα , ειναι η καλυτερη περιπτωση απο ολες τις TV στις 46' ιντσες που μπορουμε να βρουμε στην Ελλαδα , δεν αξιζει να την αγορασω απο tecnixx ??

Απάντηση: Re: 46-47 Inches TV ... Αναζητειται !!

Δηλαδη αν αγορασω απο εκει , τι προβλημα θα εχω ?? Καθυστερηση στην παραλαβη , υποστηριξη απο αποψη σερβις ... δεν καταλαβαινω?
Μια και η PZ85 τελικα , ειναι η καλυτερη περιπτωση απο ολες τις TV στις 46' ιντσες που μπορουμε να βρουμε στην Ελλαδα , δεν αξιζει να την αγορασω απο tecnixx ??

Το πρόβλημα με το technixx είναι πως δεν δίνει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, άρα αν συμβεί βλάβη η τηλεόραση πρέπει να πάει Γερμανία.

Ίσως να έχει δίκιο ο Κώστας όσον αφορά την 46PZ800 και να μην την φέρει η ελληνική αντιπροσωπεία. Πάντως στο αγγλικό φόρουμ προτιμούν την PZ80 από την PZ85, γιατί παίζει ακριβώς το ίδιο και κοστίζει φθηνότερα.

Επειδή η μόνη επιλογή σου σε πλάσμα είναι η 46PZ80 και επειδή το budget σου είναι αξιόλογο, θα σε συμβούλευα ή να κοιτάξεις και τις αντίστοιχες κορυφαίες LCD όπως Samsung 46A656, Sony 46X3500 και Toshiba 46ZF355 ή να αναθεωρήσεις το μέγεθος και να πας για 50άρα πλάσμα που οι επιλογές μέχρι το τέλος του άλλου μήνα θα είναι περισσότερες.

Re: Απάντηση: Re: 46-47 Inches TV ... Αναζητειται !!

Το πρόβλημα με το technixx είναι πως δεν δίνει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, άρα αν συμβεί βλάβη η τηλεόραση πρέπει να πάει Γερμανία.

Ίσως να έχει δίκιο ο Κώστας όσον αφορά την 46PZ800 και να μην την φέρει η ελληνική αντιπροσωπεία. Πάντως στο αγγλικό φόρουμ προτιμούν την PZ80 από την PZ85, γιατί παίζει ακριβώς το ίδιο και κοστίζει φθηνότερα.

Επειδή η μόνη επιλογή σου σε πλάσμα είναι η 46PZ80 και επειδή το budget σου είναι αξιόλογο, θα σε συμβούλευα ή να κοιτάξεις και τις αντίστοιχες κορυφαίες LCD όπως Samsung 46A656, Sony 46X3500 και Toshiba 46ZF355 ή να αναθεωρήσεις το μέγεθος και να πας για 50άρα πλάσμα που οι επιλογές μέχρι το τέλος του άλλου μήνα θα είναι περισσότερες.

Κατεληξα σε πλασμα μετα απο θεασεις κυριως σε Full HD σηματα. Οι Tv που ειδα ηταν : Kuro vs Sony X-3500 vs Samsung F86 . Το αποτελεσμα ηταν υπερ της Kuro ... σε ολα τα σημεια.
Τις πανασονικ δεν τις εχω δει σε δραση αλλα συμφωνα με πολλα συγκριτικα σε περιοδικα και sites βλεπω οτι φυσανε. Ασε που απ'οτι διαβασα η τεχνογνωσια της Pioneer τωρα περναει στις Πανασονικ

φυσικά και σου άρεσε η ΚΟΥΡΟ, είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη τηλεόραση στον κόσμο...βέβαια "πλάσμα" είναι μόνο σαν γενικότερη κατηγορία, είναι τέτοια η τεχνογνωσία της πιο που απέχει πολύ από τους άλλους mainstream κατασκευαστές...και η συνεργασία με την πανυ θα αποδώσει καρπούς πολύ καιρό μετά, ακόμη στις υπογραφές είναι...
τώρα για τα σημερινά μοντέλα ότι σου λέει ο Γιώργος είναι σωστό. Προσοχή γιατί η 85 είναι μια 80 με εχτρα συνδέσεις και καλούδια αλλά κατά βάση ακριβότερη με παρόμοια (κοντινή) ποιότητα εικόνας...και η ποιότητα της ΡΖ80 έχει δεχτεί πολλές άσχημες κριτικές, δυστυχώς!! κι εγώ για πλάσμα 46αρα ψηνόμουνα, αν δεις τα post moy τους τελευταίους 3 μήνες την περίμενα πως και πως...τελικά σήμερα είμαι ανάμεσα σε 46Α656 και 46W4000 ....
αν μπορείς να πας σε 50'' πάντως περίμενε λίγες βδομάδες να έρθουν οι καινούριες σαμυ που είναι μεγάλη ελπίδα...

φυσικά και σου άρεσε η ΚΟΥΡΟ, είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη τηλεόραση στον κόσμο...βέβαια "πλάσμα" είναι μόνο σαν γενικότερη κατηγορία, είναι τέτοια η τεχνογνωσία της πιο που απέχει πολύ από τους άλλους mainstream κατασκευαστές...και η συνεργασία με την πανυ θα αποδώσει καρπούς πολύ καιρό μετά, ακόμη στις υπογραφές είναι...
τώρα για τα σημερινά μοντέλα ότι σου λέει ο Γιώργος είναι σωστό. Προσοχή γιατί η 85 είναι μια 80 με εχτρα συνδέσεις και καλούδια αλλά κατά βάση ακριβότερη με παρόμοια (κοντινή) ποιότητα εικόνας...και η ποιότητα της ΡΖ80 έχει δεχτεί πολλές άσχημες κριτικές, δυστυχώς!! κι εγώ για πλάσμα 46αρα ψηνόμουνα, αν δεις τα post moy τους τελευταίους 3 μήνες την περίμενα πως και πως...τελικά σήμερα είμαι ανάμεσα σε 46Α656 και 46W4000 ....
αν μπορείς να πας σε 50'' πάντως περίμενε λίγες βδομάδες να έρθουν οι καινούριες σαμυ που είναι μεγάλη ελπίδα...

Σε γρηγορη κινηση ομως στο κοντραστ και στο μαυρο και ειδικα σε αποσταση στα 3 μετρα .. οι πλασμα νομιζω οτι εχουν ακομα τα ηνια η με γελουν τα ματια μου?