46"/47" : ΖF355 vs X3500 vs 9603

stefanos9

Established Member
24 April 2008
138
τελικα ελυσα το προβλημα πλατους και με παιρνει για SONY 46X3500 με 126cm πλατος.

Sony 46Χ3500 στα 2600 Εuro
Philips 47PFL9603 στα ~2500 Euro.
Toshiba 46 ΖF355 στα 2000 Ευρο !

Και ενω ελεγα τελικα αντε παμε για Χ3500 αντι για philips 47", νομιζοντας οτι η 46" ZF εχει 2400, την βλεπω σημερα στο πλαισιο στα 2000 !

Τι θα κανατε εσεις ? Ειναι 600 ευρω διαφορα.

Last edited:
Εγω θα εβλεπα απο κοντα την 9603 πριν αποφασισω γιατι πιστευω οτι ειδικα σε SD μπορει να ειναι η καλυτερη απο τις τρεις.

Αφου εχεις τοσο χωρο και δινεις τοσα λεφτα,γιατι δεν πας σε αυτην?:Toshiba Regza 52ZF355DG LCD TV 52'' στα 2700

οσοι την εχουν παρει λενε τα καλυτερα μεχρι στιγμης.Εγω παντως επειδη εχω ακριβως 125cm ανοιγμα στο συνθετο,τη βλεπω ως μονοδρομο,αλλιως πρεπει να συμβιβαστω με 46-47''.

αχχχχ. αυτο δεν το ειχα σκεφτει..Τhx

:BDGBGDB55:

τωρα με μπερδευτικα χα χα...χμμμ χχμμμ

Αποσταση θεασης ειναι 4.2 με 4.3 μετρα. με παιρνει? θα φωναζει και η γυναικα αλλα αμα της πω οτι η σονυ ειναι πιο πλατια θα της περασει...

Last edited:
Για SD ειμαι καλα με 52" ΖF355 στα 4.3 μετρα ?

ρωταω γιατι θα παιζει αρκετα και SD...

μα για sd λεω και εγω διοτι για hd καθεσαι οπου θελεις.

βασικα ισχυει:οσο καλυτερο σημα δινουμε στην τηλεοραση τοσο πιο κοντα μπορουμε να πλησιασουμε.
εγω ειμαι με 42" στα 2,5μ περιπου.

παιδια 52¨που ειδα στο πλαισιο και καθησα στα 4.2 μετρα μου φανηκε μεγαλη και οτι με κουραζε..

εχω προβληματιστει. Εντομεταξυ οι πωλητες στο πλαισιο δεν την ειχαν σε εκτιμηση τη toshiba σε σχεση με την χ3500.

αλλα το τρελο ηταν στο κοτσοβωλο που ρωτησα καποιον για το διλημα 46" χ3500 - 52" ZF και μου ειπε " καλα συγκρινεις τη toshiba με τη sony ?" - μου την εβγαλε σκαρτη με τα ηλεκτρονικα της πολυ χειροτερα απο τα τοπ της σονυ- μονο την philips 9603/9703 μου αντιπροτεινε αντι της σονυ χ3500- με τις 9703/9603 να εχουν το καινουργιο super ντουπερ panel της sharp - που δεν το πιανει τιποτα τωρα και ειναι και το γρηγοροτερο που υπαρχει...."μα του λεω η διαφορα ειναι -600 ευρω στη toshiba - χ3500 μου λει με κλειστα τα ματια."

WTF ???:argue:ασχετος με toshi? παντος απο sony και philips ηξερε αρκετα τεχνικα μπορω να πω

Last edited:
μην εμπιστευεσαι ποτε πωλητες
ποτε
εχεις ολο το φορουμ στα ποδια σου για να σε βοηθησει να κανεις σωστη επιλογη.
ολες οι τηλεορασεις που αναφερεις εχουν το δικο τους νημα εδω μεσα και κυριως εξαιρετικους ανθρωπους που μιλανε για αυτες

καλα εδω εμενα πωλητης ηθελε να με πεισει οτι οι pioneer χαλανε ευκολα και δεν αξιζει να αγορασω.Και μου προτεινε Lg!Oλως τυχαιως το μαγαζι του δεν πουλουσε pioneer,βεβαια.
Παντως το θεμα του ποια ειναι καλυτερη κτλ. δε νομιζω να βγαζει πουθενα.Η καλυτερη ειναι αυτη που σου κανει εσενα περισσοτερο,στα λεφτα που θες να διαθεσεις.Και δε νομιζω να υπαρχει tv απο οποιαδηποτε εταιρεια που να μην υπαρχει κινδυνος να βγει σκαρτη.Αρα αφηνουμε τους πωλητες να κανουν τη δουλεια τους και κοιταμε να παρουμε αυτο που πραγματικα θελουμε
Για την zf52 παντως ως αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καποια ενδειξη απο αυτους που την εχουν,οτι ειναι προβληματικη ή "παρακατιανη" σε σχεση με αλλες αναλογων χαρακτηριστικων tv.

Κι ομως ειναι "παρακατιανη"..................στα λεφτα που χρειαζετε να δωσεις για να την αγορασεις:flipout::flipout:

Κι ομως ειναι "παρακατιανη"..................στα λεφτα που χρειαζετε να δωσεις για να την αγορασεις

ναι παιδια, και γω το ιδιο λεω..

απλα εχω προβληματιστει με το οτι μου φανηκαν κουραστικες οι 52" ινστες - καπως "μεγαλες" για κατω απο 5 μετρα και εγω ειμαι στα 4.2 με 4.4 max.
μεχρι το πολυ 50" μαλλον θα αντεχα αλλα 52" δεν ειναι λιγο πραμα.

το διληματα ειναι 2 :

1. δινω 2600-2700 και παρνω 46Χ3500 η 52ΖF355.

2. αν τελικα παρω 46" γιατι να δωσω 2600 για την Χ ?, ας δωσω μονο 2000 για την 46ΖF355.

Μπορει να με βοηθησει κανεις σε αυτα τα 2 διληματα ? -bye-

Στο 2. νομιζω οτι το feeling εδω μεσα ειναι προς την X, παρα τη διαφορα ...οχι ?

Last edited:
οτι αφου η 52αρα σε φοβιζει προτεινω την 46Χ3500 ως την καλυτερη δυνατη λυση
ακριβοτερη μεν αψογη δε.