46"/47" : ΖF355 vs X3500 vs 9603

Στεφανε η 52αρα σου φανηκε μεγαλη μην ξεχνας ομως οτι δεν θα την βλεπεις σπιτι σου μια ωρα ουτε μια μερα αλλα προφανως θα την κρατησεις καποια χρονια.

Και εμενα την πρωτη μερα μου φαινοταν μεγαλη η 40D3000 , μετα απο μια εβδομαδα μου φαινοταν κανονικη και μετα απο κανενα μηνα μικρη.

Γι' αυτο μην κανεις το λαθος να παρεις μικροτερη και το μετανιωσεις.-bye-

Στα 4.4 μετρα νομιζω οτι οι 50" ειναι το ελαχιστο δυνατο μεγεθος.

Διαφωνώ με τρέλα .... δεν γίνεται να υπάρχει ευκαιρία της 46ZF στα 2000 και να πάει να σκάσει άλλα 500 έστω για την Χ3500

Προτείνω ZF καθώς έχει πέσει η τιμή της δραματικά, έχει μαμώ τα ηλεκτρονικά, ζυγίζει λίγα, είναι ΘΕΑ λόγω μικρού πάχους, σχεδόν πίνακας, και δεν συμβιβάζεται σε τίποτα, ούτε σε αναλογικό ούτε στα άλλα σήματα!

Προτείνω ZF καθώς έχει πέσει η τιμή της δραματικά, έχει μαμώ τα ηλεκτρονικά, ζυγίζει λίγα, είναι ΘΕΑ λόγω μικρού πάχους, σχεδόν πίνακας, και δεν συμβιβάζεται σε τίποτα, ούτε σε αναλογικό ούτε στα άλλα σήματα!

+1

H ZF φαίνεται να μην έχει θύρα (USB or SD) για να δείχνει φωτογραφίες, πράγμα που νομίζω ότι είναι show-stopper για κάποιους, οικογενειάρχες ή όχι. Κρίμα πάντως για μια τηλεόραση-κορνίζα.

χμμμ ναι...δεν εχει USB.

Σημαντικο ισως , ισως και οχι , παντως οχι τοοοοσο πολυ σημαντικο θα ελεγα.

Αν δε μεθαυριο εχεις και ενα BD player με USB, ισως να μην παιζει καν ρολο.

Απο την αλλη και τωρα εχω DVD player LG me USB για τα DIVx, αλλα τις photo σκατα τις βγαζει..

xμμμμμ.... mouble mouble....:joker: χμμμ

Last edited:
H ουσια ειναι μια, σιγουρα το USB δεν μπορει να ειναι λογος να μην παρεις τη ΖF με 600 ευρω κατω.

Last edited:
ναι παιδια, και γω το ιδιο λεω..

απλα εχω προβληματιστει με το οτι μου φανηκαν κουραστικες οι 52" ινστες - καπως "μεγαλες" για κατω απο 5 μετρα και εγω ειμαι στα 4.2 με 4.4 max.
μεχρι το πολυ 50" μαλλον θα αντεχα αλλα 52" δεν ειναι λιγο πραμα.

το διληματα ειναι 2 :

1. δινω 2600-2700 και παρνω 46Χ3500 η 52ΖF355.

2. αν τελικα παρω 46" γιατι να δωσω 2600 για την Χ ?, ας δωσω μονο 2000 για την 46ΖF355.

Μπορει να με βοηθησει κανεις σε αυτα τα 2 διληματα ? -bye-

Στο 2. νομιζω οτι το feeling εδω μεσα ειναι προς την X, παρα τη διαφορα ...οχι ?

Όπως το σκέφτομαι εγώ:

1. 52X3500
2. 52ZF355 (αν το budget δεν φτάνει για την 1)
3. 46ZF355 (γιατί σε λίγο καιρό μάλλον θα ψάχνεσαι για 52άρα)
4. 46Χ3500 (μόνο αν είσαι 100% σίγουρος πως οι 46'' θα είναι αρκετές και θες την καλύτερη LCD)

Με τις 52 φοβαμαι οτι δεν μπορω να λοκαρω ολο το πλαισιο της εικονας με τα ματια μου, μονο απο 5 και πανω γινοταν αυτο καπως και δεν κουραζομουνα. Βεβαια αυτο δεν ηταν με τη ΖF αλλα με τυχαιες 52"αρες.

Οταν εκανα το πλαισιο σε χαρτονι στο σπιτι ομως μου φαινοταν almost οκ, μεγαλυτερη μεν αλλα οχι και
τρελλα απο 46.

Anyway θα το ξανατσεκαρω live παλι γιατι εχει διαφορα στο live.

Ξερει κανεις τις διαστασεις της οθονης (52" εικονα χωρις το πλαισιο) της 52 ΖF ?

ειναι 115cm x 65cm, 113x63, η κατι αλλο ?

Last edited:
με τσιγκλαει και η 47PFL9603, πρεπει να τη δω τελη μαιου..

(17bit, 2ms, 100hz, Perfect Pixel/Motion, VGA connector, 4 HDMIs, RJ45...).

α θα ριξω ζαρια στο τελος....:flipout:

Είναι 4ms, αντί για 2ms. Δλδ καλύτερο απ' τις κλασσικές 8ms. ;)

Προσοχή. Τα 17bit δεν αναφαίρετε στο panel. Το panel είναι 10bit. Απλώς το λέω γιατί μερικοί νομίζουν ότι το panel είναι 17bit.

Το θέμα με τα ms είναι λίγο πονηρό .Άλλες εταιρίες μετράνε όλο το χρόνο σβησίματος και ξανανάματος του πίξελ και άλλες μόνο τον μισό (να το πούμε κάπως απλά )Γενικά θα έλεγα ότι τα φετινά μοντέλα δεν έχουν προφανές πρόβλημα όπως τα παλαιότερα ,έτσι δεν αξίζει να το πολυψάχνουμε.

Πάντως να πω και κάτι για την 52χ3500 ως κάτοχος,γιατί τις άλλες δεν τις καλοξέρω.
Δεν τρελαίνομαι για την αναλογική της εικόνα.Η 46χ2000 είναι καλύτερη.
Εκεί που η 52άρα δεν παίζεται είναι σε HD.

H μία (46χ2000) είναι στο σαλόνι και η άλλη(52χ3500) στο υπόγειο.Και οι δύο είναι ρυθμισμένες από τον κο Καστρουνή .Η χ3500 ειναι πολύ καλύτερη στην κίνηση και στο hd .Στα ελληνικά κανάλια όμως και στην Νοβα προτιμώ την χ2000 Πιο γεμάτα χρώματα λιγότερη Βρωμιά στην εικόνα .Ίσως οι 6 ίντσες ...ξέρω 'γω ?