46-48 έως 800 ευρώ

Y4kubu

New member
26 October 2014
10
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα παίδες...
Κοιτάζω από βδομάδα να παραγγείλω TV μιας και η ανεργία έλαβεν τέλος ^^.
Κατ αρχάς προσανατολίζομαι για 46-48" μιας κ η απόσταση που θα βλέπω είναι περίπου 3,5 μέτρα.
Από θέμα τιμής δεν θέλω να ξεπεράσω τα 800 .
Η χρήση θα είναι games (ps3)-Αθλητικά -HD movies-λίγο 3D.

Το passive 3D με προσελκύει περισσότερο μιας και έχω εμπειρία απο Active (Samsung UE40F6100) το οποίο κουράζει πολύ γρήγορα τα μάτια.
Επίσης το menu των Samsung μου φαίνεται κάπως κουραστικό σε σχέση με το πιο εύκολο-εύχρηστο των LG.

Είχα καταλήξει στην LG 47LB731V μιας και έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια για το service της LG + το LG magik remote control + το 2.1 ήχο της , αλλά είδα κάποια reviews να την θάβουν με αποδεικτικά στοιχία (εικόνες - video).

Παρακάλω κάντε με μου 1-2 προτάσεις (ότι μάρκα θέλετε) με ένα μικρό σχόλιο (για ποιον λόγο να την προτιμήσω) για την κάθε TV.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί.

Last edited:
Καλησπερα, επειδη ειμαι κατοχος της LG 730 σε 55αρα που σκεφτοσουν να σου πω οτι εχει παρα πολυ καλο media player,ξεκουραστο 3d,to magic remote τελειο, το web os το ιδιο αλλα ΔΕΝ εχει καθολου καλη ποιοτητα εικονας.Γιαυτο σου προτεινω την Panasonic AS640 σε 48αρα την οποια πηρα χτες και ειναι αρκετα καλυτερη και σε τηλεοπτικο και σε hd περιεχομενο.Προσοχη μονο στους κωδικους που δινει η panasonic πχ η AS 650 ειναι με IPS panel

Καλησπερα, επειδη ειμαι κατοχος της LG 730 σε 55αρα που σκεφτοσουν να σου πω οτι εχει παρα πολυ καλο media player,ξεκουραστο 3d,to magic remote τελειο, το web os το ιδιο αλλα ΔΕΝ εχει καθολου καλη ποιοτητα εικονας.Γιαυτο σου προτεινω την Panasonic AS640 σε 48αρα την οποια πηρα χτες και ειναι αρκετα καλυτερη και σε τηλεοπτικο και σε hd περιεχομενο.Προσοχη μονο στους κωδικους που δινει η panasonic πχ η AS 650 ειναι με IPS panel

Συμφωνώ και επαυξάνω, όντας από 10ημέρου κάτοχος μίας Panasonic AS640 40'' μπορώ να την συστήσω ανεπιφύλακτα καθ'ότι:
1) Έχει καταπληκτικό "μαύρο" & αντίθεση (απόλυτο must για κινηματογραφόφικους...)
2) Όντας direct LED και όχι edge LED έχει πολύ λιγότερο clouding, banding κλπ. σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα
3) Επιτυγχάνει αξιοπρεπέστατο upscaling τηλεοπτικού SD σήματος (για HD δε συζητάμε, απλά έξοχη...)
Όσον αφορά το θέμα του input lag για gaming, δεν μπορώ να εκφράσω άποψη, διότι δεν ασχολούμαι (εκεί θα σου συστήσουν οι ειδήμονες μάλλον να προσανατολισθείς προς SONY μεριά...)

Καλή τύχη στην επιλογή σου...

1) Από Service - Aντιπροσωπία τι λέει η Panasonic ;;
2) Το 3D της είναι active ;

Last edited:
1) Από Service - Aντιπροσωπία τι λέει η Panasonic ;;
2) Το 3D της είναι active ;

1) Δεν ξέρω αδερφέ για το service/αντιπροσωπεία, θα σε συμβούλευα όμως να πληρώσεις κάτι τι παραπάνω για επέκταση εγγύησης (εγώ τό'κανα για τη δική μου επέκταση εγγύησης με ούτε 90 ευρώ, για συνολικά 5 χρόνια), θαρρώ πως το συνιστούν και άλλοι εμπειρότεροι από μένα εδώ στο forum...
2) Nαι, το 3D της είναι active, κάτι που προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει (στην τελική, πόσο 3D πιστεύεις οτι θα παρακολουθήσεις?... άσε που για να το απολαύσεις, θέλεις για τη δική σου απόσταση θέασης μάλλον οθόνη 55" και βάλε...)

Tελικά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 3 ... (Sony δεν θέλω γιατί έχω κακή εμπειρία με το service)
Samsung UE50H6200 700
Samsung UE50H6400 815
LG 47LB731V 800