46-50 ιντσες

vastsar

Senior Member
8 April 2007
585
Η αποσταση θεασης περιπου 5,5-6 μετρα. Νομιζω οτι η σαρανταρα ειναι μικρη. Διαβαζω για κατι καινουριες plasma SAMSUNG αλλα γενικα δεν ξερω τι υπαρχει αυτη την στιγμη. Αν πρεπει για καποιο λογο να περιμενω 2-3 βδομαδες να το κανω, παραπανω οχι. Δεν εχω ενδιασμους στο ειδος τεχνολογιας (PLASMA-LCD). Σιγουρα φουλ αναλυση και αν ειναι απαραιτητο 100 HZ. Τα χρηματα εως 2.200 Ζηταω πολλα?

Θα προτείνω τον έρωτά μου, Samsung LE46F86.
Θα έρθουν όλοι τώρα να σου πούνε πόσο ακριβή είναι στην Ελλάδα κλπ, αλλά πραγματικά δες την σε ένα μαγαζί πριν αποφασίσεις!

Η αποσταση θεασης περιπου 5,5-6 μετρα. Νομιζω οτι η σαρανταρα ειναι μικρη.

40" -> 3 μετρα
46" -> 3.5 μετρα
50" -> 4 μετρα

Στα 5.5 μετρα κοιταξε για καμια 55αρα προβολικη η παρε ενα προβολεα για ταινιες και μια 42" πλασμα για τηλεοπτικα καναλια.

Αυτο το μοντελο το γνωριζεις κανεις? Samsung PS50P96F. Γιατι αποτι φαινεται μαλλον προς 50 ιντσες παω τελικα. Εχω την εντυπωση οτι τα αλλα μοντελα στις ιδιες ιντσες και με αντιστοιχες επιδοσεις εινα πολυ πιο ακριβα

Re: Απάντηση: 46-50 ιντσες

Αυτο το μοντελο το γνωριζεις κανεις? Samsung PS50P96F. Γιατι αποτι φαινεται μαλλον προς 50 ιντσες παω τελικα. Εχω την εντυπωση οτι τα αλλα μοντελα στις ιδιες ιντσες και με αντιστοιχες επιδοσεις εινα πολυ πιο ακριβα

Νομίζω πως λόγω μεγάλης απόστασης δεν πρόκειται να δεις διαφορά μεταξύ 1080p και 720p ακόμα και σε 50άρα. Ειδικά δε αν σε απασχολεί αρκετά η θέαση τηλεοπτικού σήματος σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στην Samsung 50Q96 που σύμφωνα με τα reviews χειρίζεται πολύ καλύτερα το τηλεοπτικό σήμα από την μεγαλύτερη αδερφή της. Γλυτώνεις και ένα σεβαστό ποσό.

Νομίζω πως λόγω μεγάλης απόστασης δεν πρόκειται να δεις διαφορά μεταξύ 1080p και 720p ακόμα και σε 50άρα. Ειδικά δε αν σε απασχολεί αρκετά η θέαση τηλεοπτικού σήματος σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στην Samsung 50Q96 που σύμφωνα με τα reviews χειρίζεται πολύ καλύτερα το τηλεοπτικό σήμα από την μεγαλύτερη αδερφή της. Γλυτώνεις και ένα σεβαστό ποσό.

Συμφωνω , η να περιμενει κανα μηνα να κυκλοφορησουν οι νεες πλασμα της samsung/LG/Panasonic.

Ρε παιδια αποτι διαβασα το μοντελο που σας εγραψα ειναι τελειως καινουριο, με πανελ 10ης γενιας. Ειστε σιγουροι οτι πρεπει να περιμενω κι αλλο?

Ρε παιδια αποτι διαβασα το μοντελο που σας εγραψα ειναι τελειως καινουριο, με πανελ 10ης γενιας. Ειστε σιγουροι οτι πρεπει να περιμενω κι αλλο?

Κυκλοφορει κανα εξαμηνο εξω , στην Ελλαδα δεν ξερω βεβαια αν το θεωρουν "καινουργιο".

Στην Ελλαδα οτι κυκλοφορησει αρχιζει να διαφημιζεται ενα τριμηνο+ μετα...

Νομιζω οτι θα τραβηξω τον καναπε μισο με ενα μετρο απο τον τοιχο κι ετσι θα μικρυνω λιγο την αποσταση. Το προβλημα ομως παραμαινει, να παρω την υπαρχουσα καινουρια Samsung, αυτες που προκειτε να κυκλοφορησουν ενδεχομενως θα ειναι και αρκετα ακριβοτερες τουλαχιστον στην αρχη. Ειστε σιγουροι οτι το παλιοτερο μοντελο Q παιζει καλυτερα?

Ειστε σιγουροι οτι το παλιοτερο μοντελο Q παιζει καλυτερα?

Τέτοιες απορείες-ερωτήσεις μόνο τα μάτια τα δικά σου μπορούν να σου τις απαντήσουν :ernaehrung004: :2thumb22sup:

Ειστε σιγουροι οτι το παλιοτερο μοντελο Q παιζει καλυτερα?

Ανέφερα σε προηγούμενο ποστ πως παίζει καλύτερα το τηλεοπτικό σήμα. Όπως είπε και ο Πάνος αν μπορείς προσπάθησε να τις δεις από κοντά για να κρίνεις μόνος σου. Μερικά links που μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

HDTV Test: P96 review - Q97 review

Trusted Reviews: P96 review - Q97 review

HDTVorg: P96 review - Q97 review

CNet: P96 review

Γυρισα ολα τα καταστηματα στην Θεσ/νικη και δεν υπαρχει πουθενα! Στο Πλαισιο μου ειπαν οτι δεν την εχουν σε κανενα καταστημα τους εν Ελλαδι (μονο κατοπιν παραγγελιας την φερνουν). Αρα παμε για αγορα στα τυφλα. Τα μοντελα 11ης γενιας μεχρι να φθασουν να εκτιμηθουν αν παιζουν καλα να πεσουν καπως οι τιμες...παμε μαλλον για χειμωνα. Θα το ψαξω καναδυο μερες ακομη και κατα πασα πιθανοτητα την παραγγελνω.

Λιγο υπομονη και μονο κερδισμενος μπορει να βγεις.

Οι τιμες πεφτουν και η τεχνολογια εξελισεται.

Το καινουργιο μοντελο σιγουρα θα ειναι και καλυτερο και φτηνοτερο. Αλλωστε φιλος απο το φορουμ που πηρε την P96 ειχε προβλημα με buzzing οποτε καλο ειναι να μην γινεις και εσυ πειραματοζωο.

Ειδα σε διαφημιστικο stand της Samsung στην Δανια πριν 5 μερες την PS50P96F σε τηλεοπτικο σημα και ηταν "χαλια" διπλα στην 42Q96

εγω ειμαι το πειραματοζωο:BDGBGDB55:
εμενα μ αρεσει πολυ αυτη η τηλεοραση
αλλα δυστυχως το buzzing δεν υποφερεται
για τα λεφτα που εχει ειναι μεγαλη ευκαιρια
και το πλαισιο ειναι εγγυηση
μεχρι τωρα μου εχουν φερει 3 στο σπιτι
και αυριο ερχετε η τεταρτη (5080XD)

εγω ειμαι το πειραματοζωο:BDGBGDB55:
εμενα μ αρεσει πολυ αυτη η τηλεοραση
αλλα δυστυχως το buzzing δεν υποφερεται
για τα λεφτα που εχει ειναι μεγαλη ευκαιρια
και το πλαισιο ειναι εγγυηση
μεχρι τωρα μου εχουν φερει 3 στο σπιτι
και αυριο ερχετε η τεταρτη (5080XD)

Aυτην επρεπε να ειχες παρει απο την αρχη.

Καλες οι Samsung/Panasonic κτλ. αλλα η Pioneer ειναι αλλη κλαση.