46-52" lcd or plasma?

Πσσστ....:listen: ....μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις στα forum...και εκτός αυτού είναι και δυσανάγνωστα...-bye-

Υ.Γ.: Sorry για το ολίγον ...:offtopic:...τα υπόλοιπα ,,,:call2: ...Χρήστο, για να μη χαλάμε και το thread που άνοιξε ο φίλος Μιχάλης (smike)...αν κι εδώ που τα λέμε και ο chrisbo και ο smike ψάχνουν για το ίδιο πράγμα....:a0210:

Βασικα δεν εχω χωρο για προβολεα οποτε ....
Εστω οτι μιλαμε για LCD μοντελα ,
ειχα την εντυπωση οτι οι προδιαγραφες τυπου
100hz , full HD ,24p μπλα μπλα , εχουν καποια σχεση ως προς την ποιοτητα εικονας. Το ζητημα ειναι οτι ολα αυτα τα μπλιμπλικια ειναι για καλο η τελικα μπερδευουν το αποτελεσμα και Ανεβαζουν και την τιμη και πρεπει να εχεις διδακτορικο για να τις ρυθμισεις???

(ανοιγει παρενθεση
Πχ
σαν χομπυ εχω την ποδηλασια βουνου . Ειχα ενα πηρουνι που εκανε Χ χρηματα και ειχε ενα καρο ρυθμισεις .Αφου και δεν καταφερα να βρω αυτο που μου αρεσε σαν ρυθμιση και τελικα χαλασε , αγορασα ενα με Χ/2 χρηματα με 3 βασικες ρυθμισεις που δουλευουν και τα τελευταια 2 χρονια του πινω το αιμα απροβληματιστα.
κλεινει παρενθεση )

Τι πρακτικα λειτουργει και φαινεται στο ματι ωστε να αξιζει να υπαρχει σε μια νεα αγορα τηλεορασης 46"-52"?

Παντως εφοσον αποφασισω κατι απο Α656 η W4000 μαλλον θα περιμενω για τις σειρες 9 και W4500 ωστε να πεσουν οι τιμες τους .

Δεν είναι άσχημη ιδέα Μιχάλη...τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά...όσο για το παράδειγμα με το πιρούνι αντικατοπτρίζει πλήρως τη πραγματικότητα..:a0210:..αυτό που λειτουργεί τελικά είναι το μάτι αυτού που έχει την τηλεόραση...ότι και να λένε οι τριγύρω δεν έχει σημασία,σημασία έχει αυτός που την έχει να νοιώθει ικανοποιημένος με την αγορά της...όποια κι αν είναι αυτή (ακριβή ή φθηνή)...-bye-

Τι πρακτικα λειτουργει και φαινεται στο ματι ωστε να αξιζει να υπαρχει σε μια νεα αγορα τηλεορασης 46"-52"?

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά είναι:

Μαύρο-Αντίθεση
Χρώματα
Κίνηση --> Εδώ παίζουν ρόλο τα 100Hz, 24fps
Ευκρίνεια (ανάλυση, οξύτητα) --> εδώ παίζει ρόλο το FullHD
Φωτεινότητα

Το πως τα ιεραρχεί ο καθένας είναι αρκετά υποκειμενικό για αυτό θα συμφωνήσω με τον Χρήστο ότι τα μάτια σου πρέπει να είναι ο τελικός κριτής.