46-55άρα σχετικά οικονομική

teodor_ch

AVClub Addicted Member
Παράλληλα με το νήμα για προβολέα,

Νέο σπίτι, ιδέες για τηλεόραση ή προτζέκτορα

είμαι σε ετοιμότητα για προσφορά σε κάποια τηλεόραση εντός του budget (< 500 και πολύ δύσκολα < 600).

Το βασικότερο κριτήριο είναι η ομαλή κίνηση άρα αν τα διαβάζω σωστά πρέπει να είναι τουλάχιστον 100Ηζ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
Με βάση προτεραιότητα με ενδιαφέρει:
1) HD υλικό
2) SD (Digea)
3) 3D μάλλον passive γιατί είμαι περίεργος και ζαλίζομαι εύκολα στα cinema

Δε με ενδιαφέρει καθόλου τα φρου φρού αλλά καλό bonus θα ήταν απο το κινητό να μπορώ να στέλνω youtube ή και video/photos για προβολή.

Στη φωτογραφία φαίνονται τα μοντέλα που παρακολουθώ.
Έχω χάσει το μπούσουλα να πώ την αλήθεια. 100άδες μοντέλα απο την κάθε εταιρία (Samsung 6200/6400/6500 κλπ κλπ).
Προτάσεις για να προσθέσω?
Και μπορώ να βρώ κάπου μαζεμένα τις διαφορές τους?

Capture.JPG

Παράλληλα με το νήμα για προβολέα,

Νέο σπίτι, ιδέες για τηλεόραση ή προτζέκτορα

είμαι σε ετοιμότητα για προσφορά σε κάποια τηλεόραση εντός του budget (< 500 και πολύ δύσκολα < 600).

Το βασικότερο κριτήριο είναι η ομαλή κίνηση άρα αν τα διαβάζω σωστά πρέπει να είναι τουλάχιστον 100Ηζ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
Με βάση προτεραιότητα με ενδιαφέρει:
1) HD υλικό
2) SD (Digea)
3) 3D μάλλον passive γιατί είμαι περίεργος και ζαλίζομαι εύκολα στα cinema

Δε με ενδιαφέρει καθόλου τα φρου φρού αλλά καλό bonus θα ήταν απο το κινητό να μπορώ να στέλνω youtube ή και video/photos για προβολή.

Στη φωτογραφία φαίνονται τα μοντέλα που παρακολουθώ.
Έχω χάσει το μπούσουλα να πώ την αλήθεια. 100άδες μοντέλα απο την κάθε εταιρία (Samsung 6200/6400/6500 κλπ κλπ).
Προτάσεις για να προσθέσω?
Και μπορώ να βρώ κάπου μαζεμένα τις διαφορές τους?

Capture.JPG

εαν εισαι πανω απο 2,5 μετρα πας στην 50h6200 απλα...

για 2" 100 ευρώ και 10 λεπτά?
δε νομίζω να αξίζει!

Μπορώ να παίξω τον καναπέ απο 2.5 έως 3 περίπου.
Για τα 2,5μ οι 48 ίντσες είναι σχετικά καλά, για τα 3μ πολύ λίγες.
Οι 50 ίντσες για τα 2,5μ είναι πολύ καλά, για τα 3μ είναι και αυτές πολύ λίγες. Οπότε μην απαξιώνεις τις 2 ίντσες και ναι τα 100 ευρώ δεν είναι και αυτά λίγα, αλλά θα σου προσφέρουν αρκετά μεγάλη ευχαρίστηση για αρκετά χρόνια.

Εφόσον όπως είδα στο άλλο νήμα τρώγεσαι για προβολέα, εγω στην θέση σου θα έκανα την επιλογή που θα μετάνοιωνα λιγότερο, έστω και αν δεν είναι απολύτως ορθολογική.

Ποιά είναι αυτή ?
UE48H6200 και τον καναπέ στα 2-2.5μ.
Κρατάς τα περισσεύματα για να κάνεις οικονομία για να πάρεις έναν καλούλη προβολέα στο μέλλον.
Στα 2-2.5μ με την 48αρα θα είσαι ωραίος ( δεν ξέρω σε τι ίντσες έβλεπες μέχρι πρότινως, αλλά αν ήταν κάτω των 32" θα πάθεις "πλάκα" με την 48αρα ).

Δεν είμαι της μεγάλης οθόνης γενικά.
Τώρα είμαι στα 2.10μ με μία 50άρα και σχεδόν ζαλίζομαι!

Πιστεύω ότι πάνω απο 50άρα δε χρειάζομαι.
Ο σκοπός εξάλλου είναι στο μέλλον να μπεί προβολέας.

Για 100Hz panel ποιές σειρές κοιτάω?

samsung 6xxx
Sony 805
Panasonic 640
LG?

Σωστά τα 100Hz panel list σου, για την LG δεν ξέρω να σου πω.

Εγω θα πήγαινα στην Samsungίτσα που σε είπα.

Δεν είμαι της μεγάλης οθόνης γενικά.
Τώρα είμαι στα 2.10μ με μία 50άρα και σχεδόν ζαλίζομαι!

Πιστεύω ότι πάνω απο 50άρα δε χρειάζομαι.
Ο σκοπός εξάλλου είναι στο μέλλον να μπεί προβολέας.

Για 100Hz panel ποιές σειρές κοιτάω?

samsung 6xxx
Sony 805
Panasonic 640
LG?
στα 2,10 ειναι ακριβως μια 50αρα...εαν ζαλιζεσαι ισως να εχεις μια ευαισθησια η εχεις καπως την φωτεινοτητα οπ.φωτισμο σε πιο ψηλα επιπεδα...
προτεινω σονυ και σαμσουνγκ και πανασονικ (την πανασονικ δεν την εχω τσεκαρει αλλα εχω ακουσει πολυ θετικα σχολια)