46 D3000 βαση τοιχου

Δεν εννοεί Electron, προφανώς εννοεί τις χρεωστικές κάρτες, δηλαδή τις Debit cards, που συνδέονται με τραπεζικό λογαριασμό και τραβάνε μετρητά, δεν χρεώνουν κάρτα.

Αυτό το σύστημα στην Ευρώπη παίζει αρκετά, στην Ελλάδα ελάχιστα. Μόνο κάτι Maestro κάρτες υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω πού τις δέχονται πραγματικά. Στην Αγγλία τέτοιες κάρτες είναι οι Solo και οι Switch.

Lost - Οι αγνοούμενοι

Έστειλα ενα mail την Παρασκευή στο technikdirect...

"I'm interested in purchasing a Sony 46D3000E LCD TV from your company...
I'd like to know the approximate time of arrival in Crete, Greece and if the TV is available. If not, when you expect it to be available. Thanks in advance."

Η απάντηση σήμερα το πρωί με ξέρανε...

"Dear Mr ............,

Thank you for your email.
We regret having to inform you that we are not able to deliver large
appliances such as TVs, washing machines etc to islands.

Thank you for understanding.

Best regards,

your TECHNIKdirekt-Team"

τελικα θα ρισκαρω και θα αγορασω απο technikdirekt.

ξερει κανεις πια ειναι η πιστωτικη με το μικροτερο επιτοκιο? και αν μπορω να βγαλω σαν φοιτητης που ειμαι τωρα και δεν δουλευω...

τελικα θα ρισκαρω και θα αγορασω απο technikdirekt.

ξερει κανεις πια ειναι η πιστωτικη με το μικροτερο επιτοκιο? και αν μπορω να βγαλω σαν φοιτητης που ειμαι τωρα και δεν δουλευω...
Φιλε, ρισκαρε εσυ που μπορεις... Δεν μενεις σε νησι ετσι? :smash:

Οσον αφορα τις πιστωτικες, υπαρχουν πολλες που μπορεις να βγαλεις μονο με πασο και ταυτοτητα... Τσεκαρε σε citibank, εθνική και alpha... Παντως, μπορεις να βγαλεις και visa electron (alpha) η οποια ειναι χρεωστικη καρτα και χρησιμοποιεται χωρις προβλημα σχεδον παντου...

ναι σε νησι μενω.

Εχω ιδη την χρεωστικη Visa electron απο την ΑΛΦΑ αλλα εκανα μια δοκιμη να δω αν την δεχεται και δεν την δεχεται το technikdirekt, μαλον πρεπει να ειναι μονο πιστοτικη.

θα ρισκαρω γιατι δεν εχω ακουσει κανεναν που να εχει χασει τα λεφτα του απο το technikdirekt. για καθυστερισεις εχω ακουσει αλλα για απατη δεν εχω ακουσει ποτε τιποτα για τους γερμανους

where there is a will, there is a way...

Κανενα ξαδερφο στην Ηγουμενίτσα δεν έχεις? :ADFADF1:

tora pira thlefono sthn trapeza tis kartas poy ebala gia na kano tin agora ths tv kai moy eipan oti eixe desmesfi ta lefta to magazi poy paraggila ti tv gia 3 meres den estile ta dikeologitika kai akirothike i pliromi den mporo na katalavo ti pezete tora perimeno ena filo moy poy jeri aglika na paroyme tilefono to magazi na rotisoyme ti pezete

tora mokis irthe o filos kai pirame tilefono ta lefta den ta sikosan apo ti pistotiki epidi den exoyn akoma ti tv tha tin exoyn mexri tin epomeni tetarti kai tote tha paroyn ta lefta apo ti pistotiki. stelnoyn kanonika tino ara stelnoyn sta nisia

Re: Απάντηση: 46 D3000 βαση τοιχου

tora mokis irthe o filos kai pirame tilefono ta lefta den ta sikosan apo ti pistotiki epidi den exoyn akoma ti tv tha tin exoyn mexri tin epomeni tetarti kai tote tha paroyn ta lefta apo ti pistotiki. stelnoyn kanonika tino ara stelnoyn sta nisia
Μάλλον φίλε δεν ξέρουν ότι είναι νησί... :ADFADF1:

oriste i apantisi apo to SIMERINO mail pou mou estilan

Dear Sir,
Thank you for your email. Unfortunately we are not able to deliver TVs or other big appliances toKorfu. Thank you for understanding.

Best regards,
your TECHNIKdirekt-Team

άρα στένουν οδικώς, οπότε βρείτε στεριά και κάποιον ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ άνθρωπο να τη βάλει στο καράβι για εσάς... εγώ ήδη κοιτάζω τις επιλογές μου σε αυτή την κατεύθυνση...

υγ. αν γινει το σκηνικο αυτο και η τηλεοραση βγαλει προβλημα και πρεπει να σταλει γερμανια, συνεχιζουν να καλυβουν ολα τα εξοδα αραγε η πρεπει να γινει η αντιστροφη διαδικασια?

Είχατε δίκιο δεν την στέλνουν σε νησί οπότε θα πάρω από το ροδίτη 46X3500
Πιστεύω να ταίριαζε η βάση τοίχου που πήρα για τη 46D3000
Μακάρι να μου βγει καλύτερα όλη αυτή η καθυστέρηση απτούς γερμανούς τόσες μέρες και να αξίζουν τα 1000 εύρο παραπάνω