46 ιντες πια από τις δύο Samsung 46 UE EH6030 ή LG 47LM615S ?

TrObAs

Established Member
26 January 2011
183
Καλημέρα , έχω καταλήξει στις τηλεοράσεις αυτές αλλά δεν ξέρω πιά να διαλέξω
Samsung 46 UE EH6030 ή LG 47LM615S , ο χώρος μου είναι 3 μέτρα από τον καναπέ μέχρι την τηλεόραση θέαση ταινίες hd / ote tv / ps3 τι από τα δύο προτείνετε?

Ευχαριστώ

Την πρώτη λόγω πραγματικών 100 Hz σε σχέση με τη δεύτερη, εφόσον βλέπεις αθλητικά. Επίσης, αν το gaming περιορίζεται σε κανά δίωρο την ημέρα, καλύτερα να κοιτάξεις για κάποια 50" plasma.

Η smasung eh6030 είναι 100hz, lg lm 615 ειναι 50hz... Τα μόνα πλεονεκτήματα της lg σε αυτή την κατηγορία είναι το άνετο 3d (passive γαρ) και η 1 ίντσα επιπλέον (καμία ουσιώδης διαφορά στο μέγεθος). Σε όλα τα υπόλοιπα η samsung είναι καλύτερη.

Αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο κοίτα και αυτή: Samsung PS51E550D1, 51 ίντσες,3d με καλύτερη ποιότητα εικόνας και απο τις 2 παραπάνω (αν θέλεις να δεις και plasma τηλεοράσεις).

ΥΓ: με πρόλαβε ο Μιχάλης :worshippy:

Το θέμα με την plasma είναι ελκυστικό αλλά επειδή δεν μπορώ να κάθομαι να προσέχω μην παίζω πολύ ώρα ps3 , στρώσιμο κλπ. γι αυτό κατέληξα σε led. Τώρα μετά από τόσα χρόνια να πάω πάλι σε 50hz δεν θέλω εκτος αν τα 100hz παίζουν ρόλο μόνο στα αθλητικά που δεν πολυ ασχολούμε

Από έδω που είμαι θα την πάρω από ένα φιλικό πρόσωπο και η 6100 βγαίνει 900+ ενώ την 6030 την έχει 750. Εχει τόσο μεγάλη διαφορά η 6100 από την 6030 που να αξίζει την διαφορά ?

Ρώτησα για την panasonic έκλεινα προς τα εκεί αλλά μου είπα ο γνωστός μου ότι σαν αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν είναι όπως η samsung και η lg και γι αυτό το απέφυγα

Ρώτησα για την panasonic έκλεινα προς τα εκεί αλλά μου είπα ο γνωστός μου ότι σαν αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν είναι όπως η samsung και η lg και γι αυτό το απέφυγα

Σωστά σου είπε ο γνωστός σου. Με την μόνη διαφορά ότι της panasonic η αντιπροσωπεία είναι καλύτερη από τις άλλες δύο διότι είναι δικό τους το servise και όχι κάποιου που τα έχει πάρει εργολαβία(π.χ. astra servise κ.λ.π)

Με βάση τις εμπειρίες άλλων μελών του forum θα σου πω ότι έχω δει να αλλάζουν ET5 για πρόβλημα clouding ενώ σε LG με το ίδιο πρόβλημα η LG το θεωρούσε φυσιολογικό και έκαναν τους Κινέζους.