Οποτε θελει να κοιταξει κατι σε led
Συμφωνω με 1000 μαζι σου.Αλλά τι σημασία εχει αυτό αφού θα είναι λεπτή η τηλεόραση του? Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος?
Μεγεια και καλες θεασεις.
Τεσταρισμένη.Για μένα ήταν αυτό?
Για μένα ήταν αυτό?
Συγνωμη ρε παιδια γιατι εχασα την μπαλα.
Μπηκε και αλλος φιλος στην αναζητηση tv sto ιδιο θεμα?
Yperion προτεινεις την TX - P46S20?
Σχετικα με την c6900 ττι γνωμη εχετε?
Αρχικά να σου πω οτι για την απόσταση που συζητάς, δε σου κάνουν οι 46 ίντσες, θέλεις τουλάχιστον 50, και αν φτάνεις έως και τα 4,2 μ. τότε και οι 50 είναι λίγες.γεια σας παιδια.κι εγω ειμαι προς αναζητηση καινουργιας tv και ειχα στο νου μου την 46c8000 και τη sony 46hx800.το οριο μου σε θεμα τιμης ειναι τα 2000 αν και τωρα τελαυταια εχω αρχισει να το ξανασκεφτομαι αν αξιζει τον κοπο να δωσεις τοσα λεφτα.τελος παντων, εχω αποσταση θεασης απο 3-4.20 μετρα και εχω σκοπο να βλεπω τα παντα και ισοποσα δηλ. ταινιες καναλια ποδοσφαιρο sd και hd και nova και 3D και ps3(μπορει και 4 κατσε να δουμε...) καταλαβενετε τελος παντων τι θελω να πω.το ζητημα ειναι οτι οσο το ψαχνω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι και δεν μπορω να καταληξω.και στην τελικη LED ή PLASMA ??? αν εχετε κι αλλες προτασεις καλοδεχουμενες.(sorry postman για την παρεμβολη)
Αρχικά να σου πω οτι για την απόσταση που συζητάς, δε σου κάνουν οι 46 ίντσες, θέλεις τουλάχιστον 50, και αν φτάνεις έως και τα 4,2 μ. τότε και οι 50 είναι λίγες.
Τώρα έγώ έχω τη 46c8000, την οποία βλέπω από τα 2,8 μ , και θα ήθελα σίγουρα τις 50 ίντσες, αλλά για την απόστασή μου υποφόρονται και οι 46.
Σαν τηλεόραση εξαιρετική, αλλά για να είμαι ειλικρινής , αυτό θα το δεις μόνο μετά από επαγγελματικό καλιμπράρισμα,διαφορετικά πολύ καλή, αλλά από μόνος σου δε πρόκειται ποτέ να πάρεις οτι μπορεί να σου δώσει, εκτός και αν είσαι ειδικός και γνωρίζεις. Αν πάλι οι απαιτήσεις σου δεν είναι στο μαξιμουμ από αυτά που θα θες να δεις , τότε και από δικές σου ρυθμίσεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
Άποψή μου πάντως , καλύτερα 50 ίντσες και πάνω, και αν θα πάς σε αυτό το μέγεθος, προτίμησε πλάσμα για να είσαι πιο σίγουρος. Οι πολλές ίντσες σε LCD, για να πάρεις πολύ καλή εικόνα και να έχεις μικρό το ενδεχόμενο clouding, είναι πανάκριβες σε σύγκριση με αντίστοιχες πλάσμα. Εξάλλου η χρήση που λές οτι θα της κάνεις, στο επιτρέπει αυτό, με μόνη παρατήρηση στο ps3, να μη κλείνεις μεροκάματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.