46'' ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ PLZ.

boksic

New member
20 January 2010
35
Χαιρετω ολη την παρεα.-bye-
Ενας φιλος θελει να αγορασει 46αρα,τα
χρηματα που διαθετει ειναι max:1400-1500.
Xρηση:Ταινιες,καναλια και ποδοσφαιρο.
Η αποσταση του ειναι γυρω στα 3 μετρα,ισως και λιγοτερο.
Τα φωτα σας παιδες...

c750 είναι μια πολύ καλή επιλογή στις ίντσες που θες...στο σχετικό θέμα μπορείς να διαβάσεις λεπτομέρειες

Σας ευχαρισυω για τις απαντησεις σας,
αλλα εχουμε ενα προβλημα εδω.
Κατ'αρχην δεν μπορει να παει σε 50αρα λογω αποστασης
αφου μετα βιας η αποσταση που ειδα και εγω ξεπερνα τα
2,5 μετρα.
Αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η ιδιομορφια του χωρου
που τον κανει να μη θελει την C750 και την G20 λογου
παχους,μιας και θα μπει τοιχο και θα φαινετε καπως ασχημα.
Οποτε θελει να κοιταξει κατι σε led

Οποτε θελει να κοιταξει κατι σε led

Κατάλαβα τον έφαγε και αυτόν το μάρκετινγκ.

Προβλέπω σε λιγο καιρό να μπαίνει να ρωτάει τι είναι αυτό το θόλωμα γύρω από τους παίχτες...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=69985

Αλλά τι σημασία εχει αυτό αφού θα είναι λεπτή η τηλεόραση του? Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος?

Last edited:
Αλλά τι σημασία εχει αυτό αφού θα είναι λεπτή η τηλεόραση του? Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος?
Συμφωνω με 1000 μαζι σου.
Εγω προσπαθω να τον πεισω για την PS50C6900
Παρ'ολη την αποσταση θεασης,μιας και απο τις
plasma ειναι η πιο λεπτη που κυκλοφορει.
Τι λετε για την C6900?

Συγνωμη ρε παιδια γιατι εχασα την μπαλα.
Μπηκε και αλλος φιλος στην αναζητηση tv sto ιδιο θεμα?
Yperion προτεινεις την TX - P46S20?
Σχετικα με την c6900 ττι γνωμη εχετε?

@mpetou Τι παραπάνω έχει η 6900 από την 6500 εκτος από 3d που κατά τη γνώμη μου αξίζει μονο σε προβολέα DLP ? (και αν)

Re: Απάντηση: Re: 46'' ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ PLZ.

Για μένα ήταν αυτό?

Nαι

Συγνωμη ρε παιδια γιατι εχασα την μπαλα.
Μπηκε και αλλος φιλος στην αναζητηση tv sto ιδιο θεμα?
Yperion προτεινεις την TX - P46S20?
Σχετικα με την c6900 ττι γνωμη εχετε?

Τις φετινες Samsung πλασμα δεν τις εχω δει πολυ αλλα απο οσο εχω δει εχουν καλυτερη εικονα απο τις LED της Samsung.

Θελουν προσοχη στην αρχη ομως οποτε απεφυγε λογοτυπα απο καναλια , μπαρες , υποτιτλους τις πρωτες 200 ωρες γιατι δεν ειναι ανθεκτικες οσο οι Panasonic.

γεια σας παιδια.κι εγω ειμαι προς αναζητηση καινουργιας tv και ειχα στο νου μου την 46c8000 και τη sony 46hx800.το οριο μου σε θεμα τιμης ειναι τα 2000 αν και τωρα τελαυταια εχω αρχισει να το ξανασκεφτομαι αν αξιζει τον κοπο να δωσεις τοσα λεφτα.τελος παντων, εχω αποσταση θεασης απο 3-4.20 μετρα και εχω σκοπο να βλεπω τα παντα και ισοποσα δηλ. ταινιες καναλια ποδοσφαιρο sd και hd και nova και 3D και ps3(μπορει και 4 κατσε να δουμε...) καταλαβενετε τελος παντων τι θελω να πω.το ζητημα ειναι οτι οσο το ψαχνω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι και δεν μπορω να καταληξω.και στην τελικη LED ή PLASMA ??? αν εχετε κι αλλες προτασεις καλοδεχουμενες.(sorry postman για την παρεμβολη :-) )

Re: Απάντηση: 46'' ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ PLZ.

γεια σας παιδια.κι εγω ειμαι προς αναζητηση καινουργιας tv και ειχα στο νου μου την 46c8000 και τη sony 46hx800.το οριο μου σε θεμα τιμης ειναι τα 2000 αν και τωρα τελαυταια εχω αρχισει να το ξανασκεφτομαι αν αξιζει τον κοπο να δωσεις τοσα λεφτα.τελος παντων, εχω αποσταση θεασης απο 3-4.20 μετρα και εχω σκοπο να βλεπω τα παντα και ισοποσα δηλ. ταινιες καναλια ποδοσφαιρο sd και hd και nova και 3D και ps3(μπορει και 4 κατσε να δουμε...) καταλαβενετε τελος παντων τι θελω να πω.το ζητημα ειναι οτι οσο το ψαχνω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι και δεν μπορω να καταληξω.και στην τελικη LED ή PLASMA ??? αν εχετε κι αλλες προτασεις καλοδεχουμενες.(sorry postman για την παρεμβολη :-) )
Αρχικά να σου πω οτι για την απόσταση που συζητάς, δε σου κάνουν οι 46 ίντσες, θέλεις τουλάχιστον 50, και αν φτάνεις έως και τα 4,2 μ. τότε και οι 50 είναι λίγες.
Τώρα έγώ έχω τη 46c8000, την οποία βλέπω από τα 2,8 μ , και θα ήθελα σίγουρα τις 50 ίντσες, αλλά για την απόστασή μου υποφόρονται και οι 46.
Σαν τηλεόραση εξαιρετική, αλλά για να είμαι ειλικρινής , αυτό θα το δεις μόνο μετά από επαγγελματικό καλιμπράρισμα,διαφορετικά πολύ καλή, αλλά από μόνος σου δε πρόκειται ποτέ να πάρεις οτι μπορεί να σου δώσει, εκτός και αν είσαι ειδικός και γνωρίζεις. Αν πάλι οι απαιτήσεις σου δεν είναι στο μαξιμουμ από αυτά που θα θες να δεις , τότε και από δικές σου ρυθμίσεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
Άποψή μου πάντως , καλύτερα 50 ίντσες και πάνω, και αν θα πάς σε αυτό το μέγεθος, προτίμησε πλάσμα για να είσαι πιο σίγουρος. Οι πολλές ίντσες σε LCD, για να πάρεις πολύ καλή εικόνα και να έχεις μικρό το ενδεχόμενο clouding, είναι πανάκριβες σε σύγκριση με αντίστοιχες πλάσμα. Εξάλλου η χρήση που λές οτι θα της κάνεις, στο επιτρέπει αυτό, με μόνη παρατήρηση στο ps3, να μη κλείνεις μεροκάματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 46'' ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ PLZ.

Αρχικά να σου πω οτι για την απόσταση που συζητάς, δε σου κάνουν οι 46 ίντσες, θέλεις τουλάχιστον 50, και αν φτάνεις έως και τα 4,2 μ. τότε και οι 50 είναι λίγες.
Τώρα έγώ έχω τη 46c8000, την οποία βλέπω από τα 2,8 μ , και θα ήθελα σίγουρα τις 50 ίντσες, αλλά για την απόστασή μου υποφόρονται και οι 46.
Σαν τηλεόραση εξαιρετική, αλλά για να είμαι ειλικρινής , αυτό θα το δεις μόνο μετά από επαγγελματικό καλιμπράρισμα,διαφορετικά πολύ καλή, αλλά από μόνος σου δε πρόκειται ποτέ να πάρεις οτι μπορεί να σου δώσει, εκτός και αν είσαι ειδικός και γνωρίζεις. Αν πάλι οι απαιτήσεις σου δεν είναι στο μαξιμουμ από αυτά που θα θες να δεις , τότε και από δικές σου ρυθμίσεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
Άποψή μου πάντως , καλύτερα 50 ίντσες και πάνω, και αν θα πάς σε αυτό το μέγεθος, προτίμησε πλάσμα για να είσαι πιο σίγουρος. Οι πολλές ίντσες σε LCD, για να πάρεις πολύ καλή εικόνα και να έχεις μικρό το ενδεχόμενο clouding, είναι πανάκριβες σε σύγκριση με αντίστοιχες πλάσμα. Εξάλλου η χρήση που λές οτι θα της κάνεις, στο επιτρέπει αυτό, με μόνη παρατήρηση στο ps3, να μη κλείνεις μεροκάματα.

Φίλε Leonid, πόσο ικανοποιημένος είσαι από τη θέαση
τηλεοπτικών καναλιών DIGEA στην C8000 σου από
τα 2,8 μέτρα ?? Δεν σε ζαλίζει το τηλεοπτικό σήμα της
46αρας σου σ' αυτήν την απόσταση ??
Ή μήπως από τα 2,8 βλέπεις μόνο DVD-Bluray ??