46" ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ

tarata1000

New member
13 December 2007
19
ΠΑΙΔΙΑ HELP!!ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ.Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 2,8-3,5 μετρα.ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ GAMING,ΣΥΝΔΕΣΗ PC,HD MOVIES,SAT,PS3.ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΑ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 100hz για ολα αυτα;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ 46" ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;:behead: Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Πες ότι την κέρδισες σε διαγωνισμό του AvClub!
Εκατοντάδες απο εμάς (ομοιοπαθείς) είμαστε πρόθυμοι να ψευδομαρτυρήσουμε για ένα τέτοιο ιερό σκοπό!
Το μέγεθος στην αρχή δείχνει μεγάλο και στο τελος πάντα μικρό!

Καλέ μου φίλε, όλων μας το πρόβλημα είναι το ίδιο, μην στενοχωριέσαι, δεν είσαι μόνος σου :stickyman:
Απλά να ξέρεις ότι μπορεί στην αρχή να μουρμουράνε για το μέγεθος, αλλά μετά αυτές είναι που δεν ξεκολλάνε από την τηλεόραση, για αν δούνε την Μαρία την άσχημη σε μεγάλες διαστάσεις. Επομένως προχώρα κανονικά στην αγορά σου εσύ και απλά κάνε υπομονή 2-3 μέρες. Μετά όλα θα είναι πάλι μια χαρά, για να μην σου πω καλύτερα :joker:
Απλά προσπάθησε να κρύψεις γενικά καλώδια που μπορεί να φαίνονται, ιδιαίτερα αν η τηλεόραση μπει σε χώρο σαλονιού. Αυτό είναι το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών, αλλά και γενικά και πολλών από εμάς. Οσο να ναι, σε ένα σαλόνι δεν είναι ότι πιο ωραίο να φαίνονται ένα σωρό καλώδια...

Σε 46" και για gaming, μονόδρομος η LCD. Ποια? Εξαρτάται κυρίως από το μπάτζετ που θέλεις να διαθέσεις...

είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι 46" ειδικά για gaming και HD υλικό στα 2.5-3 μέτρα. Εγώ στις 40" κάθομαι στο 1.5μ για παιχνιδάκια.

Προχώρα άφοβα!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.46" ΑΚΑΤΕΒΑΤΕΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ WIFE ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΑ(PC-LAPTOP-HOME CINEMA 2 DVD)KAI ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΜΑ ΘΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ SONY W4000 KAI A656 ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ SONY

Last edited:
αυτες ειναι οι δυο Best,για gaming η sony εχει πλεονεκτημα λογω μηδενικου lag και στα χρωματα εξαλλου ειναι και πολυ φτηνοτερη

Για το μέγεθος νομίζω πως σε κάλυψαν οι προηγούμενες απαντήσεις. Όσον αφορά τα 100Hz δεν νομίζω πως είναι απαραίτητα για την χρήση που αναφέρεις.

Απάντηση: Re: 46" ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ

Εχω την 46W4000 στα 3.3 μετρα. Κορυφαια τηλεοραση με υλικο HD και πολυ καλη με DVD και τηλεοπτικο σημα.

Στην αρχη μου φανηκε μεγαλη σε σχεση με την 40αρα που ειχα πριν αλλα τωρα μου φαινεται κανονικη.

Μαλιστα οταν παω σε φιλους με 42αρες λεω "ποτε την πηρες αυτη την μικρουλα , καλη μου φαινεται"...:flipout:

Προχωρας αφοβα.Μια χαρα θα βλεπεις απο τα 3μ.
Στην γυναικα θα πεις οτι τελικα πηρες 42 ιντσες.Δεν θα καταλαβουν ποτε...

Για game πάρε TV με Χρόνο Απόκριση 4 ms.
Sharp Aquos 46 ''
Κορυφή (είμαι απόλυτα ευχαριστημένος)

Το μετρησες και το εχεις διασταυρωσει οτι ειναι 4 ms η θεωρητικο ειναι αυτο το νουμερο? Γιατι αν το παμε με βαση τα νουμερα τοτε η W4000 εχει 33000:1 contrast αντι για 10000:1 που εχει η Sharp...

Γενικα πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να αγοραζουμε κατι με βαση τι μας λενε οι κατασκευαστες γιατι τα πιο πολλα απο αυτα ειναι παραφουσκωμενα και ψευτικα...-bye-

τα ms που λένε είναι G2G (grey to grey) και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Με λίγα λόγια είναι ένα άλλο ενα μεγάλο ψέμα, σαν το contract κτλ.

Πάρε με 4ms και κοίτα τα μαύρα κάτι σκιές που αφήνουν... μετά ψάξε να βρεις που πήγαν τα 4!

Απάντηση: Re: 46" ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ

Προχωρας αφοβα.Μια χαρα θα βλεπεις απο τα 3μ.
Στην γυναικα θα πεις οτι τελικα πηρες 42 ιντσες.Δεν θα καταλαβουν ποτε...
ά ψ ο γ ο !

Κι εγώ τη Sony θα σου πρότεινα κυρίως για τα 4 χρόνια της εγγύησης, αλλά και γιατί τα χρώματα των Samsung μου φαίνονται κάπως υπερτονισμένα (δε λέω ότι έχω δει όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν). Σε όσα έχω δει ήταν πολύ όμορφα στην αρχή, εντυπωσιακά και ζωντανά χρώματα, αλλά μετά από λίγο - και κυρίως από μικ´ρη απόσταση - γινόταν κάπως κουραστικό........ Για την εικόνα της Sony θα σου πουν άλλοι γνωστικότεροι του φορουν, καθώς και οι κάτοχοι αυτής