46;

frogie147

Senior Member
24 July 2006
312
Πειραιας
Καλησπερα σε ολους.Ηρθε η ωρα να μεταβω στις 46''(λωγο μετακομησης).Εχω βρει στο pixmania τις samsung 46m86 και n87 περιπου στα 1650ε με τα μεταφορικα.Τι λενε σαν μοντελα;υποστηριζουν 24frs;ειναι η εικονα καλυτερη απο την sharp 37 xd1 που ειχα μεχρι τωρα;Να παω καλητερα στην toshiba 46 xf 355 που ειναι και λιγο ακριβοτερη;Επισης η lg 47pf65 τι λεει γιατι ειναι αρκετα οικονομικη!την εχει κανεις;:bang:

Καλησπερα σε ολους.Ηρθε η ωρα να μεταβω στις 46''(λωγο μετακομησης).Εχω βρει στο pixmania τις samsung 46m86 και n87 περιπου στα 1650ε με τα μεταφορικα.Τι λενε σαν μοντελα;υποστηριζουν 24frs;ειναι η εικονα καλυτερη απο την sharp 37 xd1 που ειχα μεχρι τωρα;Να παω καλητερα στην toshiba 46 xf 355 που ειναι και λιγο ακριβοτερη;Επισης η lg 47pf65 τι λεει γιατι ειναι αρκετα οικονομικη!την εχει κανεις;:bang:

Eγω θα προτιμουσα την 46ΧF355 με την Samsung 46M86 σαν επομενη λυση.

Σαν εικονα ειναι και οι δυο καλυτερες απο την XD1 αλλα μην ξεχνας οτι λογω μεγαλυτερου μεγεθους θα φαινονται περισσοτερο οι ατελειες της εικονας.

εχω την 46m86
προχωρα αφοβα η τηλεοραση μου φαινονταν εξαιρετικη στα 2500 ευρω φαντασου τωρα που εχει 1000 ευρω λιγοτερα
ολα τα νεα μοντελα υποστηριζουν 24hz ενω και η κινηση ειναι εξαιρετικη
δεν θα σε προβληματισει καθολου και σε τιποτα και θεωρω την τιμη ΓΕΛΟΙΑ για το τι αγοραζεις
προχωρα..

Ευχαριστω που με κατατοπισες.Μαλλων για αυτη θα παω αν και το dezignτης toshiba μου αρεσει πολυ..Νομιζεται οτι ειναι λαθος αγορα δεδομενου οτι ειναι παλαιοτερο μοντελο ή συμφερουσα αφου για αυτο ακριβως το λογο εχει πεσει η τιμη της.Το x.v.colour που υποστηριζει και ο ενισχυτης μου onkyo 875 ειναι απαρετητο πλεον:music-smiley-005:..

Έχω την Toshiba 46XF455 εδώ και τρείς βδομάδες περίπου. Έχω συνδέσει ένα PS3 και η εικόνα είναι καταπληκτική. Δεν έχω παρατηρήσει καθόλου σπάσιμο στην κίνηση - τα 24Hz φαίνεται να δουλεύουν στα BD disks που τα υποστηρίζουν. Έχω μείνει έκπληκτος με την απόδοση της TV στα απλά DVD. Φαίνεται πως και το PS3 κάνει πολύ καλό upscaling στα 1080p. Αλλά και κλειστή η τηλεόραση είναι πολύ όμορφη και συμμαζεμένη. 46'' σε πακέτο της διάστασης των 42''. Μόνο παράπονο; Η μια και μοναδική μνήμη για τις ρυθμίσεις προτιμήσεων του χρήστη!

Η Toshiba ειναι στα 100 ΗΖ? Γιατι αν δεν κανω λαθος σ´αυτη την διασταση παιζει καποιο αρκετα σημαντικο ρολο.

Εγώ ομολογώ πως η καλύτερη εικόνα που έχω δει στη ζωή μου - συμπεριλαμβανομένης μίας μάλλον αρύθμιστης ΚΟΥΡΟ - είναι της Samsung F86.

Re: Απάντηση: 46;

Η Toshiba ειναι στα 100 ΗΖ? Γιατι αν δεν κανω λαθος σ´αυτη την διασταση παιζει καποιο αρκετα σημαντικο ρολο.

Όχι αλλά από ότι λένε οι κάτοχοι και τα reviews, είναι από τις μη 100hz τηλεοράσεις που χειρίζονται την κίνηση μια χαρά. Υπάρχουν και παλιά threads για την συγκεκριμένη που μπορείς να δεις.