46αρα εως 800

kont

Established Member
5 December 2009
251
τι προτασεις εχετε κυριως για ταινιες και τηλεοραση.
αποσταση 3μ. ενδιαφερομαι κυριως για lcd 100hz. (plasma επειδη τα πιτσιρικια αφηνουν σε ενα καναλι αρκετη ωρα τη φοβαμαι)

Διαβασε λιγο τα νηματα των Samsung να δεις το ποσοστο clouding που ξεπερναει το 50% και ισως το ξανασκεφτεις για πλασμα.

Αλλωστε με 800 ευρω δεν παιρνεις καλη τηλεοραση LCD LED.

ευχαριστω και εγω σε αυτην προσανατολιζομουνα. για lcd ρωτησα, οχι led ουτως η αλλως.

Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης.

Ο διαχωρισμος εχει γινει καθαρα για λογους μαρκετινγκ αφου και οι LED και αυτες LCD ειναι.
το ξερω και γι αυτο εγραψα lcd. το ιδιο πραγμα λεμε.

Διαβασε λιγο τα νηματα των Samsung να δεις το ποσοστο clouding που ξεπερναει το 50% και ισως το ξανασκεφτεις για πλασμα.

Αλλωστε με 800 ευρω δεν παιρνεις καλη τηλεοραση LCD LED.

εισαι ως συνηθως απολυτος και υπερβολικος οταν μιλας για αλλες μαρκες.
για το συγκεκριμενο μοντελο, ριχνοντας μια ματια στη λιστα κατοχων, το ποσοστο ενοχλητικου clouding ειναι σχεδον ανυπαρκτο. 3 στις 62, μια χαρα μου φαινεται.........

το σκεφτομαι για αυτην την tv γιατι οπως εχω εξηγησει και στο δικο μου θεμα, θελω μια tv να τα δινει ολα σε φωτεινο χωρο. τα πλασματακια αραγε πως τα πανε σε δωματιο σχεδον.... θερμοκηπιο;
εχω πειστει γενικα για το προβαδισμα των πλασμα αλλα αυτο δε σημαινει πως δεν υπαρχουν και συσκευες lcd που για καποιες περιπτωσεις ειναι προτιμοτερες και θα αποδωσουν καλυτερα.....

Last edited:
εισαι ως συνηθως απολυτος και υπερβολικος οταν μιλας για αλλες μαρκες.
για το συγκεκριμενο μοντελο, ριχνοντας μια ματια στη λιστα κατοχων, το ποσοστο ενοχλητικου clouding ειναι σχεδον ανυπαρκτο. 3 στις 62, μια χαρα μου φαινεται.......

Με μια πολυ προχειρη ερευνα...

...εχω αυτη την τηλεοραση απο 8/6. εχουν καει κανα 2 pixel, εχει clouding και light leaks. πηρα την samsung για τα pixel και μου ειπε οτι θα με παρει τηλεφωνο τεχνικος απο τα κεντρικα κτλ κτλ.. εχουν περασει 2 βδομαδες. τι λετε να κανω; θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο αλλα γενικα τι λετε, εχω ελπιδες να μου την αλλαξουν;;;

να σημειωσω οτι εχει κ clouding προσπαθησα να ανεβασω φωτο αλλα δεν μπορεσα για να την δειτε κ εσεις!σευχαριστω φιλε μου θα κανω αυτο που ειπες κ εννοειται πως θα ζητησω αντικατασταση δεν δεχομαι να βαλουν χερι σε καινουργια μου τβ!!!

Σχετικα με το clouding που ειχα διαβασει και με ειχε ανησυχησει ως προς το ενδεχομενο να πεσω σε τετοια περιπτωση. Την πρωτη μερα μπορουσα να διακρινω καποια μικρα συνεφακια στο πανω δεξια μερος της οθονης (σε μαυρο backround). Δεν ηταν ενοχλητικα ομως , απλα εψαχνα να βρω αν εχω και εγω τετοιο προβλημα. Το περιεργο ειναι οτι την δευτερη ημερα, τα συνεφακια μπορουσα να τα διακρινω μονο σε κατασταση προβολης κιν. ταινιας. Σε οποιαδηποτε αλλη επιλογη δεν φαινοντουσαν.

Και εγώ παιδια στη λιστα απο σημερα στις 46".
Την έχω στήσει εδω και καμια ωρα και ξεκινησα τα πειραματα
Φαινεται παντως οτι μου επεσε τελικα κομματι με clouding.
Πολυ ξενερωσα:frown:
Αν ήταν λιγο το φαινομενο δεν θα ασχολιομουν παραπέρα......
Μολις μπορεσω θα ανεβάσω καμια φοτο να μοθ πειτε τη γνωμη σας:(

Και επισης...

1.fedon22……........55d8000…....05-04-2011…...Clouding

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056056186&postcount=98

2.jarule……….........46d8000…....06-04-2011…...Clouding

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056047655&postcount=15

3.vagg[h]ellas.......55d8000......15-04-2011.....Torchlight

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056058010&postcount=123

4.greekzero............?..............19-04-2011.....Clouding

http://www.avclub.gr/forum/showpost....&postcount=193 (O.K)

5.spartan27gr.......46d8000.......20-04-2011.... Βanding

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056071366&postcount=272

6.velatis panos....46d8000.......29-04-2011.....Banding-clouding

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056070982&postcount=269

7.RedBill73...........46D8000......??-04-2011 ...Torchlight

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056076102&postcount=298

Τωρα εσυ πως εβγαλες το 3/62 δεν το γνωριζω.

Παντως συμφωνω οτι σε υπερβολικα φωτεινο χωρο μια LCD θα τα καταφερει καλυτερα.

Στην θεση σου θα κοιταζα και την EX720 της Sony η οποια δεν εχει τον σχεδιασμο των Samsung αλλα κερδιζει σε ουσια κατα κρατος.

Αν μπορείς να υπερβείς λίγο το budget και τη βρεις διαθέσιμη, ρίξε μια ματιά στην 46C750. Στη χρονιά της είχε χαρακτηριστεί από τις καλύτερες. Από προσωπική πείρα σου λέω πως είναι πραγματικά καλή επιλογή.
Και η πρόταση του Yperion είναι αξιόλογη, λίγο πιο ακριβή.

Τωρα εσυ πως εβγαλες το 3/62 δεν το γνωριζω.

θα μπορουσες να ειναι λιγο πιο προσεκτικος και να μην εχανες το χρονο σου. Εκατσες και ξεψαχνισες το θεμα της d8000 ενω το σχολιο ηταν για αλλο μοντελο. (αν και νομιζω το εκανες με πολυ ευχαριστηση ε?) :flipout:
Προτεινε ο φιλος vas_papavas την 46c650 και πανω σ' αυτο εγραψα "για το συγκεκριμενο μοντελο, ριχνοντας μια ματια στη λιστα κατοχων, το ποσοστο ενοχλητικου clouding ειναι σχεδον ανυπαρκτο. 3 στις 62......."

Last edited:
ευχαριστω παιδια παρεγγελθει η σαμμυ σημερα(ηταν για φιλο οχι για μενα, εγω εχω μια πανυ 42g10 προς διασαφηνιση της προτιμησης μου) ας κλεισει εδω το θεμα!!

Last edited:
kont το θέμα έκλεισε. πολύ καλά έκανες γιατί όταν συνήθως προτείνουμε κάτι σε φίλους βρίσκουμε το μπελά μας. και στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα το ir είναι ολόκληρη ιστορία. καλή επιλογή του πρότεινες.

όσον αφορά τις δικές σου προτιμήσεις να κάνω ένα σχόλιο από τη μεριά μου. όταν βλέπω ένα μέλος με join date 2009 και όχι ένα μέλος με ποστ #1 να κάνει ερώτηση για αγορά τηλεόρασης πάντα λέω "μπας και έχει μια πανασόνικ πλασμα". είναι απλώς διαίσθηση τίποτε άλλο.

αντε με το καλο! και που 'σαι!
περιμενουμε εντυπωσεις γιατι με ενδιαφερει κι εμενα η συγκεκριμενη. :music-smiley-005:
αν θες, μας λες τιμη και καταστημα;

όταν βλέπω ένα μέλος με join date 2009 και όχι ένα μέλος με ποστ #1 να κάνει ερώτηση για αγορά τηλεόρασης πάντα λέω "μπας και έχει μια πανασόνικ πλασμα". είναι απλώς διαίσθηση τίποτε άλλο.

μ αρεσε η ατακα γιατι χωρις πλακα σηκωνει πολλες ερμηνειες. :grinning-smiley-043
εσυ πως το εννοεις αυτο που λες;

μ αρεσε η ατακα γιατι χωρις πλακα σηκωνει πολλες ερμηνειες. :grinning-smiley-043
εσυ πως το εννοεις αυτο που λες;

ότι ο παλιός έχει δεί τι παίζει στα διάφορα ποστς. ο καινούργιος μπαίνει για να ρωτήσει και να μάθει. τό ίδιο έκανα και εγώ στο τέλος του 2010 συνεπώς και εγώ καινούργιος είμαι. σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί προσβολή για ένα νέο μέλος προς θεού.

και ούτε φυσικά υπονοώ ότι κάθε ένας που ρωτάει για αγορά τηλεόρασης πρέπει να αγοράζει sony και καλά panasonic.

ότι ο παλιός έχει δεί τι παίζει στα διάφορα ποστς. ο καινούργιος μπαίνει για να ρωτήσει και να μάθει. τό ίδιο έκανα και εγώ στο τέλος του 2010 συνεπώς και εγώ καινούργιος είμαι. σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί προσβολή για ένα νέο μέλος προς θεού.

και ούτε φυσικά υπονοώ ότι κάθε ένας που ρωτάει για αγορά τηλεόρασης πρέπει να αγοράζει sony και καλά panasonic.

εγω παντως το πηρα οτι για να ψαχνει καποιος tv, σιγουρα εχει πλασμα και θελει να την αλλαξει! :flipout: :party: