46Χ3500 ΚΑΙΙΙΙ....ΚΑΜΕΝΑ PIXEL!!!

alkisopc

New member
6 December 2007
61
ΝΙΚΑΙΑΑΑΑ
χρονια πολλα σε ολους.θα ειμαι συντομος...λιγο πριν τη πρωτοχρονια που πηγα να κλεισω το ps3(επαιζα pro8) παιρνει το ματι μου ενα καμενο pixel!βαζω το laptop να τσεκαρω τι γινεται και ωρισκω αλλα 2...συνολο 3!τα βλεπω μονο σε κοκκινο φοντο,αυτα ειναι καμενα μαυρα!απο κει που καθομαι δε βλεπω τπτ!αλλα ειναι το γαμωτο(τη χρυσοπληρωσα).ααα...τη tv δεν την εχω παραπανω απο 20 μερες!ζητημα να χει παιξει 20 ωρεσ συνολο!παιρνω λοιπον τη sony και της λεω αυτα που σας προειπα...και μου ειπαν πως αυριο,παρασκευη 4 του μηνος θα περασουν να τη παρουν να την ελεξουν!δε γινεται λεει τεχνικος στο σπιτι!!!ρωταω λοιπον:λεμε οτι βλεπουν και αυτοι οτι εχω καμενα pixel,η κινηση τους ποια θα ειναι?αλλαγη ή επιδιορθωνεται??φτιαχνονται τα καμενα pixel??παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει γτ εχω ξενερωσει με τη ζωη μου!!!!

Μπορεί απλά να είναι κολλημένα.
Με σβηστή την τηλεόραση κάνε με μαλακό πανί μικρές κυκλικές κινήσεις απαλά στην περιοχή που είναι τα pixel.

Εγω δεν θα την πειραζα.Αν σου πουν ομως οτι μπορουν να την αλλαξουν καλως.
Να την "φτιαξουν" δεν νομιζω οτι γινεται.

Τα καμενα pixel δεν επιδιορθωνονται... αν καποιο απο αυτα εχει κολησει, το πολυ με απαλες κινησεις πιεσης να ξεκολησει. Κατι πολυ σπανιο αλλα υποθετικα υπαρκτο...

παρε ενα εργαλειο, δουλεψε το λαπτοπ σε 1920*1080, και δες πιξελ προς πιξελ στα "solid colors" τι χανει στην TV σου...
http://rapidshare.de/files/38193859/CheckMON.rar.html

Αν δεχτουν οτι εχει παραπανω απο οσα προβλεπετε καμενα pixel θα σου αντικαταστησουν την TV...

Στο δικό μου manual της sony λεει στο τέλος στα προβλήματα:

Προβλημα: Στην οθόνη εμφανίζονται μικροσκοπικά μαύρα και / ή φωτεινά σημάδια

Αιτία: Η εικόνα μιάς μονάδας αποτελείται απο Pixel . Μικροσκοπικά μαύρα ή / και φωτεινά σημάδια δεν υποδηλώνουν δυσλειτουργία.

Για να δούμε τι θα σου πουν, είμαι περίεργος.

χρονια πολλα σε ολους.θα ειμαι συντομος...λιγο πριν τη πρωτοχρονια που πηγα να κλεισω το ps3(επαιζα pro8) παιρνει το ματι μου ενα καμενο pixel!βαζω το laptop να τσεκαρω τι γινεται και ωρισκω αλλα 2...συνολο 3!τα βλεπω μονο σε κοκκινο φοντο,αυτα ειναι καμενα μαυρα!απο κει που καθομαι δε βλεπω τπτ!αλλα ειναι το γαμωτο(τη χρυσοπληρωσα).ααα...τη tv δεν την εχω παραπανω απο 20 μερες!ζητημα να χει παιξει 20 ωρεσ συνολο!παιρνω λοιπον τη sony και της λεω αυτα που σας προειπα...και μου ειπαν πως αυριο,παρασκευη 4 του μηνος θα περασουν να τη παρουν να την ελεξουν!δε γινεται λεει τεχνικος στο σπιτι!!!ρωταω λοιπον:λεμε οτι βλεπουν και αυτοι οτι εχω καμενα pixel,η κινηση τους ποια θα ειναι?αλλαγη ή επιδιορθωνεται??φτιαχνονται τα καμενα pixel??παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει γτ εχω ξενερωσει με τη ζωη μου!!!!
Πρέπει και μπορεί η αντιπροσωπεία να την αντικαταστήσει!

Κάθε αντιπροσωπεία έχει ένα minimum αριθμό pixel που δικαιολογεί σε περίπτωση βλάβης.Ας πούμε η LG στις οθόνες υπολογιστών δίνει στα μοντέλα μέχρι 19 ίντσες νομίζω εγγύηση 0 καμένων Pixel και προβαίνει σε άμεση αντικατάσταση,σε περίπτωση βλάβης.Η Sony τώρα είναι άλλη ιστορία και ιδιαίτερα τα πράγματα δεν είναι ίδια όταν πρόκειται για τηλεοράσεις των 46 ιντσών. Δεν είμαι σίγουρος αλλά η Sony δικαιολογεί μέχρι και 5 προβληματικά Pixel:FSGSFGS4:. Eίναι πολύ κρίμα πάντως να δίνει κάποιος τόσα πολλά χρήματα και να παθαίνει τέτοια ατυχία.Ελπίζω φίλε να στην αλλάξουν και να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα.Προσπάθησε πάντως να μην δίξεις συγκαταβατικός αν σου πούν:Eντάξει 2 Pixel είναι από μακριά δεν φαίνονται κλπ.Ελπίζω μιας και η συγκεκριμένη Tv αποτελεί τη ναυαρχίδα στις LCD για τη Sony να σεβαστούν τον πελάτη τους και ιδιαίτερα τα χρήματα που έδωσε για να την αποκτήσει.

ευχαριστω ρε παιδες!!αν μεινει ετσι,σε αυτο τον αριθμο pixels δεν ειναι και τεραστιο προβλημα...απλα ειναι το γαμωτο της τιμης.επειδη εχουμε μια τρελα να τα σκαμε σε αυτα τα ειδη πρεπει να μας τρωνε συνεχως???σε μια δυο μερες εχω ραντεβου τελικα με τεχνικο της sony.θα ενημερωσω μολισ μου πει τη λυπητερη!!!!

Ελπίζω μιας και η συγκεκριμένη Tv αποτελεί τη ναυαρχίδα στις LCD για τη Sony να σεβαστούν τον πελάτη τους και ιδιαίτερα τα χρήματα που έδωσε για να την αποκτήσει.

+1000

Καλη τυχη στο προβλημα σου. Αυτο που γραφει ο GATAROS ειναι πολυ σωστο και εκει να επιμινεις.

παιδια με επιασε η καρδια μου την αγορασα σημερα και με βλεπω να ξενυχταω
με το φορητο για καμενα pixel.
παντως η εταιρια κανει επεκταση εγγυησης 4 χρονια με 300 ευρω και κανη αντικατασταση συσκευης μου ειπαν .

Στο δικό μου manual της sony λεει στο τέλος στα προβλήματα:

Προβλημα: Στην οθόνη εμφανίζονται μικροσκοπικά μαύρα και / ή φωτεινά σημάδια

Αιτία: Η εικόνα μιάς μονάδας αποτελείται απο Pixel . Μικροσκοπικά μαύρα ή / και φωτεινά σημάδια δεν υποδηλώνουν δυσλειτουργία.

Για να δούμε τι θα σου πουν, είμαι περίεργος.

Η αλλοιώς ψάχνουμε γιά λαλάκες ασχετους πελάτες να μας τα σκάνε και ας το περδικολαστιχώνουμε οταν φτιάχνουμε τα πάνελ, που και που.... :behead:

Ασχετο - εχω ακουσει για μασαζοκαλσόν για την φλεβίτιδα, για κολλημένα όμως pixel πρώτη φορά ακούω.:blink:
Θα χαρώ ιδιέταιρα να μάθω οτι κάποιος το έκανε και του πέτυχε.

:idea: Μιά και είμαι πολύ καλός μασερ (εκπαιδευμένος απο επαγγελματία (γυναίκα)) λέω να το κάνω επάγγελμα να κανω...
:operator: Μασαζ σε TFT (Πλασμα - προβολεις αποκλείονται) μονο σοβαρες προτάσεις... :BDGBGDB55:

Τέλος πάντων, δοξα το θεο στις τηλεοράσεις ενα πιξελάκι μαυρο δεν χαλά τον κόσμο (εδω τα πιό πολλά παιζουν ασχετη πληροφορία σε σχεση με αυτά που θα επρεπε να παιζουνε λογω κ***περιεχομένου που αναπαράγεται. Τα προβλήματα ειναι στις οθόνες υπολογιστή.... εκεί κι αν σου σπάει τα νέυρα οταν δεν βγάζεις το γράμμα που είναι απο κάτω....

Και αν σου κολλήσει και Ντίπ για ντίπ ασπρο (που ειναι τα 15000 προς 1 οεο?????) Ξαπλώνεις ανάσκελα την TFT βουτάς ενα μαυρο μαρκαδοράκι με πολύ μαλακή μύτη και το βάφεις!!!!! :afro:

η sony λει οτι το καμενο pixel ειναι μαυρο και πανω απο 10 pixel σε 46χ3500
το σκεφτετε για αντικατασταση τα κολημενα αποκτουν χρωμα και μονο οταν ειναι ολα μαζι κοντα .

Μου ειπαν πανω απο 5!Αυριο θα ερθουν να την παρουν.Τους ακουω δυσκολους παντως!!!μου ειπαν πως θα την ελεξουν,θα στειλουν την αναφορα στα κεντρικα της Sony κ μετα θα λαβω απαντηση.Μακαρι να κατσει αλλα δε το βλεπω.Και μου ειπαν οτι αν δεχτουν οτι υπαρχει προβλημα αλλαζεται το πανελ.Αλλα πολλες φορες το πανελ ειναι πιο ακριβο σα κοστος απο το να αλλαξουν την tv.Αυριο θα ξερω.Παντως το μονο που βλεπω,ειναι ταλαιπωρια της τηλεορασης....

Υ.Γ.μακαρι να την σπασουν οι μεταφορεις κατα τη μεταφορα.....:devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: 46Χ3500 ΚΑΙΙΙΙ....ΚΑΜΕΝΑ PIXEL!!!

Τα καμενα pixel ειναι λαχειο. Οποιαδηποτε τηλεοραση LCD (η και πλασμα) μπορει να εχει.

Βεβαια σε μια τοσο ακριβη τηλεοραση ειναι λογικο να υπαρχει απογοητευση.

Re: Απάντηση: 46Χ3500 ΚΑΙΙΙΙ....ΚΑΜΕΝΑ PIXEL!!!

Μου ειπαν πανω απο 5!Αυριο θα ερθουν να την παρουν.Τους ακουω δυσκολους παντως!!!μου ειπαν πως θα την ελεξουν,θα στειλουν την αναφορα στα κεντρικα της Sony κ μετα θα λαβω απαντηση.Μακαρι να κατσει αλλα δε το βλεπω.Και μου ειπαν οτι αν δεχτουν οτι υπαρχει προβλημα αλλαζεται το πανελ.Αλλα πολλες φορες το πανελ ειναι πιο ακριβο σα κοστος απο το να αλλαξουν την tv.Αυριο θα ξερω.Παντως το μονο που βλεπω,ειναι ταλαιπωρια της τηλεορασης....

Υ.Γ.μακαρι να την σπασουν οι μεταφορεις κατα τη μεταφορα.....:devil-smiley-029:

εγω θα ελεγα να μην την κουνησεις.
περισσοτερο βολτα θα στην πανε, παρα θα ασχοληθουν.
ρωτησες εαν μπορει να γινει ενα τσεκ επι-τοπου μην τρεχετε αδικα?

Mην το κάνουμε τόσο τραγικό το θέμα με τα dead Pixels.

Και εμένα έχει 1 μαύρο αλλά για να το διακρίνω πρέπει να είμαι στα 30 εκατοστά από την οθόνη...

Παιδες ακουστε τι εγινε....μετα απο μια βδομαδα που με δουλευανε....sony και κωτσοβολος,τελικα ανελαβε να μου κανει αντικατασταση ο κωτσοβολος!!!!Περιεργο θα πειτε...αυτο ειπα και εγω...αλλα τελικα μεσολαβησε καποιο μεγαλο κεφαλι που βρηκα μεσω του κουνιαδου μου!!!Τελος καλο αλλα ετσι κ δεν εβρισκα αυτον δε προκειται να μου την αλλαζανε...και συν της αλλης μας ριχνουν γαμω τα δουλεματα!!!!!Μακρια απο sony...και ας ειμαι και εγω σονακιας!!!!απαισιο σερβις!!!!!!!