46W4000 τώρα η 46W4500 τον Οκτώβριο

Αφού το σήμα το έπαιρνε από το PC. Λογικά στα 60fps.

Μπορεί, αλλά γενικά οι συνδέσεις με PC δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικές για τις δυνατότητες της τηλεόρασης αφού δημιουργούνται διάφορα προβλήματα.

Αν το ίδιο είχε παρατηρηθεί με κάποιο BR player θα μου ήταν πιο εύκολο να το δεχτώ σαν πρόβλημα της τηλεόρασης.

Μπορεί, αλλά γενικά οι συνδέσεις με PC δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικές για τις δυνατότητες της τηλεόρασης αφού δημιουργούνται διάφορα προβλήματα.

Και εγω πιστευω οτι τα προβληματα αυτου του ειδους συνηθως ειναι 90% καρτα γραφικων , αρχειο , προγραμμα αναπαραγωγης κτλ και 10% η τηλεοραση (οποια τηλεοραση και αν ειναι).

1. Μιλάμε για blu ray ταινία σε full hd και όχι HD mkv. Οπότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το δισκάκι, πόσο μάλλον όταν δουλεύει κανονικά στα 100Hz.
2. Δοκιμάστηκε και άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής. Δεν δούλευε.
3. Δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα. Μπορεί. Πρέπει να το δοκιμάσει και σε άλλη κάρτα για να είμαστε σίγουροι.
4. Του είπα να το δοκιμάσει σε blu ray player, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Παρόλα αυτά και να δουλεύει στο blu ray, δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν δουλεύει σε PC.

Πάντως καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε τι φταίει.

Επί μισή ώρα σύγκρινα τις εικόνες μεταξύ την 40W4000 και την 46Χ3500 βλέποντας μπάλα στο ΜΜ (Γερμανία-Ιαπωνία, Γυναίκες) προσπαθώντας να αξιολογήσω τα 100 Hz που ήταν ενεργοποιημένα στο μέγιστο στην 46Χ3500.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα και ιδιαίτερη έως καμία διαφορά στην ποιότητα όσο αφορά τις κινήσεις. Και στις δυο τηλεοράσεις έβλεπες θολούρα όταν η κάμερα γύριζε γρήγορα ακολουθώντας την μπάλα στον αέρα.

Είμαι λίγο πριν να την χτυπήσω την 46W4000, 1789 Ευρω μετρητοίς, εσείς τι λετε ???

Φιλικά Drak

Απάντηση: Re: 46W4000 τώρα η 46W4500 τον Οκτώβριο

Είμαι λίγο πριν να την χτυπήσω την 46W4000, 1789 Ευρω μετρητοίς, εσείς τι λετε ???

Αφού δεν είδες διαφορά με τα 100Hz της X3500, χτύπα την W4000. Αλλά πράξε γρήγορα, ώστε να μη χάσεις τα 4 χρόνια εγγύησης που δίνει η Sony μέχρι το Σάββατο 30/8!