46W4000 VS 40W4000

Re: Απάντηση: Re: 46W4000 VS 40W4000

οι αλλες δυο δεν ειναι καλες:D

Σωστόν!
ήταν η τσιγγούνικη λύση, αλλά η wife δεν με άφησε...

κι έτσι παρήγγειλα κι εγώ μια απλή 46αρα...
W4000! στα 1,657 καλά δεν είναι;;;
με 15% έκπτωση, δώρο πολύμπριζο και 24 άτοκες δόσεις σε κάρτα...
δυστυχώς ενώ είχε ένα κομμάτι η αποθήκη κάποιος το έκλεισε μέχρι να φάω μισή ωρίτσα στους Υπολογιστές για να φτιάξω μια σύνθεση...
και θα περιμένω παραλαβή Τετάρτη-Πέμπτη...άντε υπομονή λίγες μερούλες...

παίδες τι λέτε αξίζει για να φτιάξω HTPC για την TV να βλέπω HD εργάκια, να πάρω υπολογιστή με 13% έκπτωση (ως τις 8 σήμερα) που από 800+ βγαίνει στα 702 ; ; ; πάω για καφέ να αποφασίσω...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 46W4000 VS 40W4000

Σωστόν!

δυστυχώς ενώ είχε ένα κομμάτι η αποθήκη κάποιος το έκλεισε μέχρι να φάω μισή ωρίτσα στους Υπολογιστές για να φτιάξω μια σύνθεση...

παίδες τι λέτε αξίζει για να φτιάξω HTPC για την TV να βλέπω HD εργάκια, να πάρω υπολογιστή με 13% έκπτωση (ως τις 8 σήμερα) που από 800+ βγαίνει στα 702 ; ; ; πάω για καφέ να αποφασίσω...

καλοριζικη και καλες θεασεις,πολυ καλος διακανονισμος.
ειπαμε το μεγεθος μετραει για εμας που ξερουμε δυο πραγματακια παραπανω.

για το HTPC μπορεις να πας στο αντιστοιχο νημα να δεις αλλα ειμαι της γνωμης οτι εαν πιανουν τα χερακια σου σε αυτα τα πραγματα να το φτιαξεις μονο σου.

Re: Απάντηση: Re: 46W4000 VS 40W4000

Σωστόν!

Jopar συγνωμη, αλλα αυτος που εκλεισε την τηλεοραση την ωρα που εσυ εκανες συνθεση για υπολογιστη ημουν εγω.Εχθες που περασα απο τo multirama ο πωλητης μου ειπε οτι ειχε μονο μια ετοιμοπαραδοτη οποτε πηγα σημερα το πρωι και στις 10 και την εκλεισα. Οσο για συνθεση υπολογιστη σκεφτομαι και εγω να κανω ενα δυνατο μηχανημα για multimedia pc(περιμενω τον Q9450 και ισως και την ATI 4870, μεσα Ιουλιου) αλλα νομιζω οτι το πλαισιο εχει λιγο καλυτερες τιμες και ποικιλια οποτε θα σου βγει περιπου το ιδιο.

Θα ηθελα να ευχαριστισω τα παιδια απο το φορουμ που εχουν περισσοτερες γνωσεις απο εμας και μας βοηθουν να κανουμε καλυτερες επιλογες, ειναι ωραια να βοηθαει ο ενας τον αλλον.

Τελος ειμαι πολυ χαρουμενος για το αποκτημα μου 46W4000 με την ανωτερω προσφορα(αν και στην οικογενεια μου και τους φιλους μου τους φανηκε λιγο μεγαλη), αλλα δυστηχως την τηλεοραση για τεχνικους λογους θα την χρησιμοποιησω σε 3-4 ημερες, οποτε και θα με βρειτε στο σχετικο ποστ για εντυπωσεις-αποριες.

Makis αγόρι μου καλορίζικη...να την χαρούμε βρε!
δεν πειράζει που την πήρες πρώτος, γιατί έτσι έχω 4 μέρες να:
διαβάσω το μανουάλι της
προετοιμαστώ ψυχολογικά
προλάβω κάνα μπάνιο καμιά βόλτα
τρέξω να βρω HD να κοπιάρω
πάω την μικρή 26'' σε υπνοδωμάτιο
αγοράσω καλώδιο κεραίας, και HDMI-HDMI
ktl..