47'' εως 1000 ευρω

satyrum

New member
10 December 2009
66
Χανια
χαιρετω το ομορφο φορουμ σας καταρχας.
γιορτες μπηκαν ειπα και γω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου.
εχω αποφασισει για 47'' tv lcd εως 1000 ευρω πανω κατω.
να πω πως η tv θα χρησιμοποιηθει κατα κυριο λογο για full hd υλικο (ταινιες) σχεδον μονο 1080p και για games μεσο pc.για τηλεοπτικο σημα δε με ενδιαφερει και τοσο βλεπω σπανια εως καθολου.

απο λιγο που κοιταξα βρηκα τη παρακατω lg 47lh4000 http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...d=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=47LH4000#

και ρωταω σε αυτα τα λεφτα και χρηματα υπαρχει κατι καλυτερο να κοιταξω? δεν εχω κανενα κολημα με τη μαρκα αρκει να ειναι καλη για αυτα που ζηταω.

:hmmmm2:

Φίλε κατά τύχη λίγες ώρες πριν πέρασα από ένα κατάστημα όπου μου αφήνουν 1000 μετρητοίς αυτή τη Samsung 46'' (αν και εγώ είμαι της LG σχολής), δεν γνωρίζω να σου πω αν αξίζει, ίσως οι συνφορουμίτες που διαβάσουν μας πουν τη γνώμη τους.

Αντί για την 46Β553 μπορείς αν σκρουτζάρεις να βρεις την Samsung 46B650 με 1.150 ευρώπουλα και δωρεάν μεταφορά στην Αττική σε γνωστό κατάστημα. Οι διαφορές είναι σημαντικές αφού η Β650 φοράει τον νέο επεξεργαστη εικόνας της Samsung, που είναι πολύ καλός, έχει 100Ηz, έχει καλύτερη απόδοση χρωμάτων, έχει ethernet ...
Θεωρώ ότι η διαφορά των 150 ευρώ δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί την αγορά της υποδεέστερης Β553.
Όσον αφορά την 47LH4000 κατά την γνώμη μου υστερεί απέναντι στις Samsung τόσο σε εικόνα και αντίθεση όσο και σε κίνηση. Πιστεύω ότι αν μπορέσεις να τις δεις να παίζουν δίπλα - δίπλα θα αντιληφθείς τη διαφορά. Στο Saturn στη Συγγρού μπορείς να τις δεις όλες μαζεμένες.
Βέβαια η LG δίνει εγγύηση μηδέν pixel αλλά και πάλι νομίζω ότι η Β650 είναι η καλύτερη επιλογή για την περίπτωσή σου...-bye-

Η Β553 ειναι καλυτερη σε εικονα απο την LH4000 κτα την γνωμη μου ,Β650 βεβαια και W5500 ειναι καλυτερες και απο τις δυο αλλα και πιο ακριβες...

Οπως τα ειπε ο Yperion...
Μιας και θες να παρεις καλη τηλεοραση , βαλε στοχο καποια καλη προσφορα σε 650 η 5500 και οποια βρεις , παρε την .
Ειναι κριμα για 100-200 ευρω να παρεις κατι υποδεεστερο...
-bye-

λοιπον σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.πηγα σημερα το πρωι σε διαφορα μαγαζια και ειδα απο κοντα και την lg 47lh4000 και τη samsung b650 και τη sony 46w5500.
ολες ηταν συνδεμενες με ps3 και επαιζαν full hd υλικο.
η lg μου φανηκε πως ειχε το πιο σκοτεινο πανελ απτις 3 η samsung σε γρηγορες αποτομες κινησεις τις καμερας (σε blueray) φαινοταν σα να κανει σπασιματα η εικονα και η sony ηταν η πιο εντυπωσιακη απο ολες(στα ματια μου τουλαχιστον) αλλα παει ψηλα σε τιμη αρκετα δυστυχως.

δε ξερω θελει ψαξιμο ακομα philips δεν εχω κοιταξει ακομα κατι σε 46''-47''.
δε ξερω αν θελω να ξεπερασω και το 1000ρικο.

μεχρι απολυτως 1000 ευρω σε 46''-47'' τι αλλο υπαρχει να κοιταξω?

Lcd 46-47 μεχρι 1000 ευρω και καλη δεν μου ερχεται στο μυαλο ...
Στα 1100 η Β650 ειναι οτι καλυτερο θα βρεις κανοντας καποιους μικροσυμβιβασμους στην κινηση οπως σωστα ειδες , αλλα επετρεψε μου να πω , οτι σε τηλεοπτικο και χαμηλης ευκρινειας σημα την θεωρω καλυτερη της sony ...
Για την W5500 παντως , αν εχεις περιθωριο να κανεις υπερβαση στο δωρο στον εαυτο σου , νομιζω οτι η 52αρα που αν την σκρουτζαρεις εχει αυτη τη στιγμη 1399 (και κανει και 3 ατοκες το συγκεκριμενο καταστημα) θα ηταν η καλυτερη σου επιλογη κατα τη γνωμη μου για να "χορτασεις" HD ...
Εχεις βεβαιως , επαναλαμβανω, το ρισκο του αυξημενου clouding".
Πολυ καλη εικονα με τα λεφτα που λες μονο σε κατι τετοιο
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...asonic-Viera-TX-P46S10E-Plasma-TV-46-inch.htm
αλλα και λιγη προσοχη στις στατικες εικονες απο το pc σου...
-bye-

Αν ο φίλος διατίθεται να ξοδέψει περισσότερα αξίζουν αυτές που προτείνουν τα παιδιά. Κατά τη γνώμη μου η Lg PS7000 έχει φοβερό value for money χωρίς να ξεφεύγει σε χρήματα όπως μάλλον και η B650 για την οποία μιλάνε όλοι εδώ στο φόρουμ αλλά δεν την έχω δει.
Να κάνω πάντως μια επισήμανση, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να προτείνουμε σε κάποιον μοντέλα με τιμές 30-50% πάνω από το όριο που έχει θέσει όσο καλύτερα κι αν είναι. Κι ας μην είναι τεράστια τα ποσά.

Ειπα την ps7000 γιατι εχει πολυ καλητερη εικονα απο την 4000, εχει διπλο επεξεργαστη XD. Σιγουρα δεν εχει το μαυρο που περιμενουμε απο πλασμα αλλα απο lcd καλυτερο.

Να κάνω πάντως μια επισήμανση, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να προτείνουμε σε κάποιον μοντέλα με τιμές 30-50% πάνω από το όριο που έχει θέσει όσο καλύτερα κι αν είναι. Κι ας μην είναι τεράστια τα ποσά.

:aktion033::aktion033::aktion033:

Re: Απάντηση: 47'' εως 1000 ευρω

Γιατι φιλε μου ? Θα τον πιασει η εφορια ?
Βρισκω παντελως αστοχη την επισημανση εγω προσωπικα για πολλους λογους...
Ο κυριοτερος ειναι πως εκανα μια προσωπικη εκτιμηση αναφορικα με την 5500 , της οποιας με την τρεχουσα τιμη , θεωρω καλυτερη αγορα την 52αρα απο την 46αρα .
Παραλληλα εκανα προτασεις απο +10% εως -30% απο το μπατζετ του .
Επισης , δεν ξερει κανεις μας τι δυνατοτητα οικονομικη εχει καποιος που ρωταει , εστω και αν θετει ενα οριο που ομως δεν γνωριζουμε με ποια κριτηρια το εχει διαμορφωσει .
Εγω προσφατα ρωτησα στο αντιστοιχο τμημα του avclub σχετικα με home cinema που σκοπευα να αγορασω με 500-600 ευρω περιπου ... Αφου εμαθα και εψαξα μερικα πραγματα , αυτα που αγορασα τελικα κοστισαν κοντα στα 1500 και ευχαριστω τα παιδια εκει που με συμβουλεψαν ωστε να μην "πεταξω" 500 ευρω σε κατι που τελικα δεν θα με ικανοποιουσε...
Θα το σταματησω εδω....

Παιδιά προτείνετε ελεύθερα ότι ποσά θέλετε, γι αυτό είναι τα φόρα, να γράφουμε ότι νομίζουμε καλύτερο.
Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά.
Εγώ τη γνώμη μου είπα, ότι είναι άστοχο (κατά τη γνώμη μου, επαναλαμβάνω) να προτείνω αγορές πολλαπλασίων χρημάτων από τον προϋπολογισμό του καθενός.
Σχεδόν πάντα, τα πολύ ακριβότερα προϊόντα (+30% και πάνω της τιμής) είναι και καλύτερα.
Απλά εγώ την ερώτηση την αντιλήφθηκα ως "πια είναι η καλύτερη TV να αγοράσω μέχρι 1000 ", σε αυτή την ερώτηση απαντήσαμε με 2-3 πλάσμα 50'' καθώς και την 46'' Samsung με ελάχιστα παραπάνω χρήματα.

παιδες σας ευχαριστω ολους ψωνησα τελικα τι πιο φτηνη 47αρα που βρηκα σχεδον lg 47lh3000 και μπορω να πω απλα οτι για τα λεφτα της ειναι σουπερ και με κολπακι παιζει και τα παντα απτο usb της.

παιδες σας ευχαριστω ολους ψωνησα τελικα τι πιο φτηνη 47αρα που βρηκα σχεδον lg 47lh3000 και μπορω να πω απλα οτι για τα λεφτα της ειναι σουπερ και με κολπακι παιζει και τα παντα απτο usb της.

Αφου την ειδες να παιζει και σε ικανοποιει , πολυ καλα εκανες.
Καλοριζικη !
-bye-

Απάντηση: Re: 47'' εως 1000 ευρω

Καλορίζικη. Πόσο την πήρες;

τη πηρα σε καλη τιμη απο καταστημα εδω χανια καλυτερη τιμη αποτι θα βρεις σε μεγαλα γνωστα πολυκαταστηματα.