48-50"

pan0st

New member
24 August 2014
27
Καλή χρονιά σε όλους!
Με τα οικονομικά να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο καταλήγω σε
[h=1]Sony KDL-48W605B και
[/h][h=1]Sony KDL-48W585B[/h]Ποια η διαφορά τους;
Βρίσκω 585Β και 585ΒΒ με το 2ο να έχει μεγαλύτερο πλαίσιο... Υπάρχουν όντως 2 μοντέλα κ ποια η διαφορά τους;
Υπάρχει μοντέλο με 3D σε αυτή την κατηγορία; (χωρίς να χάνω σε ποιότητα εικόνας)
Άλλη πρόταση έως 550 ;

Αν γίνεται να απαντήσει κάποιος για να βάλω παραγγελία!?
Ευχαριστώ!

Φίλε μου, θες να βάλεις παραγγελία λίγες μέρες ΠΡΙΝ τις εκπτώσεις??? Προχθές αγόραζες 50" smart Panasonic με 444 ευρώ και απο Δευτέρα θα ξεκινήσουν σιγά σιγά και οι samsung sony lg τις προσφορές. Διάβασε στο φόρουμ γνώμες για τα διάφορα μοντέλα και κοίτα 1-2 φορές τη μέρα το thread με τις προσφορές που βγαίνουν. Σίγουρα θα βρεθεί κάτι καλό στο budget σου.

Μετά από αρκετές μέρες εκπτώσεων έχω να παρατηρήσω ότι δεν βλέπω καμιά ουσιαστική διαφορά στις τιμές!
Εντύπωσή μου είναι ή το βλέπουν και άλλοι;
Επίσης νομίζω ότι οι μεγάλες αλυσίδες αυξάνουν τις αρχικές τιμές για να δείχνει μεγάλη η έκπτωση...
Έχει νόημα να περιμένω μέχρι και τα μέσα-τέλος Φλεβάρη πιστεύετε;
Με βλέπω να το αναβάλω για του χρόνου λόγω οικονομικών, μιας και θέλω να πάρω 55άρα αλλά με τα 600 που διαθέτω και μόνο σε άτοκες δόσεις... χλομό το βλέπω!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει εκπτώσεις ούτε και κάποια σοβαρή προσφορά. Για να πάρεις καλή 55" με 600 πρέπει να παρακολουθείς την αγορά κάθε εβδομάδα για να πετύχεις την 1 προσφορά λίγων ημερών όπως του ΜΜ με την 55AS640

Ακόμα και για την 55AS640 μόνο για μια μέρα το ΜΜ την είχε στα 700...
Κάθε μέρα παρακολουθώ τις τιμές, γι αυτό και έγραψα.
Πιστεύω η μόνη περίπτωση να βρούμε κάτι καλό είναι λίγο πριν το τέλος των εκπτώσεων που λογικά θα έρχονται τα μοντέλα 2015 και θέλουν να ξεστοκάρουν...
Ίδωμεν!