48¨ ή 55"

nickmavros

New member
17 October 2007
44
Η χρήση της θα ειναι για τηλεόραση digea και θέαση ταινιών κ σειρών απο home theater pc μέσω xbmc.

Η απόσταση θέασης ειναι 3,5 μέτρα ο κεντρικός καναπές αλλα απο τον πλαϊνό καναπέ ειναι στα 2,5 μέτρα.

Οποτε δε μπορώ να καταλήξω στο μέγεθος τηλεόρασης.

Εγώ θέλω την 55αρα αλλά θα υπάρχει θέμα λόγω της κοντινής απόστασης;

Από τηλεοράσεις εχω ψιλοκαταληξει στα μοντέλα της Panasonic.

TX-55AS640 στα 800
TX-48AS640 στα 600

Από οτι εχω διαβάσει ειναι πολύ τίμια για τα λεφτά τους κ με αρκετά καλή εικόνα.

Τι λέτε;

Η χρήση της θα ειναι για τηλεόραση digea και θέαση ταινιών κ σειρών απο home theater pc μέσω xbmc.

Η απόσταση θέασης ειναι 3,5 μέτρα ο κεντρικός καναπές αλλα απο τον πλαϊνό καναπέ ειναι στα 2,5 μέτρα.

Οποτε δε μπορώ να καταλήξω στο μέγεθος τηλεόρασης.

Εγώ θέλω την 55αρα αλλά θα υπάρχει θέμα λόγω της κοντινής απόστασης;

Από τηλεοράσεις εχω ψιλοκαταληξει στα μοντέλα της Panasonic.

TX-55AS640 στα 800
TX-48AS640 στα 600

Από οτι εχω διαβάσει ειναι πολύ τίμια για τα λεφτά τους κ με αρκετά καλή εικόνα.

Τι λέτε;

αγαπητε δεν χωραει συζητηση...αφου μπορεις παρε την 55αρα να χορτασεις!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Με πείσατε κ πήρα την 55αρα :)

Ειναι τεράστια !!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Με πείσατε κ πήρα την 55αρα :)

Ειναι τεράστια !!!

Καλώς ήρθε, να τη χαρείς όσο μπορείς. Και σε μένα ο μεταφορέας έπαθε εγκεφαλικό όταν κατάλαβε ότι είναι για σπίτι κι όχι για μαγαζί. :)

Καλώς ήρθε, να τη χαρείς όσο μπορείς. Και σε μένα ο μεταφορέας έπαθε εγκεφαλικό όταν κατάλαβε ότι είναι για σπίτι κι όχι για μαγαζί. :)
Ελάτε ρε παιδιά , πλέον είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των καταναλωτών που παίρνει 55αρα για το σπίτι του και πολλές φορές όχι για το σαλόνι του, αλλά για άλλα δωμάτια ( υπνοδωμάτια, γραφείο κ.τ.λ. )

Ελάτε ρε παιδιά , πλέον είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των καταναλωτών που παίρνει 55αρα για το σπίτι του και πολλές φορές όχι για το σαλόνι του, αλλά για άλλα δωμάτια ( υπνοδωμάτια, γραφείο κ.τ.λ. )

Δίκιο έχεις αλλά μέχρι να αρχίσει κάποιος να ψάχνει για να αγοράσει τηλεόραση, έχει άλλη εικόνα. Εγώ π.χ. αν δεν είχα τη βοήθεια του φόρουμ, θα είχα αγοράσει 42'' (και θα νόμοζα ότι είναι και πολλά...) :)

Φιλικο ζευγαρι ψαχνοντας για μια 55αρα για το σαλονι ειναι μεταξυ της TX-55AS640E και της UE-55Η6400.Η Πανασονικ ειναι σε εξαιρετικη τιμη αλλα ολες αυτες οι αναφορες για το judder στα 50Hz τους φρεναρουν.Μπορει καποιο απο τα παιδια που την εχει η που εχει ιδια αντιληψη να μας πει ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα;
Επισης η Σαμσουνγκ βγαινει γυρω στα 970 σε 24 μηνιαιες δοσεις (e-shop) ενω η Πανυ κατω απο 750 απο φιλικο τους καταστημα.
Oποτε τα φωτα σας...αν οσα γραφονται για το judder ειναι υπερβολικα,αξιζει τα ~250 παραπανισια ευρω η Σαμσουνγκ;

55αρα δαγκωτο... Εχω και την εντυπωση πως τα καλα (σε τεχνικο επιπεδο ) μοντελα βγαινουν απο 55" και ανω...μπορει να κανω και λαθος αλλα απ'οσο εχω παρακολουθησει αυτο διαπιστωσα.

Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις μετα την αγορά:

1. Είναι τεράστια. Το σαλόνι μου πλέον ειναι σαν σινεμά! Στην αρχή εννοιωθα να με ζαλίζει αλλα μετα απο λίγες θεάσεις τη συνήθισα.

2. Δε το συζητάω 55αρα με τα χίλια.

3. Τα smart features που εχει μου ειναι αδιάφορα διότι την εχω συνδεδεμένη με htpc που κάνει τα πάντα.

4. Το xbmc δείχνει φανταστικό στις 55 ίντσες με 1080 ανάλυση

5. Κάτι που με ξενέρωσε ειναι οτι δεν εχει ενσωματωμένη κάμερα. Υπέθεσα οτι αφού τονίζουν τόσο πολύ την εφαρμογή skype θα είχε κ κάμερα. Αλλα λάθος πρεπει να αγοράσεις.

6. Το touch τηλεκοντρόλ που δίνουν μαζί ψιλό περιττό μου φάνηκε αλλα καλοδεχούμενο.

7. Καλοδεχούμενο επισης κ το 3d. Είδα κ μια ταινία. Με γυαλιά samsung. Δε ξετρελάθηκα. Σε σύγκριση πάντα με το 3d του σινεμά γιατι σε αλλη tv δεν εχω ξαναδεί. Θα το τιμήσω όμως.

8. Αυτό το θέμα που υποτίθεται οτι εχει κ αναφέρει ένας φίλος πιο πάνω εγω δε το παρατήρησα μέχρι στιγμής.

9. Η εικόνα της ειναι πολύ καλη χωρις μάλιστα να ασχοληθώ ακομη με καλιμπράρισμα. Ακομη κ τα κανάλια της digea φαίνονται πολύ καλα με εξαίρεση τον ant1 που δείχνει σαν κακοφτιαγμένο divx.

10. Προς ενημέρωση την πήρα 800 Απο τα media matkt κ μου έδωσαν 50 δωροεπιταγή με την οποία πήρα τη βάση για τον τοίχο κ γυαλιά 3d.

11. Έφαγα όμως τη φλούδα κ πήρα κ την επέκταση εγγύησης για 5 χρονια. Καλα έκανα; Η τσάμπα τα 120 παρακαλώ!!

Αυτά προς το παρών κ sorry αν κούρασα

Φιλικο ζευγαρι ψαχνοντας για μια 55αρα για το σαλονι ειναι μεταξυ της TX-55AS640E και της UE-55Η6400.Η Πανασονικ ειναι σε εξαιρετικη τιμη αλλα ολες αυτες οι αναφορες για το judder στα 50Hz τους φρεναρουν.Μπορει καποιο απο τα παιδια που την εχει η που εχει ιδια αντιληψη να μας πει ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα;

http://avclub.gr/forum/showthread.php/119359-Panasonic-AS640E-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page7

Ανησυχούσα κι εγώ, την αγόρασα τελικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πιθανότατα το πρόβλημα αφορά το μοντέλο για την αγγλική αγορά.