48´´ Panasonic

nikak

New member
30 November 2014
43
Aν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, θα ήθελα να μάθω:

α) τι πάνελ έχουν η 48ΑS640 και η 47AS650 (αν έχω καταλάβει καλά, έχουν διαφορετικά πάνελ, η 47AS650 έχει IPS ενώ η 48AS640 όχι)
β) πόσα πραγματικά Hertz έχει η καθεμία;
γ)η 47AS650 είναι μοντέλο του 2014;
δ) τη 48AS640 δεν τη βλέπω στο σάιτ της panasonic.gr αλλά τη βρίσκω στο e-shop. Αυτό σημαίνει ίσως ότι αν την αγοράσω θα έχω θέματα με την εγγύηση;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)

http://www.e-shop.gr/panasonic-tx-48as640e-48-led-full-hd-3d-smart-tv-wifi-p-PER.155675
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Panasonic-TV-47-TX-47AS650Ε.htm

α)48ΑS640-VA panel, 47ΑS650-IPS β)100 πραγματικα και οι 2 γ)Ναι δ)εγω προτιμησα αλλο καταστημα που σιγουρα ειναι πολυ πιο ευκολο να την αλλαξεις η να βγαλεις ακρη αν σου τυχει κατι, στην ιδια τιμη που τη βρηκες!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Προσανατολίζομαι προς την 640 τελικά. Ως προς το μαγαζί, στην Πάτρα που είμαι υπάρχει e-shop. Τη βρίσκω και στο Media Markt αλλά κατάστημα δεν υπάρχει εδώ οπότε σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή ή service φοβάμαι μήπως μπλέξω κι εκεί

service εχεις να κανεις με την panasonic.Δεν εχω εμπειρια απο το eshop αλλα αν σου κατσει στραβη η media ειναι κορυφη σε οτι αφορα τις επιστροφες.

γι' αυτό ανησυχώ κάπως, γιατί δε βλέπω την τηλεόραση στο ελληνικό σάιτ της Panasonic oπότε δεν ξέρω τι γίνεται με εγγύηση και service

Ενώ είχα αποφασίσει για την Panasonic, διαβάζω παντού για θέμα με το υλικό των 50Hz. Οπότε, αφού θα τη χρησιμοποιώ κυρίως για τηλεοπτική εικόνα (μπάσκετ, ποδόσφαιρο κ.λπ.) νομίζω ότι τελικά μάλλον δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. Οπότε στο ψάξιμο πάλι απ' την αρχή...

Ενώ είχα αποφασίσει για την Panasonic, διαβάζω παντού για θέμα με το υλικό των 50Hz. Οπότε, αφού θα τη χρησιμοποιώ κυρίως για τηλεοπτική εικόνα (μπάσκετ, ποδόσφαιρο κ.λπ.) νομίζω ότι τελικά μάλλον δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. Οπότε στο ψάξιμο πάλι απ' την αρχή...
Για αθλητικά και μάλιστα τέτοιου είδους, δεν είναι ότι καλύτερο τα 50 Hz , ειδικά αν βλέπεις από σχετικά κοντινή απόσταση.

Η τηλ ΔΕΝ ειναι 50 Ηz ειναι 100.Με το ΙFC δεν εχει κανενα προβλημα,αναφερουν τα reviews επισης.

@antonmone: θα έλεγες δηλαδή ότι τελικά δεν υπάρχει θέμα με αθλητικά; Την έχεις δει την τηλεόραση;

Εχω και την 48 και την 55 και δεν υπαρχει κανενα θεμα ειδικα με το ifc στο οn, βλεπω αθλητικα ολο το ΣΚ στον οτε tv και ειναι μια χαρα.Να σου πω την αληθεια και εγω την ειχα παρει με επιφυλαξεις επειδη ειχα αποκλεισει samsung,lg, αλλα τελικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα σε hd περιεχομενο.Ειχα αγορασει την lg 730 σε 55αρα με 200hz πραγματικα και η διαφορα δεν ηταν μεγαλη στην κινηση.

Γενικά δηλαδή η τηλεοπτική της εικόνα είναι μια χαρά, αν καταλαβαίνω καλά. Γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει κυρίως OTE TV και DIGEA, οπότε το πρώτο μου κριτήριο είναι η τηλεοπτική εικόνα.

Μια χαρα ειναι ειδικα στον οτε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βεβαια τις hd τηλεορασεις τις ευχαριστιεσαι πιο πολυ σε αντιστοιχα hd περιεχομενο.Στον οτε φανταστικη εικονα εχει πιο πολυ στους αγωνες του NBA,πραγματικα την απολαμβανεις.

Την 55αρα αν σε ενδιαφερει την αφηνουν με λιγο γκρινια στα 849.

Το NBA κυρίως και η ACB Liga, και δευτερευόντως η Premier League και η Bundesliga είναι οι λόγοι που αλλάζω τηλεόραση. Θέλω να ευχαριστηθώ NBA action... :) :) H 55" δε χωράει με τίποτα. Σκέφτομαι και για Sony 805 στις 50" αλλά κι αυτή με δυσκολία βολεύεται. Η Panasonic έχει τίποτα αντίστοιχο στις 50";

Eίμαι ο μόνος που ξεκίνησε να ψ'αχνει για 42'' και τώρα σκέφτομαι 50''-55'' 'η το έχουν πάθει κι άλλοι; :) :)

Ολοι ετσι ξεκιναμε και ετσι καταληγουμε απλα προσοχη στην υπερβολη πχ 55 στα 2 μετρα!

Ναι τελικά οι 55" φαίνονται η πιο καλή επιλογή. Και τελικά η 55αρα δεν είναι πολύ μεγαλύτερη σε όγκο από την 48αρα

Κανεις λαθος αν τις δεις διπλα θα καταλαβεις.

Προσεξε μονο μην σου πασαρουν 650,740,750.Μονο 640!