4K HDR ή 1080 OLED?

thakisn

New member
29 August 2009
20
Καλησπέρα! Πρώτο μήνυμα στο φόρουμ και θα ήθελα την άποψη σας.
Λόγω μετακόμισης θα γίνει αγορά νέας τηλεόρασης. Η απόσταση θέασης ειναι περίπου στα 3 μέτρα.
Διαβάζω εδω μέσα τα καλύτερα για τις OLED αλλά με ενα πολύ γρήγορο διάβασμα στο Ίντερνετ διάβασα καλα λόγια και για το HDR.
Οι πρώτες μου επιλογές που τις βρήκα απο Σκρουτζ ειναι η LG 55EG910V tv 55" 3D OLED Full HD και η 4K ειναι η Philips 65PUS6521/12 4K Ultra HD Ambilight SMART ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ | E-expert.gr

Κάθε άποψη ειναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!

LG 55EG910V!!! Τωρα αν εισαι απο τους λιγους που μπορουν να παρουν 4Κ και Oled...εκει αλλαζει το πραμα.. αλλα και παλι πρεπει να εισαι κατω απο τα 2,5 μετρα για να εχει νοημα το 4Κ στις 65".

4K OLED δεν αγγίζουμε ακόμα! Ο βασικός λόγος που σκέφτομαι για 4K είναι το Netflix, επειδή έχω ήδη μια 4K (low end μοντέλο) και ότι βλέπω σε 4K στο Netflix είναι σκέτη απόλαυση!

αποσταση κατω απο 2,5 μετρα εχεις? αν ναι ισως το σκεφτομουν και για 4Κ.....οπως και να χει ομως καλυτερη εικονα γενικα θα παρεις απο την oled....4K ή οχι.

Τώρα με άδειο το διαμέρισμα, απόσταση τοίχο με τοίχο έχω 3,40. Άρα μόλις μπουν καναπές και το έπιπλο της τηλεόρασης υπολογίζω 3 μέτρα, ίσως και λίγο λιγότερο

Στα 2,80-3,00 σε 55αρα 4Κ και έχει διαφορά και νόημα.
Τώρα όσοι δεν μπορούν να το δουν δεν ξέρω γιατί.
Netflix όντως απόλαυση.
Πάρε μια 4Κ κοντά στο χιλιάρικο και 2-3 χρόνια με αυτά τα χρήματα θα πάρεις μια 4Κ oled πολύ καλύτερη από τις τωρινές.

Εχει ήδη αρκετούς τίτλους και οσες παραγωγές κανει το ίδιο το Netflix ειναι όλες σε 4K πια

Στα 2,80-3,00 σε 55αρα 4Κ και έχει διαφορά και νόημα.
Τώρα όσοι δεν μπορούν να το δουν δεν ξέρω γιατί.
Netflix όντως απόλαυση.
Πάρε μια 4Κ κοντά στο χιλιάρικο και 2-3 χρόνια με αυτά τα χρήματα θα πάρεις μια 4Κ oled πολύ καλύτερη από τις τωρινές.

Εχεις κάποια πρόταση να κανεις;

Η προηγούμενη μου τηλεόραση ήταν Sony. Ωραια εικόνα αλλά απελπιστικά αργά ολα τα μενού/ υπομενού. Εχει διορθωθεί η κατάσταση τελευταία;

Μου έδειξαν σήμερα στο media markt τη Sony KD-55XD8577 στα 1650 με δωρο ενα ps4. Σαν οθόνη μου αφησε καλές εντυπώσεις αν και δεν ειχα στικάκι μαζί μου για να τη δοκιμάσω οπως πρέπει.
Τη γνωρίζει κανεις?

σε αυτα τα χρημματα ισως πηγαινε se oled .....θα το σκεπτομουνα παρα πολυ .....απο την αλλη η σονυ με την 5ετη και το ps4 ειναι
μεγαλη προκληση για τους fan του game ......
για εικονα με τα σημερηνα δεδομενα θα εγερνα στην lg 910 τουλαχειστον......

Ips panel έχει αυτή!

Καμία σχέση με oled στην ποιότητα εικόνας και φυσικά στο μαύρο
Αν δεν καίγεσαι για 3D η 55KS7000 είναι μια εναλλακτική για 4Κ

Last edited:
η LG G910 EINAI OLED kai δεν εχει καμια σχεση με τηλεωρασης lcd τελειως διαφορετικη τεχνολογια

Όχι, δε με ενδιαφερει καθολου το 3D. Επίσης ξέχασα να πω οτι έχω ήδη ps4 αλλα γενικά δεν ειμαι του gaming. Netflix, ταινίες απο plex και YouTube ειναι το 90% της χρήσης που κανω στην τηλεόραση.

εγω μιλαω για την ποιοτητα εικονας που σου προσφερει δεν λεω για το 3d ειναι οτι καλιτερο εχω δει στα ματια μου μεχρι σημερα
βεβαια ειναι σχετικο πως βλεπει ο καθενας την εικονα ...εαν ελεγες για λιγοτερα χρημματα δεν θα ελεγα για την oled