4K HDR ή 1080 OLED?

Και ξαφνικά μας προέκυψε και η LG 55EG920V !
Ακούω γνώμες! Ειναι αρκετά μεγάλο το ποσό που θα δώσω και θελω να ειμαι 100% σίγουρος για την κινηση μου.
Ειδα την 910 απο κοντά και δεν ξερω γιατί αλλά η εικόνα στο demo που είχε το κατάστημα ήταν αίσχος, χωρις υπερβολή.

Και ξαφνικά μας προέκυψε και η LG 55EG920V !
Ακούω γνώμες! Ειναι αρκετά μεγάλο το ποσό που θα δώσω και θελω να ειμαι 100% σίγουρος για την κινηση μου.
Ειδα την 910 απο κοντά και δεν ξερω γιατί αλλά η εικόνα στο demo που είχε το κατάστημα ήταν αίσχος, χωρις υπερβολή.

Δοκίμασε να δεις μια ταινία από το στικακι σου. Το να κρίνεις το οποιοδήποτε μέσο προβολής με βάση το τι έδειχνε το demo και με τα setting του Χ άσχετου υπαλλήλου δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα.

Επίσης όσοι έχουν το χρόνο και δεν έχουν προαποφασίσει ότι θέλουν ντε και καλά 4Κ ας ρίξουν μια ματιά και σε αυτό. http://www.rtings.com/tv/reviews/by...d-vs-1080p-full-hd-tvs-and-upscaling-compared

Κ εγω ήμουν στο ίδιο δίλημμα, μεγάλος πειρασμός το OLED 4κ στα 2.5κ της 920V.

Για μένα αξεπέραστο εμπόδιο το curved, δεν το θέλω. Όπως σοφά πρότειναν εδω μέσα, samsung 55ks7000 sta 1.4 και OLED σε 3 χρονάκια που θα είναι σε λογική τιμή.

Όντως η 55KS7000 στα χρήματα που έχει σήμερα είναι μια καλή επιλογή. Σίγουρα οι OLED έχουν καλύτερη εικόνα (αν και η 910 έχει θέμα με τους φωτεινούς χώρους), αλλά από την άλλη, η KS7000 είναι καλύτερη all around επιλογή και με λιγότερα χρήματα.

Μαλλον θα καταλήξω στην 920v. Θα παω μεσα στην εβδομάδα να την δω και απο κοντά με στικάκι αυτή τη φορά.
Υπαρχει κάποιος εδω που να μπορεί να μου δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του κ. Καστρινάκη που κανει καλιμπραρισμα στις οθόνες; Θα ημουν υπόχρεος!

Contact Us
Μανώλης Καστρουνής

Tel: +306944625777

Από το site του...
Εμένα μου έχει ρυθμίσει και Kuro και προβολέα με άριστο αποτέλεσμα...
Και όταν κάνω και εγώ το βήμα για την OLED πάλι θα φροντίσω να τον εμπιστευτώ...

Βέβαια επειδή ζω Κρήτη ελπίζω να είμαι τυχερός να έχει στο πρόγραμμα του κάποιο ταξίδι για κάτω...
Την ίδια γνώμη με μένα έχουν και όσοι (σύντεκνοι και μη) τον έχουν εμπιστευτεί...
Προχώρα άφοβα...

Contact Us
Μανώλης Καστρουνής

Tel: +306944625777

Από το site του...
Εμένα μου έχει ρυθμίσει και Kuro και προβολέα με άριστο αποτέλεσμα...
Και όταν κάνω και εγώ το βήμα για την OLED πάλι θα φροντίσω να τον εμπιστευτώ...

Βέβαια επειδή ζω Κρήτη ελπίζω να είμαι τυχερός να έχει στο πρόγραμμα του κάποιο ταξίδι για κάτω...
Την ίδια γνώμη με μένα έχουν και όσοι (σύντεκνοι και μη) τον έχουν εμπιστευτεί...
Προχώρα άφοβα...

Μίλησα μαζί του. Ευγενέστατος και δε φάνηκε να τον ενοχλούν οι "αρχαριες" ερωτήσεις μου. Μετά την αγορά θα κλείσω αμέσως ραντεβού!

Μόλις την αγορασα! Αλλά δεν την πήρα σπίτι επειδή υπαρχει έλλειψη! Δεν περίμενα να το ακούσω οταν πήγαινα στο κατάστημα! Θα την έχω στα χέρια μου ελπίζω σε 1 εβδομάδα απο σήμερα και μετα ειμαι και ειναι και η τηλεόραση στη διάθεση σας για οτιδήποτε θελήσετε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξέχασα να αναφέρω οτι ρώτησα και για το θεμα της εγγύησης και τα καμένα pixels (μιλάω πάντα για την 920v).
Ο υπεύθυνος της lg που ήταν παρών μου είπε οτι τα pixels στις OLED δεν καίγονται αλλα κολλάνε και κατα συνέπεια ξεκολλάνε μετα απο κάποια στιγμη. Για να θεωρηθεί ελάττωμα θα πρέπει να καούν 4 pixels.

Μάλλον ανάποδα στα είπε ο υπεύθυνος!Ποιο πολλές που βγάζουν βγάζουν καμμένα pixels!Εμένα μου έχει η 930ν ένα καμμενο κάτω αριστερά,από την πρώτη βδομάδα που την είχα πάρει πέρσι!Έκανα πολλές φασαριες για να μου την αλλάξουν και μου είχανε πει από 5 και άνω!Οπότε όπως καταλαβαίνεις τα λένε όπως θέλουν και είναι μεγάλη απάτη να έχεις σκάσει τόσα λεφτά και να σου λένε από 5 πιξελ και ανω,με την δικαιολογία ότι είναι καινούρια τεχνολογια!Όπως και να έχει καλόθεατη και απροβλημάτιστη φίλε!

Μάλλον ανάποδα στα είπε ο υπεύθυνος!Ποιο πολλές που βγάζουν βγάζουν καμμένα pixels!Εμένα μου έχει η 930ν ένα καμμενο κάτω αριστερά,από την πρώτη βδομάδα που την είχα πάρει πέρσι!Έκανα πολλές φασαριες για να μου την αλλάξουν και μου είχανε πει από 5 και άνω!Οπότε όπως καταλαβαίνεις τα λένε όπως θέλουν και είναι μεγάλη απάτη να έχεις σκάσει τόσα λεφτά και να σου λένε από 5 πιξελ και ανω,με την δικαιολογία ότι είναι καινούρια τεχνολογια!Όπως και να έχει καλόθεατη και απροβλημάτιστη φίλε!

Ο θεός βοηθός! Ο πωλητής του media μου είπε πως έχω 14 μερες περιθώριο να την επιστρέψω ως DOA οπότε αν βγει κάποιο θεμα στις αρχές είμαι κάπως καλυμμένος..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και για να είμαι 100% ακριβής, το παλικάρι της lg μου είπε πως επειδή είναι τετραχρωμία, πρέπει να καούν 4 pixels μαζί για να φανεί στην οθόνη και τότε θα την δεχτούν πίσω. Ενώ το 1 μόνο δε θεωρείται καμένο και απλά θα ξεκολλήσει με το χρόνο.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να ανακαλύψω την ποιότητα του after sales service τους!