4Κ ή Hz ??

Το sharpness δημιουργει αυτο το προβλημα, αλλα σε θέαση SD καναλιων αναγκαστικα το εχεις ανεβασμενο.
Ειναι που ειναι θολη η εικονα στο SD, αν το μειώσεις, δεν θα βλεπεται.

Re: Απάντηση: 4Κ ή Hz ??

Θα πρότεινα (για 3η φορά στο παρόν thread Verde :) να κοιτάξεις και για τις Sony 55W805B (μαύρο πλαίσιο) και 55W815B (ασημί πλαίσιο). Έχουν μέτριο 3D και smart κομμάτι, αλλά συνδυάζουν τηλεοπτική επεξεργασία Sony (X-Reality Pro) και panel VA, και μάλλον αποτελούν την καλύτερη πρόταση για τηλεοπτικό σε αυτήν την κατηγορία από τις τηλεοράσεις του '14.
Όσο για την H7000 είναι φανερό ότι έχει 'τσιμπημένη' την sharpness ρύθμιση (οξύτητα) αλλά δεν είναι σίγουρο ότι η μείωση της θα βελτίωνε τα πράγματα καθώς μπορεί να γίνει πιο θολή η εικόνα. Μια ρύθμιση ανάμεσα στο 1/4 και 1/2 της μέγιστης ίσως διόρθωνε λίγο τα πράγματα.

09d9255de916e43ea0dcfaee35c25bf0_8644.jpg

Redemption σε ευχαριστώ αλλα Δυστυχώς όσο κι αν έψαξα δεν εχω βρει σε κανένα κατάστημα ανοιχτή αυτη την TV... Αν ξέρεις κάποιο μαγαζί που την εχει ανοιχτή και να παίζει τηλεοπτικό εδω στην Αθηνα πες μου για να παω.
την έχουν μονο σε καποια μαγαζιά στα stand της SONY που επίτηδες οι εταιρειες δεν αφεινουν να παίξει κανονική τηλεόραση!!!!
Οποτε δεν μπορώ να αγοράσω TV που παίζει UHD video απο blue ray σε έξοδο HDMI αν δεν δω τι ψάρια πιάνει σαν κανονική τηλεόραση... Γιατι δεν θέλω να κλαίω τα λεφτά μου!

Πάρε ένα usb μαζί σου, με υλικό χαμηλής ανάλυσης. Παρόμοια αποτελέσματα θα έχεις στην εικόνα και στο τηλεοπτικό.

Ναι είναι ένα θέμα αυτό. Απ'ότι βλέπω έχει εξαντληθεί εν' όψει των νέων τηλεοράσεων που αναμένονται, από τις περισσότερες αλυσίδες. Φυσικά δεν μπορείς να πάρεις γουρούνι στο σακί, γιατί μετά θα είναι αργά. Δοκίμασες να μειώσεις την οξύτητα (ή ευκρίνεια, δεν θυμάμαι πως λέγεται) στην H7000;
Αναμένεται και η νέα σειρά W805C, αλλά θα αργήσει μάλλον να πέσει σε λογικά επίπεδα η τιμή της από ότι φαίνεται και στο link εδώ

Αναμένεται και η νέα σειρά W805C, αλλά θα αργήσει μάλλον να πέσει σε λογικά επίπεδα η τιμή της από ότι φαίνεται και στο link εδώ

Θα έχει android αυτή ή θα σέρνεται το smart tv και το media player σαν τα περυσινά μοντέλα?

Οι Android (lollipop) tv Sony 2015 για αρχή αναπαραγωγή μέσα από MX player, VLC...

Τα μοντέλα του 2014 καλά είναι στο πλήθος αναπαραγωγής αρχείων.

Να υποθέσω οτι αν κάποιος βλέπει τα κανάλια digea μέσω της nova τοτε όλη η κουβέντα που γινεται περί επεξεργασίας τηλεοπτικού και Sony >> Samsung παύει να ισχύει;

Πάρε ένα usb μαζί σου, με υλικό χαμηλής ανάλυσης. Παρόμοια αποτελέσματα θα έχεις στην εικόνα και στο τηλεοπτικό.
Πως μπορω να γραψω απο samsung τηλεοπτικο προγραμμα σε usb stick??
χρειαζεται καποιο προγραμμα??

Πως μπορω να γραψω απο samsung τηλεοπτικο προγραμμα σε usb stick??
χρειαζεται καποιο προγραμμα??
Αν μιλάς για εγγραφή από το δικό της ψηφιακό δέκτη, ο πιο απλός τρόπος είναι να πατήσεις το rec και τη πρώτη φορά σε οδηγεί μόνη της για το τι πρέπει να κάνεις για να μπορεί να γράψει.

καλησπέρα παιδία ψάχνω και γω νέα τηλεόραση κυριως για gaming se ps4 γυρω στα 300 ευρω επειδη την θέλω για το δωμάτιο το πολυ 32'' θα ελεγα για αποσταση 2-2.5 μ. καπου εκει τι μου προτεινετε; θελω να δω καποιες ιδεες και μετα να ψαξω συγκεκριμενα τα χαρακτηριστικα τους και να καταληξω
περιμενω απαντηση :)

Στα 2.5 μέτρα και με HD υλικό, μάλλον μκρή θεωρείται μια τηλεόραση 40"...

καλησπέρα παιδιά,ψάχνομαι κι εγω για αγορά νέας τηλεόρασης και εχω μπερδευτεί πάρα πολύ....ε'ιμαι έτοιμος να πάρω αυτή ( LG-55UF7707 ) αλλα συνεχώς ψάχνομαι.Απόσταση έχω 3,50 με 4,00 μέτρα και την θέλω για μπάλες στο otetv και ταινίες (κανα προ καμια φορά απο λάπτοπ) και πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω αυτα τα λεφτά η να πάρω με τα ίδια και ενα homecinema μαζί με μια τηλεόραση FHD.

καλώς σας βρήκα.Θεωρείς οτι γι αυτή την απόσταση δεν αξίζει το 4κ?

Σαφώς και δεν αξίζει, αφού δεν θα διακρίνεις την διαφορά από full HD σε 4K και με την προϋπόθεση ότι προβάλλεται υλικό τέτοιας ανάλυσης στην τηλεόραση.