4k tv μεχρι 50''....απόψεις

Οι W805 και η H6670 είναι οι 2 προτεινόμενες επιλογές σου λόγω τιμής. Στη θέση σου θα πήγαινα σε ένα κατάστημα και θα ρωτούσα ποιά απ τις 2 υπάρχει "σφραγισμένη" γιατι η προσφορά τους είναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα καταστημάτων και κάποιες απο αυτές μπορεί να είναι εκθεσιακές ή ανοιγμένες.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα αλλά μακριά απο την samsung που έχεις link γιατί είναι "εκθεσιακή" (και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερα καλή τιμή για εκθεσιακή). Αν ήταν "καινούργια" στο κουτί σε αυτή την τιμή τότε ναι...
Επίσης να προσθέσω οτι ο ενσωματωμένος media player των SONY (αν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιείς) υπολείπεται πολύ των samsung, lg.

Όλοι βλέπω να λέτε για τον player της SONY.Δλδ τι λιγότερο έχει από τους ανταγωνιστές;Μην ακούσω σαν επιχείρημα το φόντο των υποτίτλων.
Με mkv και mp4(που αποτελούν το 99,9% των αρχείων) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

παιζει να καταλαβω διαφορα στην εικονα μεταξυ των 2 sony που ειναι 400 και 800hz ???
θα μου δειξει καπου καποια αδυναμια αυτη με τα 400hz ????
οσο αφορα αυτο με το media player ειμαι εντελως ασχετος,το να συνδεονται ασυρματα και να βλεπω ταινιες μεσω του pc που τις εχω ηδη δεν παιζει ???
ευχαριστω για τις απαντησεις...

Απολύτως καμία διαφορά δε θα παρατηρήσεις.
Εδώ φαντάσου πως οι τηλεοράσεις με 200hz πραγματικά,δεν έχουν ουσιαστικά διαφορές από αυτές με 100hz.Οπότε μην ψάχνεις για διαφορές μεταξύ ίδιων τηλεοράσεων στα hz.Τα 400 και τα 800 και τα 600 που είναι η δική μου,είναι για τις εταιρίες και τον ανταγωνισμό μεταξύ τους.
Φυσικά και μπορείς να στριμάρεις ταινίες από τον υπολογιστή σου,εφόσον βέβαια η τηλεόρασή που θα πάρεις,υποστηρίζει dlna.
Αν όχι όλες,το 99% των τηλεοράσεων σήμερα υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα,όπως φυσικά και οι SONY που κοιτάς.

Thanks Yperion!

Χμμ δεν είναι και πλήρως συμβατή με Netflix λόγο απουσίας Hevc...
Γενικά η αγορά 4K αυτή την εποχή νομίζω ότι δεν συμφαίρει.