4k tv

Απο το να παρεις μια 49αρα 4k στα 50hz μπορεις να παρεις μια καλη 55αρα στο 1000αρικο και σε 3-4 χρονια που θα εχουν φτασει σε καλο επιπεδο η 4k οπως και να υπαρχει υλικο με 800-900 θα παρεις μια πολυ καλυτερη 55αρα uhd που θα αξιζει και θα ειναι futureproof

Σωστα αλλα σε αυτα τα 3-4 χρονια αναμονης που γραφεις εγω εχω να προσθεσω αλλα 6-7 που περιμενω με την HD ready μου για το next best thing και τωρα που ηρθε και με αισθητη διαφορα απο αυτες που εχω και με τιμη προσιτη που να δικαιολογει την αγορα της μου ειναι δυσκολο να περιμενω και αλλο.
Σας ζαλισα λιγο,thnx ολους θα περιμενω προς το παρον μεχρι νεωτερας.:smash:

Φοβαμαι οτι μολις φθηνυνουν τα ΤΝ panels θα χουν βγει τα ΤΝ+ panels με εξτρα κοκο.
Αστειευομαι.
:D

Καποια γνωμη για την LG 40UB800V 40'' LED ULTRA HD 4K SMART TV WIFI στα 499 ευρω για κρεβατοκαμαρα;;;

Ειναι 40αρα ναι αλλα εμενα θα μου φανει αισθητη η διαφορα επειδη προερχομαι απο μικροτερες ιντσες, εχει HDMI 2 και HDCP κατι οποτε ειμαστε καλυμμενοι,anyway περα απο το μεγεθος εχουμε κατι που να μετανειωσω αργοτερα που την πηρα.:)

Μην πιστευεις οτι διαβαζεις,ο καθεις γραφει οτι του κατεβει.

Καποια γνωμη για την LG 40UB800V 40'' LED ULTRA HD 4K SMART TV WIFI στα 499 ευρω για κρεβατοκαμαρα;;;

Ειναι 40αρα ναι αλλα εμενα θα μου φανει αισθητη η διαφορα επειδη προερχομαι απο μικροτερες ιντσες, εχει HDMI 2 και HDCP κατι οποτε ειμαστε καλυμμενοι,anyway περα απο το μεγεθος εχουμε κατι που να μετανειωσω αργοτερα που την πηρα.:)

Θα μετανιώσεις: Για το IPS panel, που δείχνει όλα του τα ελαττώματα και κανένα απ τα προτερήματα στη χρήση που το προορίζεις
Για τα 50Hz, που με τα χρήματα που έδωσες μπορούσαν να είναι 100
Για τα χρόνια που θα βλέπεις το υπάρχον υλικό σε σαφώς χειρότερη ποιότητα απο αυτή που θα μπορούσες αν είχες πάρει κάτι άλλο.
Για το ότι όταν αρκετό υλικό γίνει 4K η εικόνα που θα βλέπεις θα δείχνει ξεπλυμένη μπροστα στις τηλεοράσεις που θα κυκλοφορούν τότε.
Για το ότι θα σου έχει χαλάσει πρίν έρθει η ώρα να εκπέμψουν σήμα 4Κ τα τηλεοπτικά κανάλια.
Αν θες μια καλή TV για το υπνοδωμάτιο πάρε μια Samsung 40H6xxx

Eυχαριστω για τις πληροφοριες,θα το σκεφτω πολυ καλυτερα.

Θα μετανιώσεις: Για το IPS panel, που δείχνει όλα του τα ελαττώματα και κανένα απ τα προτερήματα στη χρήση που το προορίζεις
Για τα 50Hz, που με τα χρήματα που έδωσες μπορούσαν να είναι 100
Για τα χρόνια που θα βλέπεις το υπάρχον υλικό σε σαφώς χειρότερη ποιότητα απο αυτή που θα μπορούσες αν είχες πάρει κάτι άλλο.
Για το ότι όταν αρκετό υλικό γίνει 4K η εικόνα που θα βλέπεις θα δείχνει ξεπλυμένη μπροστα στις τηλεοράσεις που θα κυκλοφορούν τότε.
Για το ότι θα σου έχει χαλάσει πρίν έρθει η ώρα να εκπέμψουν σήμα 4Κ τα τηλεοπτικά κανάλια.
Αν θες μια καλή TV για το υπνοδωμάτιο πάρε μια Samsung 40H6xxx

+1!

Toυλαχιστον δεν θα ξαναδουμε το "Και τι θα βλεπεις στην 4Κ" απο εδω και περα.

Link

Ακριβως χριστουγεννα το πιθανοτερο να τα δουμε.:)

LINK
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Καλύτερα όμως μέχρι να δούμε, κράτα μικρό πολύ μικρό καλάθι, γιατί τα κεράσια που θα μπορείς να βάλεις μέσα δε τα βλέπω ούτε αρκετά ούτε ώριμα.
Μακάρι να κάνω λάθος και βέβαια ας ελπίσουμε τα 4Κ player να μπορούν να παίξουν και σχετικά αξιόλογα τα HD & SD υλικά που έχουμε όλοι και σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Δεν νομιζω οτι ειμαστε στο ελπιδα πλεον,ειναι γεγονος οτι θα κυκλοφορησουν τα ηδη ανακοινωθεντα μηχανηματα,προφανως καποιοι φιλοι για να πειστουν θα πρεπει να το δουν στα ραφια ,λιγο υπομονη για αυτο και καλες 4Κ θεασεις!

Nikx το 4κ το περιμενω και γω σαν τρελος...

τον ιανουαριο του 2007 ειχα παρει την Sony KDS-55A2000 (Full HD - Οπισθιας προβολης) που ηταν καλη αλλα δεν ηταν Flatscreen, δυο χρονια μετα υπαρχαν plasma με καλυτερη ποιοτητα στην ιδια τιμη και στα 100hz. Μετα αφου ειχα μαθει απο το λαθος μου και αφου περιμενα 4 χρονια το 2011 πηρα την Samsung 58-c6500 (Full HD - Plasma) η οποια ηταν και 600ε φθηνοτερη και μεγαλητερη και πολυ πολυ καλυτερη στην εικονα. επειδη δεν θελω να την ξαναπατησω οπως τοτε (2007) αλλα και επειδη με τρωει και μενα το χερι μου, θα παρω ενα 28ρι 4Κ IPS monitor με hdmi 2.0a τα χριστουγεννα, θα το κολλησω κυριολεκτικα πανω στην φατσα μου και ΔΕΝ θα παρω τηλεοραση για τουλαχιστον 2 χρονια. Σωστα σε συμβουλευουν ολοι στο νημα ΚΡΑΤΗΣΟΥ-ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (και παρε ενα 4Κ monitorακι αν δεν την παλευεις.....ετσι για να ξεχαστεις βρε αδερφε:flipout:)

Xαχαχα,δινω διορια μεχρι τις γιορτες να βγει ενα καλο πακετο,παραπανω δεν εχει,η ζωη ειναι μικρη.D