4μετρο κάτοπτρο LS4000

Θα βαλεις και δεύτερο μοτερ για πάνω-κάτω Γαβριήλ;
Χρήστο ...που βρισκεις 52αρι actuator?

Re: Απάντηση: LS4000

Γαβριήλ, αναγκαστικά θα ανεχτείς τον θαυμασμό μας, γιατί κι εγώ συντάσσομαι με την άποψη όσων ευχήθηκαν!
Αν ήσουν στην Κρήτη ή στην Ρόδο μια τέτοια ανακοίνωση θα περνούσε μάλλον στα ψιλά, αλλά στα βόρεια είναι είδηση!
όντως έχεις απόλυτο δίκιο alex, εδώ κάτω δεν μου πολύ κάνει εντύπωση το "μεγιθος" μιας και το έχουμε συνηθισμένο, εγώ έχω 5m και νιώθω ότι έχω μικρό πιάτο !!
καλορίζικο φιλε gavril !!!:grandpa:

Last edited:
Ευχαριστώ Χρήστο!
Ας τα δει κυρίως ο Γαβριήλ γιατι με 36αρι που ειναι το μεγιστο που βρισκεις εδώ ίσως ειναι δύσκολο να κινήσει το πιάτο του (εξαρτάται και απο το βαρος του βέβαια)

Last edited by a moderator:
Γαμπρε μη μασας για την εγκατασταση κατι θα γινει.Αρκει να γινει συντομα ....:a0210::a0210::a0210:

Αυτό αν το βάζαμε στη Γερμανία, την άλλη μέρα θα είχαμε τις αρχές στο κεφάλι μας.:violent-smiley-030:

Last edited by a moderator:
Εξαρταται που στη Γερμανια. Αν μενεις στην ακρη ενος χωριου σε οικοπεδο με σπιτι δικο σου και τα πας καλα με τους γειτονες σου δεν σε ενοχλει κι εδω κανεις. Επειδη ομως πολυ λιγοι εχουν τις πολυτελειες αυτες σε τουτη τη χωρα ειναι πολυ δυσκολο. Παντως τοσο χαλια οπως στην Αγγλια δεν ειναι τα πραγματα. Α και που να σου ερθει το LS4000 απ την Τουρκια εδω. Θα σου κοστισει πιο πολυ απ οτι να παρηγγειλεις μια αμερικανικη κεραια.

Στην Γερμανια - και εδω πρεπει να ξεχωρησουμε σε ποιο μερος - αλλοι θα ταν οι δορυφοροι που θα βοηθουσε το 4μ οπως ο Badr 6 και ο W4 Russia Beam. Για τις δεσμες του Ισραηλ απο 4W μπορει να μην φτανει καν. Εκει που θα κανε το θαυμα του θα ταν πολλοι C-Band δορυφοροι οπως 38Ε/68.5Ε/78.5Ε.

Χρηστο οντως αυτο το παρατηρησα κι εγω πριν απο10 μηνες οταν πηγα για πρωτη φορα στη Γερμανια (ΕΣΣΕΝ).Πιατο πανω απο 1μ δησκολα εβλεπα,πολη αραια 1,2 και καθολου πανω απο 1.4Τα 80cm,με εκαναν εντυπωση λες και εινε ολοι τους συνενοημενοι το90% ειταν μαρκας skystar με αυτες τις πλαστικες βασεις ,και βεβαια ολα χρωμα μαυρα σαν τις σκεπες τους.Επισεις τα πιο πολα καταστηματα στην περιοχη τα κατειχαν Τουρκοι.:chinscratch::chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Αυτη διστυχως φιλε μου ειναι η πραγματηκοτητα για την πλειοψηφια του κοσμου που ζει σε ενοικια στις μεγαλουπολεις εδω. Πρεπει να εισαι ευχαρηστημενος αν σε αφηνουν να λαμβανεις τα κρατικα καναλια τα οποια πληρωνεις ηδη ακριβα (51 το τριμηνο) δορυφορικα και δεν σε αναγκαζουν να δεινεις και αλλο νταβατζιλικη για την καλωδιακη που ειναι αιωνες πισω. Για οσους θελουν να παρουν μια γευση το πως φαινεται το περιβαλλον στο κεντρο, ριχτε μια ματια σ' αυτο εδω.

Παιδια εδω στην Ελλαδα εχουμε 1000 καλα και 1 κακο σας αφηνω να το φηλοσοφισετε ,χαιρετισματα στη ξενιτια :fahne90::fahne90::fahne90::fahne90:-bye-

Γαβριήλ:crown: καλορίζικο δημιούργησες συνωστισμό (με την καλή έννοια). Άντε να ανεβάσεις και καμια photo όταν θα είναι έτοιμο για να μας τρελάνεις όλους καλά-καλά. Ο φίλος σου από Ηράκλειο. :aktion033::aktion033::aktion033:

Γαβριηλ μηπως υπαρχει κανα νεο περι της εγκαταστασης ? Ενδιαφερεται ενας γνωστος Ιταλος DXer να αποκτησει την LS5000 αν βγει πραγματι η δικη σου LS4000 καλη. Να προσθεσω οτι ειναι κατοχος μιας Prodelin 3.70m και τις Famaval 230-310 δεν τις θεωρει τοσο αποδοτικες για το μεγεθος τους.

Πολλα χαιρετισματα -bye-

Χρηστο καλησπερα!
Μαλλον λιγο θα το καθυστερησω το θεμα αυτο διοτι εχω μπλεξει με ιστοριες για την πλακα που θα φτιαξω πανω στο σπιτι!Εκει προοριζω να στησω το 4μετρο!Επισης να σου πω οτι βρηκα ακρη με 52 actuator περιπου στα 370 ευρω μαζι με μεταφορικα απο Αμερικη και μαλλον θα το παραγγειλω!
Παντως παρα τις προσπαθειες μου ο measat 91,5 με τα πακετο bigtv αρνειται πεισματικα να βγει με το 3,1μ και dm800!Ενω το sundirect βγαινει κανονικα
και με το 2,3μ!Για τον Coviello μιλας στο post?
Φιλικα gab

O Measat θα σου βγει σιγουρα με το ...τέρας, υπάρχει μερική λήψη σε τρίμετρο μονοκόμματο ανατολικά της Θεσ/νικης

Α καταλαβα. Απλα καθε φορα που μιλαμε με ρωταει αν προχωρησες. Γιατι το χει παρει πολυ θερμα το πραμα και δεν του φτανει η 3.70μ πια. Για σημαντικες διαφορες πρεπει να ανεβει στα 5μ και ξερεις ποσο πανε οι απο ΗΠΑ μερια ανακλαστηρες. Δεν προκειται για τον Coviello αλλα για τον Paolo Grandicelli: http://web.dxsatcs.66.sk/php66/index.php?str=5&spr=16
Εχει ορατο πεδιο απο 61.5W-93.5E. Εσυ εισαι μεχρι στιγμης ο μονος που βασιζεται μιας και κανεις κατοχος απο Τουρκια μεχρι τωρα εχει δειξει ενδιαφερον να απαντησει λεπτομερως οπως εσυ σε δυσκολους δορυφορους. Αν θελεις μπορω να σας φερω σε επαφη.