4ο Κανναβικό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ

Στο κτίριό μου που έκανα μια βόλτα και έχουμε τις περισσότερες ζημιές και υπάρχουν αρκετοί βανδαλισμοί όπως και "εικαστικές παρεμβάσεις". Ευτυχώς τα "ψώνια" ήταν μετρημένα αν και καταστράφηκαν αρκετά πράγματα (πχ ήταν χύμα αρκετές οθόνες lcd σε σπασμένη αίθουσα που δεν τις πήρανε, ενώ θα μπορούσαν πολύ εύκολα). Άκουσα και κάποια νούμερα για 70.000 ευρώ καταστροφές που από την ως τώρα εικόνα είναι μάλλον υπερβολικό (αν και πρέπει να τσεκάρω και σε άλλα κτίρια τι έγινε).

Επίσης ένα πράγμα που με πείραξε πολύ. Ήταν αρκετοί εδώ που δήλωναν οικολόγοι. Προφανώς καλά έκαναν και καθόντουσαν στα γρασίδια σε παρέες και χαιρόντουσαν το πράσινο της σχολής. Όμως τι ήθελαν τουλάχιστον ένα όχημα πάνω στα γρασίδια όταν υπήρχαν διαθέσιμες δεν ξέρω και εγώ πόσες εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης διαθέσιμες, μερικές λιγότερα από 30 μέτρα μακριά από το σημείο που το άφηναν...

να και μερικές φώτο από μέσα,,,,το graffiti είναι σε εξωτερικό χώρο και καλύπτει παλαιότερα υβριστικά συνθήματα παντός φύσεως

AAA1079-1.jpg

AAA1097.jpg

AAA1084.jpg

AAA1099.jpg

οι αγελάδες είναι μόνιμοι θαμώνες

AAA1043.jpg

AAA1080.jpg

τώρα για τους βανδαλισμούς επειδή ρώτησα άτομα που ήταν κάτι σαν υπεύθυνοι για το χώρο προκλήθηκαν από τρίτους και μάλλον πληρωμένους γι αυτή τη δουλειά........

σε κάποιους μάλλον δεν αρέσει να γίνεται κάτι που υπάρχει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες

Το ποιος προκάλεσε τους βανδαλισμούς είναι μεγάλη κουβέντα. Πάντως πρώτη επίσημη εκτίμιση για τις ζημιές είναι κοντά στα 30.000 ευρώ.
Και δεν πιστεύω ότι οι βανδαλισμοί έγιναν επειδή γινόταν το συγκεκριμένο φεστιβάλ, δηλαδή ότι μπορούσαν να συμβούν και κατά τη διάρκεια οποιοδήποτε άλλου...

προκλήθηκαν από τρίτους και μάλλον πληρωμένους γι αυτή τη δουλειά........

να ρωτήσω, πληρώνει καλά αυτή η δουλειά?
Γιατί βγάζω νεύρα τελευταία, οπότε ίσως είναι ιδανική ευκαιρία να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

να ρωτήσω, πληρώνει καλά αυτή η δουλειά?
Γιατί βγάζω νεύρα τελευταία, οπότε ίσως είναι ιδανική ευκαιρία να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να σου απαντήσω στο ερώτημα αυτό...αλλά έχω και εγώ μια ερώτηση γιατί δεν άκουσα λεπτομέρειες από το συμβάν αυτό....

συνελήφθη κανείς από αυτούς που τα έσπασαν στα πέριξ όπου και έγιναν οι οδομαχίες η πάλι τους ξέφυγαν??:chinscratch:

μα φυσικά το ίδιο θεατρικό έργο ανεβαίνει χρόνια και οι πράξεις του γνωστές, δεν αντιλέγω... όμως ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

μα φυσικά το ίδιο θεατρικό έργο ανεβαίνει χρόνια και οι πράξεις του γνωστές, δεν αντιλέγω... όμως ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

δεν παίρνω το μέρος κανενός...

γενικότερα αν και νευρικός και εγώ μισώ την βια απ όπου και αν προέρχεται...

δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι τόσα χρόνια και σε διάφορα γεγονότα από τον αγώνα πρόσφατα των φοιτητών μέχρι το παρών φεστιβάλ και την συναυλία των Beastie Boys πέρσι αν θυμάμαι καλά, ότι όλες αυτές και πολλές άλλες οργανωμένες εκδηλώσεις βίας δεν είναι στημένες από κάπου ...

είναι παραπάνω από οφθαλμοφανές....

στο συγκεκριμένο φεστιβάλ πήγα την δεύτερη μέρα και έφυγα σχετικά νωρίς γιατί βαρέθηκα....παρόλα αυτά δεν είδα κάποιον να έχει άγριες διαθέσεις.....

είδα από μωρά με τους γονείς τους μέχρι 65αρηδες.....και μιλάμε για 5000 κόσμο τουλάχιστον...

είδα πάγκους με βιβλία ,,πάγκους με ρούχα και αυτοσχέδια κοσμήματα από ξύλο και σπάγκο...πάγκους με σουβλάκια,,,,σκηνές με live μουσική και γενικά είδα κόσμο που πήγε εκεί να περάσει καλά με κατι το διαφορετικό...

Re: Απάντηση: 4ο Κανναβικό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ

Μπά ..πού νά πιαστούν αυτοί.. Αυτοί κινδύνευαν μόνο από τά...ελικόπτερα:jester:

μάλλον δεν κατάλαβες....τα ελικόπτερα άλλα ψάχνουν,,,αυτοί που τα σπάνε είναι νόμιμοι...-bye-

Εγω παντως δεν εχω δει κανεναν να καπνισει τσιγαρακι και μετα να εχει ορεξη να σπαει, να καιει και να τρεχει

Απάντηση: Re: 4ο Κανναβικό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ

Εγω παντως δεν εχω δει κανεναν να καπνισει τσιγαρακι και μετα να εχει ορεξη να σπαει, να καιει και να τρεχει
Πέσ'τα χρυσόστομε!! Βρέθηκε ή λύση δηλαδή γιά τήν πολυπόθητη "κοινωνική ειρήνη"