4SEVENS

Για τα χαρακτηριστικά του δικαιολογεί θα έλεγα τη τιμή του. Πάντως τώρα που βγήκε το S12 μπορώ να πάρω με την άνεσή μου το ΤΚ35! ε 100+ δολλάρια λιγότερο βγαίνει συνυπολογίζοντας το εξτρά κόστος μπαταριών και φορτιστή! Βέβαια οι μπαταρίες του φαίνονται καλές ίσως πάρω καμιά για κανά πείραμα!

Re: Απάντηση: 4SEVENS

διαθεσιμος και ο φορτιτης 4 sevens (25 δολλαρια) - http://www.4sevens.com/product_info.php?cPath=53_434&products_id=2582
πολυ ακριβα τον εχει. και φορτιζει μονο μια μπαταρια!

ναι αλλα με τις επιλογες βολταζ, μεγεθους και ρευματος φορτισης ειναι σχεδον στα μισα λεφτα και δινει κατι περισσοτερο απο τον Pila

Η πρώτη δόση από το φάρμακο για την αρρώστια που λέγεται flashaholic ήρθε. Και το όνομα αυτού Qmini X 123 :Banane0: . Είναι ο πρώτος μου πραγματικός φακός και είμαι εντυπωσιασμένος. Πολύ μικρός και ισχυρός. Άντε να δούμε τώρα πότε θα κάνω την επόμενη αγορά που θα είναι ένας Zebralight H51..........

Κοίτα, αρχικά περιμένω να νυχτώσει εντελώς για να δω τί παίζει στο απόλυτο σκοτάδι. Μέρα που τον δοκίμασα μέσα στο σπίτι με άπλετο εξωτερικό φως έπαθα πλάκα (στη μεσσαία και μεγάλη σκάλα φυσικά γιατί η άλλη είναι πολύ χαμηλή). Πολύ compact μέγεθος, με ωραία στιβαρή αίσθηση παρά το μέγεθός του. Χαρακτηριστικά μου έκανε εντύπωση όταν τον βίδωσα-ξεβίδωσα για να βάλω τη μπαταρία, μου έκανε εντύπωση πόσο ωραία αίσθηση είχε (σφιχτός όσο πρέπει). :2thumb22sup: Επίσης τα κρυφά mode είναι καλά κρυμμένα και αυτό μου αρέσει, μη μπαίνει με το παραμικρό σε SOS, Beacon, Strobe mode. Α και ακόμα ένα σημαντικό για την κατηγορία του και τη χρήση που τον θέλω, είναι ότι πάντα (αν περάσουν λίγα δευτερόλεπτα κλειστός) ξεκινάει από τη χαμηλή σκάλα.
Γενικά μέχρι τώρα πολύ ικανοποιημένος, αν και να ξαναπώ ότι είναι ο πρώτος μου φακός από τις σοβαρές εταιρείες του χώρου. Ξεκίνησα από χαμηλά. Μην πάρω κανέναν φάκο πανάκριβο, με super χαρακτηριστικά στην αρχή και ξενερώνω με οτιδήποτε άλλο........ :HTEHETH63: (λέμε τώρα).
Αν θές κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία πες μου. Αργότερα θα βγάλω και κάποιες photos.

Αρχικά με την CR123A που είχε η συσκευασία. Τώρα ψάχνω να δω από πού θα αγοράσω καμιά μπαταρία και να μη δώσω 3,5 ευρώ για κάθε μία :fahne90: (αν έχεις να προτείνεις και κανένα μαγαζί εντός ή εκτός). Αλλιώς παίζει να παραγγείλω από 4sevens μία δεκάδα να τις πληρώσω 1 ευρώ τη μία.
Για RCR θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή για να δω απόδοση στο mini, αλλά για συνεχή χρήση δε νομίζω, άνθρωποι είμαστε........ :ernaehrung004: :food-smiley-005: , μην ψάχνω για LED μετά.

4SEVENS Quark Mini 123 Titanium

Παρέλαβα πριν λίγο τον Quark Mini 123 Titanium (R5), μαζί με 10 x CR123A που παρήγγειλα την προηγούμενη Παρασκευή απογευμα!!! (Atlanta-Λαρισα 7 μέρες)

Να σας πω στα γρήγορα οτι είναι κουκλί! Απίστευτη ποιότητα, δεν συζητώ για φώς (189 Lumens OTF)!
Εχει δυο θέματα τα οποία είναι σε γνώση του αγοραστή:
α. Χάνει την γυαλάδα, ειδικά αν τον έχεις στα κλειδιά (ομως υπάρχουν πολλοί που "αφαιρούν" αυτήν την γυαλάδα με Scotch Brite πράσινο, το σκέφτομαι και γώ.)
β. Εχει λίγο "τριξιμο στο βίδωμα (αντιμετωπίζεται απ' ότι διάβασα, πρόκειται να το δοκιμάσω)

Είναι από clearance που έχει ο 4Sevens, βγαίνει στα $51 (εχει ακόμη μερικούς Mini ΑΑ Ti στα ίδια χρήματα και μερικους Mini CR2 Ti, με 15 μπαταρίες, στα $79)

P1010563.JPG

Απάντηση: 4SEVENS Quark Mini 123 Titanium

Παρέλαβα πριν λίγο τον Quark Mini 123 Titanium (R5), μαζί με 10 x CR123A που παρήγγειλα την προηγούμενη Παρασκευή απογευμα!!! (Atlanta-Λαρισα 7 μέρες)

Να σας πω στα γρήγορα οτι είναι κουκλί! Απίστευτη ποιότητα, δεν συζητώ για φώς (189 Lumens OTF)!
Εχει δυο θέματα τα οποία είναι σε γνώση του αγοραστή:
α. Χάνει την γυαλάδα, ειδικά αν τον έχεις στα κλειδιά (ομως υπάρχουν πολλοί που "αφαιρούν" αυτήν την γυαλάδα με Scotch Brite πράσινο, το σκέφτομαι και γώ.)
β. Εχει λίγο "τριξιμο στο βίδωμα (αντιμετωπίζεται απ' ότι διάβασα, πρόκειται να το δοκιμάσω)

Είναι από clearance που έχει ο 4Sevens, βγαίνει στα $51 (εχει ακόμη μερικούς Mini ΑΑ Ti στα ίδια χρήματα και μερικους Mini CR2 Ti, με 15 μπαταρίες, στα $79)

View attachment 64042
Θα έλεγα τον καθαρισμό με το Scotch Brite να τον αποφύγεις μήπως του κάνεις ζημιά.Για το τρίξιμο καθάρισε καλά τις σπείρες και πέρνα του ενα καλό λιπαντικό.

Απάντηση: 4SEVENS Quark Mini 123 Titanium

Θα έλεγα τον καθαρισμό με το Scotch Brite να τον αποφύγεις μήπως του κάνεις ζημιά

Ειδα χτες στο CPF κάποιον που είχε τρίψει με πράσινο Scotch Brite τον Titanium, αφαιρώντας την γυαλάδα (εγινε περίπου σαν τον Satin Titanium που πουλάνε τώρα) και μου άρεσε πολύ η ιδέα!!!

Θα τον αφήσω μάλλον λίγο να φθαρεί από την χρήση και θα το δοκιμάσω αργότερα...

Απάντηση: Re: 4SEVENS

περίπου...
αυτός που έβαλες λινκ είναι ο νέος S2 με Satin Titanium finish
Σε πολλά μοντέλα πλέον η 4Sevens μετράει την φωτεινότητα σε ANSI Lumens ενω σε αρκετά παλαιά είναι OTF Lumens...
To 189 (OTF) που έγραψα πιθανότατα θα αντιστοιχεί σε (135-7% - διαφορά από S2 σε R5) σε 126 ANSI Lumens