4SEVENS

Εδώ και περίπου 20 μέρες παρέλαβα από το 4sevens τον Quark MiNi AA², S2. Πραγματικά η σχέση απόδοση / τιμής είναι εξαιρετική για αυτό το προϊόν.

Όμως το tailcap δεν βίδωνε σωστά. Έπρεπε να το πατήσεις για να βιδώσει και τα πάσα έπιαναν πολύ λίγο. Έτσι με την λιγοστή χρήση τα πάσα χάλασαν με αποτέλεσμα το tailcap να μην σφίγγει και ο φακός να μην ανάβεις.

Μετά από συνεννόηση με το 4sevens σήμερα μου στέλνουν ένα καινούργιο body + tailcap. Πραγματικά οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και όταν θα αγοράσω ξανά φακό θα είναι σίγουρα απο αυτούς. Μου ζήτησαν όμως να τους στείλω πίσω το body + tailcap γράφονταν πάνω στο δέμα ένα 14ψήφιο κωδικό που στο τέλος έχει την ένδειξη "ecs".

Το θέμα είναι ότι δεν έχω ξαναστείλει δέμα στην Αμερική και δεν ξέρω τίποτα. Δηλαδή τα μεταφορικά πόσα είναι; Υποθέτω θα πληρώσουν αυτοί! Γίνεται όμως να στείλεις δέμα στην Αμερική με έξοδα παραλήπτη; Μήπως έχει να κάνει ο μυστηριώδης αυτός αριθμός;

Για βοηθήστε ρε παιδιά!!!!

Βάλτα σε ένα μικρό φάκελο με φουσκάλες, απλά εξωτερικού θα σου πάρει 2-3 ευρώ!Δε ξέρω αν γίνεται να τα πληρώσουν αυτοί, πάντως δεν είναι δα και τρελλό πόσο για κάτι τέτοιο!

Αν μιλάμε για τόσο μικρό ποσό εννοείται ότι θα το πληρώσω και με μεγάλη μου ευχαρίστηση αφού πραγματικά είναι τόσο εξυπηρετικοί. Εγώ πίστευα ότι το ποσό θα ήταν αρκετά μεγάλο π.χ. 20 και βάλε.

Ο αριθμός που σου ζητούν να γράψεις είναι μάλλον ο Return Merchandise Authorization (RMA), ενας αριθμός επιστροφής - σαν δελτίο αποστολής ενα πράγμα, μονο που το εκδίδουν αυτοί...
Ο ergotelis εχει δίκιο, σε φάκελο με "φουσκες' να το στείλεις, κάτω από 200γραμ. είναι, απλό θα στοιχίσει γύρω στα 4 ευρώ ή συστημένο (τετοιο θα διάλεγα εγώ, να έχω επιβεβαίωση) γύρω στα 7 ευρώ...

Τωρα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να σου "πιστώσουν" και το ποσό των ταχυδρομικών...!!!

Re: 4 SEVENS FLASHLIGHTS

cool ειναι λιγο πολυ προς το μπλε. Δεν με βολευουν αλλα χρησημευουν. Το natural νομιζω πως ειναι το καλυτερο. Τελικα εκανα την παραγγελια για το warm μαζι με κατι αλλο που ειναι δωρο για ενα φιλο απο εδω μεσα που με βοηθησε σε κατι.

Για να δουμε το warm λοιπον. To αλλο ειναι σε cool.

Ελπιζω να φτασουν ολα καλα και στην ωρα τους.

Δεν ξαναβγαλανε neutral ? κοιταζω για καναν quark 123 ή κατι τετοιο αλλα στερεψανε....

Απάντηση: Re: 4 SEVENS FLASHLIGHTS

Δεν ξαναβγαλανε neutral ? κοιταζω για καναν quark 123 ή κατι τετοιο αλλα στερεψανε....

Προ 15 ημερών είχαν μερικά κομμάτια, εξαντλήθηκαν σύντομα όμως...

Last edited:
Όμως το tailcap δεν βίδωνε σωστά. Έπρεπε να το πατήσεις για να βιδώσει και τα πάσα έπιαναν πολύ λίγο. Έτσι με την λιγοστή χρήση τα πάσα χάλασαν με αποτέλεσμα το tailcap να μην σφίγγει και ο φακός να μην ανάβεις.
Κατσε ρε συ.....ειναι ο μινι ΑΑ με 2 μπαταριες ετσι...τοτε γιατι ξεβιδωσες το tailcap? η αλλαγη των μπαατριων γινεται απο μπροστα στη κεφαλη....

Ναι αυτός με τις 2 ΑΑ είναι. Καταρχήν δεν ήξερα ότι η αλλαγή των μπαταριών γίνεται από την κεφαλή και όχι από το tailcap. Βέβαια στο taipcap έχει κανονικά πάσα όπως ακριβώς και στην κεφαλή επομένως δεν νομίζω να μπορείς να αλλάζεις μόνο από την κεφαλή, αλλά και από την κεφαλή. Αφού έχει πάσα το tailcap μπορείς και να το ξεβιδώσεις και μετά να βιδώσεις και πάλι, έτσι δεν είναι; Εμένα παρουσιάστηκε το πρόβλημα μετά από 2-3 φορές.

δεν ξερω εμενα μου φανηκε φσικο ετσι....

πολλοι πιθανολογουν οτι πα πασα μπηκαν για να υπαρχει προσβαση για το ελατηριο. και για πιθανη τοποθετηση διακοπτη....εμενα δεν μου φανηκε φυσικο...
θα το ξαναδω σπιτι κια θα σου πω

Παιδιά εγώ με τον miniAA2 έχω το εξής πρόβλημα..Μόλις πάω να αλλάξω σκάλα δλδ ξεσφίγγω-σφίγγω μου τρεμοπαίζει το λέντ και η επόμενη σκάλα είναι η μεθεπόμενη δλδ απο την μικρή μου πάει στην μεγάλη όχι στην μεσαία και έτσι δεν μπορώ σχεδόν ποτέ να πετύχω την σκάλα που θέλω και ειδικά να μεταβώ στο σπέσιαλ μόντ.Το κάνει απ' όπια σκάλα και να βρίσκεσαι.

Απάντηση: Re: 4SEVENS

Ναι αυτός με τις 2 ΑΑ είναι. Καταρχήν δεν ήξερα ότι η αλλαγή των μπαταριών γίνεται από την κεφαλή και όχι από το tailcap. Βέβαια στο taipcap έχει κανονικά πάσα όπως ακριβώς και στην κεφαλή επομένως δεν νομίζω να μπορείς να αλλάζεις μόνο από την κεφαλή, αλλά και από την κεφαλή. Αφού έχει πάσα το tailcap μπορείς και να το ξεβιδώσεις και μετά να βιδώσεις και πάλι, έτσι δεν είναι; Εμένα παρουσιάστηκε το πρόβλημα μετά από 2-3 φορές.
Είναι πολύ λεπτό το μέταλλο στο σημείο,και γω την πρώτη φορά που πήγα να το βιδώσω,στραβοβίδωσε αλά το πρόλαβα και μετά δεν το ξανα άνοιξα από το tailcap.

Re: Απάντηση: Re: 4SEVENS

Είναι πολύ λεπτό το μέταλλο στο σημείο,και γω την πρώτη φορά που πήγα να το βιδώσω,στραβοβίδωσε αλά το πρόλαβα και μετά δεν το ξανα άνοιξα από το tailcap.

Εμένα είμαι απόλυτα σίγουρος δεν έχει στραβοβιδώσει. Το πρόβλημα υπήρχε εξαρχής σε μικρό βαθμό, αλλά με την χρήση των 2-3 φορών μεγάλωσε.

Βέβαια το ξαναλέω ότι οι άνθρωποι στο 4sevens είναι πάρα πολυ εξυπηρετικοί και μου στέλνουν άλλο body και tailcap.

Last edited:
Re: Απάντηση: 4SEVENS

Παιδιά εγώ με τον miniAA2 έχω το εξής πρόβλημα..Μόλις πάω να αλλάξω σκάλα δλδ ξεσφίγγω-σφίγγω μου τρεμοπαίζει το λέντ και η επόμενη σκάλα είναι η μεθεπόμενη δλδ απο την μικρή μου πάει στην μεγάλη όχι στην μεσαία και έτσι δεν μπορώ σχεδόν ποτέ να πετύχω την σκάλα που θέλω και ειδικά να μεταβώ στο σπέσιαλ μόντ.Το κάνει απ' όπια σκάλα και να βρίσκεσαι.

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Πάντως πιστεύω ότι θα ήταν πιο βολικό το tailcap να ήταν με κουμπί και ας ήταν ο φακός λίγο πιο μακρύς.

Re: Απάντηση: 4SEVENS

για κανε εναν πολυ καλο καθαρισμο στα πασα με οινοπνευμα και εκει που παει το τσουνι της ματαριας με σβυστρα και ξαναδοκιμασε

Απάντηση: Re: Απάντηση: 4SEVENS

για κανε εναν πολυ καλο καθαρισμο στα πασα με οινοπνευμα και εκει που παει το τσουνι της ματαριας με σβυστρα και ξαναδοκιμασε
Τι 'πες τώρα..Αυτό ήταν Κώστα... :SFGSFGSF: :worshippy:

δουλευει ετσι?

ειναι κλασικο προβλημα λυση....

απο οσα ειπες φανηκε οτι στη διαδικασια ενεργοποιησης ειχες στιγμιαια διακοπη του ρευματος για να αλλαζει μοντ....ηταν η πρτη υποψια/πιθανοτητα