cool ειναι λιγο πολυ προς το μπλε. Δεν με βολευουν αλλα χρησημευουν. Το natural νομιζω πως ειναι το καλυτερο. Τελικα εκανα την παραγγελια για το warm μαζι με κατι αλλο που ειναι δωρο για ενα φιλο απο εδω μεσα που με βοηθησε σε κατι.
Για να δουμε το warm λοιπον. To αλλο ειναι σε cool.
Ελπιζω να φτασουν ολα καλα και στην ωρα τους.
Δεν ξαναβγαλανε neutral ? κοιταζω για καναν quark 123 ή κατι τετοιο αλλα στερεψανε....
Όμως το tailcap δεν βίδωνε σωστά. Έπρεπε να το πατήσεις για να βιδώσει και τα πάσα έπιαναν πολύ λίγο. Έτσι με την λιγοστή χρήση τα πάσα χάλασαν με αποτέλεσμα το tailcap να μην σφίγγει και ο φακός να μην ανάβεις.
Κατσε ρε συ.....ειναι ο μινι ΑΑ με 2 μπαταριες ετσι...τοτε γιατι ξεβιδωσες το tailcap? η αλλαγη των μπαατριων γινεται απο μπροστα στη κεφαλη....
Είναι πολύ λεπτό το μέταλλο στο σημείο,και γω την πρώτη φορά που πήγα να το βιδώσω,στραβοβίδωσε αλά το πρόλαβα και μετά δεν το ξανα άνοιξα από το tailcap.Ναι αυτός με τις 2 ΑΑ είναι. Καταρχήν δεν ήξερα ότι η αλλαγή των μπαταριών γίνεται από την κεφαλή και όχι από το tailcap. Βέβαια στο taipcap έχει κανονικά πάσα όπως ακριβώς και στην κεφαλή επομένως δεν νομίζω να μπορείς να αλλάζεις μόνο από την κεφαλή, αλλά και από την κεφαλή. Αφού έχει πάσα το tailcap μπορείς και να το ξεβιδώσεις και μετά να βιδώσεις και πάλι, έτσι δεν είναι; Εμένα παρουσιάστηκε το πρόβλημα μετά από 2-3 φορές.
Είναι πολύ λεπτό το μέταλλο στο σημείο,και γω την πρώτη φορά που πήγα να το βιδώσω,στραβοβίδωσε αλά το πρόλαβα και μετά δεν το ξανα άνοιξα από το tailcap.
Παιδιά εγώ με τον miniAA2 έχω το εξής πρόβλημα..Μόλις πάω να αλλάξω σκάλα δλδ ξεσφίγγω-σφίγγω μου τρεμοπαίζει το λέντ και η επόμενη σκάλα είναι η μεθεπόμενη δλδ απο την μικρή μου πάει στην μεγάλη όχι στην μεσαία και έτσι δεν μπορώ σχεδόν ποτέ να πετύχω την σκάλα που θέλω και ειδικά να μεταβώ στο σπέσιαλ μόντ.Το κάνει απ' όπια σκάλα και να βρίσκεσαι.
Παιδιά εγώ με τον miniAA2 έχω το εξής πρόβλημα..Μόλις πάω να αλλάξω σκάλα δλδ ξεσφίγγω-σφίγγω μου τρεμοπαίζει το λέντ και η επόμενη σκάλα είναι η μεθεπόμενη δλδ απο την μικρή μου πάει στην μεγάλη όχι στην μεσαία και έτσι δεν μπορώ σχεδόν ποτέ να πετύχω την σκάλα που θέλω και ειδικά να μεταβώ στο σπέσιαλ μόντ.Το κάνει απ' όπια σκάλα και να βρίσκεσαι.
Τι 'πες τώρα..Αυτό ήταν Κώστα... :SFGSFGSF: :worshippy:για κανε εναν πολυ καλο καθαρισμο στα πασα με οινοπνευμα και εκει που παει το τσουνι της ματαριας με σβυστρα και ξαναδοκιμασε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.