5.1 ολοκληρωμενο συστημα για μουσικη ?!?!?

bozboz

New member
20 June 2010
11
Γεια σε ολους! Θα ηθελα τη βοηθεια και τις αποψεις σας. Ψαχνω να αγορασω ολοκληρωμενο συστημα 5.1 με BD, το οποιο ομως η ΚΥΡΙΑ, σχεδον αποκλειστικη χρηση του θα ειναι μουσικα dvd/bd συναυλιες κλπ. Επισης, για να σας προλαβω, τα ηχεια θα πρεπει να ειναι μικρα σε ογκο για τοποθετηση στον τοιχο γυρω απο την tv, καθως υπαρχει ηδη αλλο συστημα για την μουσικη μου, οποτε δεν υπαρχει χωρος πχ για μπροστινα ηχεια δαπεδου. Ο χωρος μου ειναι 35τμ, και τα πισω δεν με ενδιαφερει να ειναι ασυρματα καθως υπαρχουν ηδη καλωδιωσεις. Μεχρι στιγμης κοιταω κατι σαν το Harman Kardon BDS800 για να σας δωσω μια ιδεα... Περιμενω τις προτασεις/σχολια σας!

Αφου έχεις καλό συστηματάκι
γιατί δεν κάνει αυτό που λέει ο Μιστερ Ρέμπελος
για να χρησιμοποιήσεις τα ήδη υπάρχοντα
και να μην πάρεις άλλα !

:afro:

Αφου έχεις καλό συστηματάκι
γιατί δεν κάνει αυτό που λέει ο Μιστερ Ρέμπελος
για να χρησιμοποιήσεις τα ήδη υπάρχοντα
και να μην πάρεις άλλα !

:afro:

Κατι δεν εχω καταλαβει??!?:nounder:
Ο σκοπος ειναι να ακουω 5.1 απο dvd/bd, πως θα γινει αν δεν υπαρχουν κεντρικο, πισω ηχεια, sub? Αντε και κραταω τον CAV (δεν λεω, για τα λεφτα του καλος ειναι, και εχει και αρκετα ρευματα), σιγουρα ομως θα πρεπει να παρω ενα σετ ηχεια 5.1, και βεβαια πηγη για bd (α, ναι, δεν το ειπα, υπηρχε μεχρι χθες ps3, αλλα... κατασχεθηκε απο 10χρονα ανηψια για δωρο Χριστουγεννων!) Και τα Harbeth θελουν ποοολυυ ρευμα, αρα δεν θα παιξουν σωστα με καποιον average AV (ασε που ειναι και ιδιαιτερα στον ηχο τους οποτε δεν θα κολλησουν με αλλα περιφερειακα), και δεν εχω σκοπο να χωσω και παρα πολλα για το ολο αυτο εγχειρημα, καπου λιγο πανω απο το 1000ρικο, γιαυτο και κοιταγα τα Harman.

Απάντηση: Re: 5.1 ολοκληρωμενο συστημα για μουσικη ?!?!?

Κατι δεν εχω καταλαβει??!?:nounder:
Ο σκοπος ειναι να ακουω 5.1 απο dvd/bd, πως θα γινει αν δεν υπαρχουν κεντρικο, πισω ηχεια, sub? Αντε και κραταω τον CAV (δεν λεω, για τα λεφτα του καλος ειναι, και εχει και αρκετα ρευματα), σιγουρα ομως θα πρεπει να παρω ενα σετ ηχεια 5.1, και βεβαια πηγη για bd (α, ναι, δεν το ειπα, υπηρχε μεχρι χθες ps3, αλλα... κατασχεθηκε απο 10χρονα ανηψια για δωρο Χριστουγεννων!) Και τα Harbeth θελουν ποοολυυ ρευμα, αρα δεν θα παιξουν σωστα με καποιον average AV (ασε που ειναι και ιδιαιτερα στον ηχο τους οποτε δεν θα κολλησουν με αλλα περιφερειακα), και δεν εχω σκοπο να χωσω και παρα πολλα για το ολο αυτο εγχειρημα, καπου λιγο πανω απο το 1000ρικο, γιαυτο και κοιταγα τα Harman.

Απο ότι κατάλαβα έχεις 2 ΜΟΝΟ ηχεία εμπρός γιά μουσική και θέλεις να φτιάξεις ένα ξεχωριστό σύστημα 5,1 ηχείων βάσης γιά την πολυκάναλη μουσική σου.
Ετσι δεν είναι;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: 5.1 ολοκληρωμενο συστημα για μουσικη ?!?!?

Απο ότι κατάλαβα έχεις 2 ΜΟΝΟ ηχεία εμπρός γιά μουσική και θέλεις να φτιάξεις ένα ξεχωριστό σύστημα 5,1 ηχείων βάσης γιά την πολυκάναλη μουσική σου.
Ετσι δεν είναι;

Yes !!!:proud:

Μπορείς να πάρεις μονάχα τα πίσω και ένα κεντρικό.
Δεν ξέρω να κάνει pasthrough τον ήχο ο δικαναλος σου... εάν ναι
τότε χρησιμοποιείς τα ήδη υπάρχοντα και συμπληρώνεις τα υπόλοιπα.

:)