5.1 set για τηλεόραση

verse

New member
2 October 2010
88
Μιας κ η αγορά της 50G30 έχει προγραμματιστεί, θα ήθελα γνώμες για οικονομικό 5.1 σετ. δεν με ενδιαφέρει ο player που θα έχει, μιας κ θα έχω κ το pc κ το playstation. θα ήθελα να έχει ραδιόφωνο, όπως επίσης τα μπροστινά να είναι κολώνες (για λόγους καλαισθησίας) κ τα πίσω οπωσδήποτε δορυφόροι (θα κρεμαστούν ψηλά που υπάρχουν αναμονές καλωδίων). Απαιτήσεις στον ήχο δεν υπάρχουν πολλές, να μου δίνει μια αίσθηση cinema κ να ακούω κ κανένα τραγουδάκι. το κόστος θα ήθελα να περιοριστεί στα 300, άντε με πολλά ζόρια να πάμε 400 αν το αξίζουν πραγματικά (σε σχέση με των 300 εννοώ)

αν υπάρχει τρόπος να αγοραστούν μόνο ηχεία κ να συνδεθούν πάνω στην τβ ή στο ps3 δεν με ενοχλεί αρκεί να μην χάσω πολύ σε "ποιότητα" για χάρη λιγοστών ευρώ... κ το ραδιόφωνο το καλύπτω με το λαπτοπ...

Κάθε γνώμη - πρόταση καλοδεχούμενη....

Last edited:
κανείς ρε παιδιά? αντιλαμβάνομαι πως μπροστά στα συστήματα σας ζητάω αστειότητες, αλλά ρίξτε καμιά πρόταση...

κανείς ρε παιδιά? αντιλαμβάνομαι πως μπροστά στα συστήματα σας ζητάω αστειότητες, αλλά ρίξτε καμιά πρόταση...

Δες κάποιο έτοιμο σετ που δίνουν οι εταιρίες και μετά skroutz it...

Δες κάποιο έτοιμο σετ που δίνουν οι εταιρίες και μετά skroutz it...

στα φίλτρα του skroutz ποια από τα "Αναπαραγωγή Ψηφιακού ήχου" με ενδιαφέρουν για να μην χάνω πληροφορία σε BR ταινίες?

Διαβάζω, διαβάζω κ δεν βγάζω άκρη. ας ξαναπώ τα δεδομένα. έχουμε την 50g30 κ ένα ps3 που θα χρησιμοποιηθεί ως πηγή αναπαραγωγής. παίρνοντας ολοκληρωμένο σετ, πληρώνω έναν player που μου είναι άχρηστος, κερδίζοντας το ραδιόφωνο. αν πάρω μόνο ηχεία, πχ Logitech Z-5500, κάνω την ίδια δουλειά (εκτός του ραδιοφώνου) ή έχω απώλειες λόγω decoding? ή λόγω ποιότητας ηχείων κ μεγέθους δεν πρόκειται να καταλάβω διαφορά?

θα σε γελάσω... φαντάζομαι πως υπάρχει τρόπος να συνδεθούν ώστε: να ακούω παίζοντας τβ κ να ακούω παίζοντας από το ps3 (είτε ταινία είτε παιχνίδι). τώρα ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος σύνδεσης δεν γνωρίζω...

μμμ.τα Z-5500 εχουν οπτικη,coaxial και αλλα 3 1/8 mini jacks για αναλογικη εισοδο..
οποτε θα μπορουσες να συνδεσεις και τα 2..

το θέμα είναι χάνω κάτι με αυτά τα ηχεία λόγω παλαιότητας decoding ή λόγω μεγέθους κ ποιότητας είναι μια ή άλλη... η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγγελία με 200 ευρό. ειδάλλως με την τιμή που έχουν δεν νομίζω πως έχει αξία πλέον... έχω καταμπερδευτεί κ δεν υπάρχει καμία εμπειρία πάνω στο θέμα από μέρους μου... βλέπω αυτά: http://www.skroutz.gr/s/287128/LG-HX995TZ.html?keyphrase=HX995TZ κ ενώ τα χαρακτηριστικά φαίνονται καλά, νιώθω πως πληρώνω το 3d, wirelless k br χωρίς στην ουσία να τα χρειάζομαι....

Το LG ειναι ενα σετακι που θα σου προτεινα κι εγω και οι υπολοιποι...δεν χανεις κατι απο τα λεφτα του..και πιστευω θα αφησει ικανοποιημενο πολυ..και με 2 hdmi inputs...οποτε με το ps3 εισαι ετοιμος..συνδεεις και tv με οπτικη και voila...το θεμα ειναι τι ηχο βγαζει η tv απο την οπτικη γιατι αν κρινω απο την Samsung μου κλαφτα Χαραλαμπε...ενταση 0....

Last edited:
δεν ξέρω... δεν θέλω να πέσω στην λούμπα του να πάρω κάτι με καλά χαρακτηριστικά (για την κατηγορία του πάντα) που πρακτικά δεν μπορώ να τα εκτιμήσω...

όλα αυτά τα στανταρντς ήχου δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταλάβει ή όχι το αυτί μου αν ειναι εκεί ή αν απουσιάζουν....

αλήθεια τα wireless ηχεία θέλουν ρεύμα? αυτήν την στιγμή υπάρχει αναμονή για τα πίσω ηχεία με συμβατικό καλώδιο ήχου κ καθόλου πρίζα κοντά. οπότε θα ήθελα να χρησιμοποιηθεί η υπάρχουσα υποδομή. μήπως αυτό κ μόνο ανατρέπει τα δεδομένα για ήχο dts, hd κ διάφορα ακαταλαβίστικα?

όσο για την μελλοντική χρήση, τώρα θα αγοραστεί κ η τβ οπότε το οτιδήποτε μελλοντικό θα αργήσει κ φαντάζομαι ότι τελευταίας τεχνολογίας κ να πάρω τώρα θα έχει γίνει ξεπερασμένο...

...αλήθεια τα wireless ηχεία θέλουν ρεύμα? αυτήν την στιγμή υπάρχει αναμονή για τα πίσω ηχεία με συμβατικό καλώδιο ήχου κ καθόλου πρίζα κοντά.

Βεβαίως και χρειάζονται ρεύμα......

wireless τότε δεν... συνεχίζω να διαβάζω κ μπερδεύομαι περισσότερο... εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να έχει από decoding κ από εισόδους εξόδους...

κοιτώντας τα roister ht-3300 (που ταιριάζουν κ σαν χρώμα :P κ διαβάζω κ καλές κριτικές) αναρωτιέμαι ποιος ενισχυτής θα έκανε δουλειά... Υπενθυμίζω πως έχουμε την panasonic 50g30 κ ένα ps3... ένα τέτοιο σετ (roister κ κάποιος ενισχυτής κ το ps3 ως bluray) θα είναι πιο αποδοτικό από ένα σετ έτοιμο των 500 ευρό?

Δες το συστηματακι της samsung d6750 ...αυτο εχω βαλει στο ματι εγω και φαινεται μια χαρα. (ειναι καινουργιο μοντελο ερχεται αρχες ιουνιου)

Βασικο που εχει το οποιο χρειαζομαι λογο διαμορφωσης σπιτιου ειναι οτι τα πισω ειναι wireless ηχεια.

wireless δεν... υπάρχουν μόνο αναμονές συμβατικού καλωδίου ήχου για τα πίσω κ όχι πρίζα...

είναι πιο καλό το samsung από το συνδυασμό pionner 520K + HT-3300 (κ ως δεδομένο πως το ps3 θα αγοραστεί έτσι κ αλλιώς κ θα έχω αυτό ως player κ κάποιες φορές το laptop) ???

έχουμε αντίστοιχη εναλλακτική πρόταση (στα ίδια χρήματα) είτε για τον ενισχυτή είτε για τα ηχεία?

κ τέλος, έχει κάποιος τα HT-3300 να μου πει: α) όντως το χρώμα είναι wenge?(από τις φώτο δεν βγάζω άκρη) β) η τετράγωνη βάση βγαίνει στα πίσω ηχεία? (θέλω να τα κρεμάσω στον τοίχο γιατί δυστυχώς οι αναμονές είναι ψηλά)

χίλια ευχαριστώ!!! φαίνεται να βγαίνει άκρη σιγά σιγά...

Λοιπον....Τι θα εκανα εγω και θα τελειωνα μια και καλη....
Σου εφτιαξα ενα σετακι ΧΩΡΙΣ subwoofer...μπορεις να το παρεις οποιαδηποτε στιγμη θες..

http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=169&option=com_virtuemart&Itemid=5

http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=171&option=com_virtuemart&Itemid=5

http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=170&option=com_virtuemart&Itemid=5

http://www.audioshow.gr/index.php?p...id=17&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Συνολο ~600 και εχεις ηχο και επιδοσεις πολυ καλυτερες απο καποιο ετοιμο συστημα..

κλειδώνω τον ενισχυτή... βλέπω έχεις τον ίδιο κ τα ηχεία σου είναι μίλια μακριά από αυτά που κοιτάμε...

για τα ηχεία... η από πάνω σύνθεση έχει τα ίδια χρήματα με τα roister μείον το γούφερ, δηλ ένα 200ευρά. είναι τέτοια η σύνθεση που δεν χρήζει ανάγκης γούφερ?

αντιλαμβάνομαι πως τα προτείνεις ως πιο ποιοτικά, αλλά: ότι θα αγοραστεί, θα αγοραστεί τώρα, δεν θέλω να ξανά ρίξω χρήματα, τα roister μου αρέσουν πιο πολύ εμφανισιακά, κ θέλουν γούφερ τα άλλα? γιατί αν θέλουν πάμε στα +200 κ πιο ποιοτικά προφανώς, αλλά κ το αυτάκι μου κ ο χρόνος μου κ ο χώρος μου δεν πρόκειται να τα εκτιμήσουν...

Γιώργο με σώζεις!!!

είναι τρελό να τα κρεμάσω ανάποδα από το ταβάνι με τις βάσεις του???? τι βάρος έχουν (έχει γυψοσανίδα το ταβάνι)