5,25" Εξωτερικό κουτί IDE σε Firewire(IEEE1394)

22 June 2006
1,097
Sweden
Πωλείται εξωτερικό κουτί ViPower 5,25" από IDE σε Firewire.

Κατάλληλο για CDROM/DVDROM/DVD recorder ή σκληρό δίσκο. Eίναι σαν καινούργιο στο κουτί του με τροφοδοτικό, manual και καλώδια. Με 2 θύρες firewire, στην περίπτωση που έχετε μόνο μία θύρα.

Τιμή 12 ευρώ.

Γιωργο ειναι για να κανω τον εσωτερικο σκληρο δισκο,εξωτερικο?Καθως επεισης και το CD/DVD-ROM το ιδιο?Να συνδεονται με το Laptop η' το Decktop μεσω USB δηλαδη?Αν ναι,σε παρακαλω,κλειστο μου να επικοινωνησουμε πως θα το παρω....

Απο οτι ξερω η firewire εχει μεγαλυτερη ταχυτητα μεταφορας η' οχι?Οποιοσδηποτε εσωτερικος σκληρος δισκος μπορει να χωρεσει και να μετατραπει σε εξωτερικο firewire...??

Η firewire έχει σχεδόν ίδια ταχύτητα με την USB 2.0 (θεωρητικά ελαφρώς χαμηλότερη). Στην πράξη όμως η firewire έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην ροή δεδομένων, οπότε σε συνεχή ροή δεδομένων είναι ταχύτερη.

Οποιοσδήποτε δίσκος IDE 3,5" μπορεί να γίνει εξωτερικός.

Ωραια,το θελω....Πες μου ποσο ζυγιζει να σου στειλω πμ με τα στοιχεια μου....

Re: Απάντηση: 5,25" Εξωτερικό κουτί IDE σε Firewire(IEEE1394)

Η firewire έχει σχεδόν ίδια ταχύτητα με την USB 2.0 (θεωρητικά ελαφρώς χαμηλότερη). Στην πράξη όμως η firewire έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην ροή δεδομένων, οπότε σε συνεχή ροή δεδομένων είναι ταχύτερη.

Οποιοσδήποτε δίσκος IDE 3,5" μπορεί να γίνει εξωτερικός.

Η firewire είναι ταχύτερη από την usb γιατί δεν απασχολεί καθόλου τον επεξεργαστή κατά την διάρκεια της μεταφοράς των data

Απάντηση: Re: Απάντηση: 5,25" Εξωτερικό κουτί IDE σε Firewire(IEEE1394)

Η firewire είναι ταχύτερη από την usb γιατί δεν απασχολεί καθόλου τον επεξεργαστή κατά την διάρκεια της μεταφοράς των data

...αναλόγως επεξεργαστή ;)

Πάντως δεν είναι τυχαίο το ότι όλες οι κάμερες έχουν firewire για την μεταφορά της
Ταινίας στο pc ….μερικές έχουν και usb αλλά αυτό το έχουν μόνο για την μεταφορά των φωτογραφιών στο pc.
Το ότι το usb χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή είναι γεγονός.
Το ότι στους νέους επεξεργαστές η ελάττωση της ταχύτητας δεν φαίνετε στον απλό χρήστη είναι και αυτό γεγονός
Σε δύσκολες καταστάσεις όμως το usb «πεθαίνει»….

Γιωργο περιμενω τα πληρη στοιχεια,ονομα,διευηυνση για να στειλω την κουριερ να το παραλλαβει και να σε πληρωσει...